Digidexo.com

Retningslinjer for Cerumen fjerning

Cerumen, mer kjent som ørevoks, trygt kan fjernes hvis det blir påvirket eller bygger seg opp i øregangen. Det er retningslinjer som folk med ørevoks problemer bør følge når de bestemmer seg for en fjerning metode. Ørevoks serverer en funksjon i øret slik fjerning bør bare skje hvis det påvirker hørsel eller forårsaker blokkering.

Doctor Flytting

Hvis ørevoks er så bygget opp i øregangen at det forårsaker tap av hørsel eller infeksjoner - som kan danne bak blokken - en lege kan være nødvendig å fjerne det. Alle med øret irritasjon bør se en lege for å finne ut om et hjem metoden er tilfredsstillende eller om en mer profesjonell prosedyre er nødvendig.

En lege vil bruke et spekulum til å hjelpe ham til å se inne i øregangen, og deretter bruke en undersøke mikroskop for å få øye på toppelse. Han vil bruke en ørevoks skje til å fjerne ørevoks. Med denne fremgangsmåte for fjerning, vil pasienten vite med sikkerhet om ørevoks er fjernet eller ikke. Legen kan da gi måter å opprettholde sunne nivåer av ørevoks.

Hjem Fjerning

Hjem ørevoks fjerning krever over-the-telleren øredråper og varmt vann i en øyedråpeteller. I stedet for øredråper, olivenolje, babyolje eller mineralolje vil fungere like bra. Brukeren bør varme de øredråper eller olivenolje ved å holde beholderen i hånden hennes i ca tre minutter. Når væsken er varmet, kan hun bruke flere dråper av oljen inn i øregangen og massere det ytre øret. Dette myker opp ørevoks. La oljen renne ut etter tre til fem minutter. Gjenta med det andre øret om nødvendig. Unn øret med olje i to til tre dager, og deretter bruke varmt vann og et øye dropper å skylle øret ut. Sprute vann i øret og la det renne ut.

Advarsler

Fjerning av ørevoks har sin risiko. Hvis en trommehinne er skadet eller perforert, en person bør aldri bruke flytende eller dråper av noe slag i øret. Ved hjelp av bomullspinner for å fjerne voks er ikke alltid effektive og de er farlige å settes inn i øret for langt. Vattpinner kan presse ørevoks lenger inn i øret, påvirker det. De kan også punktere trommehinnen eller sett bakterier inn i ørekanalen forårsaker infeksjon. Alternative metoder som øret "candling" og øre støvsugere har ikke vist seg å være effektive i studier. Ear candling har potensial til å brenne øret eller depositum voks tilbake inn i øret.