Digidexo.com

Hvordan å stå opp tidlig når det er nødvendig

Hvis du er en natt ugle og et tradisjonelt sent riser, vil du sannsynligvis ha en tøff tid å få opp tidlig for skole, arbeid eller spesielle hendelser. Når det er nødvendig å våkne til lyden av alarmen, kan du bruke disse strategiene for å holde hånden av snooze-knappen.

Bruksanvisning

•  Gå til sengs tidlig for å sikre at du får nok søvn. Det høres innlysende, men innser at det er ingen vits i å våkne opp tidlig hvis du er være for svak til å tenke klart og være produktiv. Vedta nye sengetid minst en uke før den store dagen for å trene deg til å sovne tidligere.

Helt dekke "snooze" -knappen på vekkerklokken for å hindre deg fra å drøye i morgen. Hvis det er mulig, sett to alarmer, plassere en klokke så langt borte fra sengen at du må stå opp og gå over for å slå den av.

Recruit en tidlig stigende familiemedlem til å hjelpe vekke deg på det angitte tidspunktet. Be dem om ikke å forlate rommet ditt før du får kledd eller på vei til dusjen. Bruk bare denne metoden som en back up, imidlertid, og fortsette å sette alarmen i tilfelle personen glemmer å vekke deg.

Gi deg selv noe å se frem til i morgen. Hvis alarmen går, kan du faktisk være ivrige etter å våkne opp hvis du kommer til å nyte din favoritt frokost spandere eller sette på en kul nytt antrekk eller tilbehør, for eksempel.

Innse hva konsekvensene vil være hvis du sove i. Hvis det er nødvendig å stå opp tidlig for å ta en viktig eksamen, lede et møte på jobb, delta på et dyrt verksted eller plukke opp noen på flyplassen, for eksempel visualisere hva som vil skje Hvis du våkner opp og komme for sent. Noen ganger frykt er en stor motivator for å hjelpe deg opp om morgenen.