Digidexo.com

ingefær mot rundorm

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker


Trikinose (rundorm infeksjon) er en parasittsykdom forårsaket av forurenset kjøtt. Kokt kjøtt inneholder ormen larver, som reiser til tarmen etter inntak. Ormene spredt seg til vev og muskler og gjenskape i verten. Infeksjoner er mest vanlig på landsbygda der kjøtt er dårlig bevart.

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Skaff anti-parasitt medisiner. Denne type behandling bare dreper rundorm infeksjoner i intestinal fase. Hvis rundormer har migrert til muskler, er denne medisinen ikke er effektiv. Navn merkevare anti-parasitt medisiner inkluderer albendazole og mebendazole.

•  Spis kokos. Kokos er en naturlig rette siden antikken. En spiseskje kokosetterfulgt av 60 ml lakserolje er effektiv mot rundormer.

•  Spis hvitløk. Hvitløk er en vanlig behandling for mange sykdommer, inkludert rundormer. Hvitløk er effektivt mot tarmrundormer samt de som har migrert til muskler. Hvitløk er absorbert og duften sprer seg i hele kroppen, og dreper rundormer.

Ta to spiseskjeer med papaya juice. Papaya juice blandet med honning og varmt vann er en kraftig behandling mot rundormer.

Drikk malurt. Malurt er et stoff som finnes i absint. Seksten gram malurt er blandet med olivenolje som en kraftig rundorm morder. Den kan også brukes som et klyster for rektal orm infeksjoner.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Rundormer er en type parasitt som ofte infisere husdyr, men kan også smitte til mennesker. De vanligvis angripe tarmen. Det finnes forskjellige arter av rundorm, inkludert hookworm, guinea orm, threadworm og Barnemark. Feilaktig sanitær og mangel på god personlig hygiene bidrar ofte til en rundorm infeksjon. Andre risikofaktorer inkluderer å spise kjøtt som er kokt og ha kontakt (enten direkte eller indirekte) med dyr avføring. Det er også mulig for et kjæledyr å spre en rundorm smitte til mennesker.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Se legen din så snart du opplever mulige symptomer på en rundorm infestation. Rundormer kan bare bli pålitelig behandles med medisiner; ikke forsøke å kvitte seg med dem selv. Mulige symptomer på en rundorm infestation inkluderer magesmerter og oppkast. Du kan også legge merke til en synlig orm i avføringen eller oppkast.

Fortell legen din om alle andre medisiner du tar. Dette vil hjelpe deg å unngå en mulig interaksjon med rundorm medisinering. Ifølge Cleveland Clinic, vil legen din sannsynligvis foreskrive pyrantel pamoate, mebendazole eller albendazole å bli kvitt din rundorm infeksjon. Følg alle instruksjonene medisiner nøye og slutt å ta hele kurset av medisin.

Ta alle andre medisiner foreskrevet av legen din. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du ta ekstra medisiner for å behandle problemer knyttet til en rundorm infeksjon, for eksempel antihistaminer, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner.

støtte kroppen med riktig ernæring. Selv om dette ikke vil utvise ormer fra kroppen din, vil det øke din generelle helse og hjelpe kroppen din igjen. The University of Maryland Medical Center anbefaler at mennesker smittet med rundormer spise krydret mat, for eksempel de som inneholder gurkemeie og chili peppers, samt å spise rikelig med grønnsaker og frukt. Ta en multivitamin hver dag for å erstatte næringsstoffer tapte mot rundormer.

Vurdere å ta urter for å støtte din helse. The University of Maryland Medical Center sier at mens urter er uprøvd for å bli kvitt rundorm infeksjoner hos mennesker, har noen urter drept parasitter i foreløpige studier. Disse inkluderer hvitløk, nellik, malurt, gurkemeie og sort valnøtt.

Hvordan behandle Rundormer hos mennesker

Rundormer føre til en sykdom som kalles trikinose hos mennesker. De rundormer infisere kokt kjøtt og feste til tarmen hos mennesker etter å ha blitt konsumert. De vokser og modnes i fordøyelseskanalen og migrere til andre deler av kroppen. Behandling av rundorm infeksjoner hos mennesker skjer gjennom medisiner foreskrevet av leger.

