Digidexo.com

Hjem rettsmidler for gastrointestinale problemer

Gastrointestinale sykdommer variere fra mild kramper og kvalme for ekstrem irritabel tarm syndrom, divertikulitt, eller andre inflammatoriske fordøyelsessykdommer. De fleste vanlige problem er magesmerter, diaré og forstoppelse. Ofte forårsaket av stress, utilstrekkelig kosthold, eller mangel på mosjon, kan gastrointestinale problemer også være symptomer på en mer alvorlig sykdom som skal behandles av medisinsk fagpersonell. For flere rutinemessige spørsmål om kvalme, kramper, diaré og forstoppelse, har hjemme rettsmidler er prøvd og testet gjennom historien, med mange av disse tiltakene fortsatt er i bruk i dag.

Årsaker

Nye matvarer, drikke eller medisiner er ofte den skyldige av gastrointestinal problemer. Allergier eller overdreven fiberen kan føre til diaré, forstoppelse, og kan være forårsaket av for lite eller for mye fiber ost eller andre lignende meieriprodukter. Bevissthet om hva som blir tatt inn i kroppen vil ofte være nok til å løse problemene ved å bare avvikle den irriterende mat eller substans.

Spise og drikke riktig. Et balansert kosthold komplimentert med rikelig med væske går en lang vei å holde kroppen sunn og magen din glad. Husk aksiom, "Drikk din mat og spise din vann." Tar tid til å tygge maten til det punktet at den er gjort flytende er en enorm hjelpemiddel for fordøyelsen. Drikkevann sakte støtter også normal funksjon av fordøyelseskanalen.

Motgift

Nervous mage, ofte forårsaket av stress, kan behandles med hjemmelaget mineralvann. Lag din egen ved å blande en teskje av pulverisert, lesket kalk (kalsiumhydroksid) med en liter kaldt vann og rist. Kjøle å la lime bosette til bunnen deretter forsiktig helle det klare vannet av for å spare og holde nedkjølt. Når magen føles litt urolig, fylle et glass om lag en tredjedel full og drikke. Du kan grimase på smak, men effekten er en tid-testet rette for enda akutt nervøs mage, og det er mye mindre vanedannende enn beroligende.

For forstoppelse, om kvelden drikke en kombinasjon av en halv kopp olivenolje og en halv kopp appelsinjuice.

Tonics

En tonic er generelt ansett som noe som gjenoppretter den kroppslige tone eller normalitet av funksjoner. Alternative medisinske tonics i små doser er de generelle tonics, men tatt i store doser kan fungere som avføringsmidler og er også kjent for å endre stoffskiftet, som med tonic forberedt fra reinfann frø.

Bland et hjem rette for gass ved å gjøre en tonic fra en ts av dill, anis eller karve. Knus frøene og bratt i en kopp kokende vann i 10 minutter, deretter press og drikke for å behandle flatulens.

Te

En tradisjonell kinesisk behandling for kvalme er ingefær te. Dette er en velsmakende urte at du kan nyte nipper selv når det er ingen magesyke. Bratt skrellet en tomme delen av ingefær rot i et krus med kokende varmt vann i fem minutter.

Fennikel te og myntete brukes ofte for å lindre gass og magekramper. Forbered ved å helle kokende vann over en ts fennikel frø eller tørkede mynteblader i en kopp. Dekk og bratt i 10 minutter deretter press og nippe på tom mage.

Advarsel

Pass på at du ikke er allergisk mot noen urter eller rettsmidler før bruk.