Hvordan behandle Rundormer hos mennesker

•  Bruk anti-parasittiske medisiner. Anti-parasitt medisiner ødelegger rundormer og dreper larvene som infiserer tarmen. Medisiner som Albenza er foreskrevet av leger til raskt klart tarmer hvis tilstanden er fanget før modne rundormer nå de musklene. Hvis rundormer allerede har migrert, er ekstra medisiner som trengs.

Bruk smertestillende midler. Larvene og rundormer som reiser til musklene føre til at pasienten smerter. Som rundormer dø, de calcify og skape smertefulle cyster. Leger foreskrive smertestillende midler, mens pasienten bruker behandlinger som anti-parasittiske narkotika.

behandle allergier med kortikosteroider. Immunsystemet oppdager de invaderende rundorm og induserer inflammasjon i muskler og vev. Kortikosteroider er brukt for å behandle betennelse, og også for å redusere noen av smerte fra immunresponser.

Spis kokos. Kokos er et naturlig middel som bidrar til å kvitte tarmen hos rundormer. Konsumere ca 1 teskje med 1 ts av lakserolje.

Legg gulrøtter til dietten. Gulrøtter også ødelegge tarmparasitter som rundormer. Konsumere en kopp til å bli kvitt infeksjonen.

Hint

  • Naturlig rettsmidler (som gulrot og kokosolje) er ikke garantert effektiv mot rundorm; se din lege også.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Det er anslått at 80% - 90% av folk i den vestlige halvkule har noen form på intern parasitt. Worms og protozoer inn i kroppen på en rekke måter. Fra uvasket frukt og grønnsaker, forurenset kjøtt, unnlatelse av å vaske hendene ofte nok, får en menneskelig parasitt kan være vanskelig å unngå. Vårt moderne kosthold av bearbeidet og modifisert mat gjør det umulig for kroppen å forsvare seg mot disse inntrengerne. Parasitter angripe og lever i mage, tarm og organer, bidrar til fedme, rane oss av viktige næringsstoffer, og forårsaker flere helseproblemer.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Kolon Rensing og Herbals

•  Ta en kombinasjon av Psyillium skall Urter, Wormwood, og nellik daglig. Psyillium skall Urter og Wormwood vil drepe de voksne parasitter i kroppen din, og nellik vil drepe eggene.

Black valnøtt, Goldenseal, Wormseed og grapefrukt, er alle effektive parasitt mordere.

Gjør en Master Cleanse. The Master Cleanse innebærer fasting på lemonaid laget med sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Du drikker et saltvannsblanding hver morgen for å spyle parasitter og andre giftstoffer fra tarmen og drikke en lakserende te hver kveld for å hjelpe eliminering prosessen. Den raske fortsetter i 10 dager

hvitløk og ingefær er svært effektiv mot rundormer, og store mengder gresskarkjerner er effektiv mot både rundorm og bendelorm.

Drikk store mengder rent vann. Forskning vann nøye. Mange flaske vann er noe mer enn vann fra springen i en flaske.

Diet

Unngå kaffe, raffinert mat, sukker og alkohol mens behandling for parasitter.

Spis mye mat er kjent for å avskrekke parasitter. Hvitløk, ananas og papaya frø alle bidra til å drepe og avskrekke ulike typer pf parasitter.

Konsumere en høy fiber diett. Fiber hjelper klart ut de døde parasitter og deres egg.

Spis mye mat med høyt betakaroten. Vitamin A bidrar til å øke motstand mot larver.

Legg Probiotika til dine matvarer. Probiotika bidra til å gjenoppbygge de gode bakteriene i magen og tarmen. Dette gjør tilstander i tarmen ugunstig for parasitter.

Hint

  • Noen mennesker har hatt gode resultater ved hjelp av en fjernkontroll for å kvitte seg med parasitter.
  • Smaken din mat med tumeric. Dette krydderet hjelper drepe visse typer ormer.

Menneskelig Intestinal parasitt Behandlinger

To hoved parasitter, cyclospora og trikinose, kan finnes i tarmen. Disse parasittene inn i kroppen gjennom forurenset vann, rå eller kokt fisk og kjøtt, importert frukt og grønnsaker, og i noen tilfeller fra samhandling med kjæledyr. En infisert av parasitter kan forårsake alvorlige problemer som diaré, oppblåsthet, magesmerter, kronisk tretthet og uforklarlig hodepine. Det er gode nyheter, men: det finnes behandlinger som kan hjelpe i utvinning.

Medisinske behandlinger

Etter en innledende besøk med en lege, der tre avføringsprøver er testet for parasitter, medisiner er foreskrevet som vil bekjempe parasitten. Avhengig av type parasitt, disse inkluderer Vermox ®, Mintezol®, Flagyl® og Biltricide®.

Homeopati

Homeopatiske midler som Cina for pinworms og Rumex crispus og spigellia for smitte med orm kan være effektive. Dosen er vanligvis 12X til 30C, hver en til fire timer.

Ernæring

Gresskarkjerner, granatepler, rødbeter og gulrøtter har anti-ormekur ingredienser. I tillegg vil drikke rikelig med vann rense kroppen, mens fiber vil fremme sunn tarm eliminering.

Urter

Hvitløk og goldenseal er to svært effektive urter i kampen mot parasitter. Mens hvitløk kan spises rå eller tatt i enten kapsel eller tablettform, og er svært effektiv mot rundorm, har goldenseal vist seg å være svært effektiv mot infeksjoner og angrep. Den effektive bestanddel i goldenseal, berberin, er en god inhibitor av flere parasitter.

Diet

Opprettholde en diett fri for raffinert mat (hvitt sukker og hvitt mel) er en nødvendighet i kampen mot parasitter. Substitute hele korn for raffinert mat.

Oppfølgende behandling

En måned etter avsluttet behandling, må verten (personen infisert med parasitter) som skal testes på nytt. En lege vil teste krakk for å se om parasittene er borte, og vil gi råd om hvordan du kan unngå reinfestation. Pasienter må deretter testes på nytt på en årlig basis.

Hva er fordelene med Milk Thistle & Ginger?

Hva er fordelene med Milk Thistle & Ginger?


Milk thistle støtter leverfunksjon, mens ingefær har potente anti-inflammatorisk og anti-kvalme egenskaper. Av de naturlige kosttilskudd på markedet, disse to rangerer høyt når det gjelder sikkerhet og nytte.

Milk Thistle

Ifølge University of Maryland Medical Center, melk tistel, som inneholder aktive forbindelser silmaryin, silibinin og silidianin, kan forebygge og reparere leverskader fra alkohol eller hepatitt.

Betraktninger

Fosfatidylkolin gjør disse aktive forbindelser lettere tilgjengelig i leveren enn de ville være uten tilstedeværelse av denne næringsstoffet. Brukere kan ta en kombinert melk tistel supplement for bedre absorpsjon.

Ginger

Ginger gjør gode cookies og asiatisk mat, men det har også overraskende helsemessige fordeler. Ifølge Pacific College of Oriental Medicine, kjemper ingefær kvalme med stor styrke - enten hos pasienter utvinne fra kirurgi eller et enkelt tilfelle av graviditetsrelatert morgenkvalme.

Fordeler

I tillegg til å arbeide mot kvalme, ingefær tjener også som et effektivt anti-inflammatorisk. I en 2005 artikkel publisert i Journal of Medicinal Food, rapporterte forskere med RMG biovitenskap, Inc., som ingefær kosttilskudd kan oppfylle noen av de samme funksjonene som ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, men muligens mer effektivt og med færre bivirkninger.

Potensiell

Melk tistel og ingefær kan både gjøre gode kosttilskudd for kreftpasienter: ingefær mot kvalme og melk tistel for leveren beskyttelse. I tillegg rapporterer University of Maryland Medical Center at melk tistel ser ut til å ha anti-kreft egenskaper i seg selv, selv om forskere må gjøre mer testing for å bekrefte denne hypotesen.

Botemidler for innvollsorm

Selv om ormekur, løsninger hjelper i herding tarmen hos parasittiske ormer, kommer en mer varig og helbredende kur fra naturlige moduser av behandlingen. Relief fra oppkast, mørke ringer, anemi, forstoppelse, vekttap, diaré på grunn av innvollsorm kan bringes under kontroll med ingredienser som finnes i nesten ethvert kjøkken.

Kokosnøtt

Kokos er en av de eldste kjente rettsmidler for å bekjempe og fjerne innvollsparasitter. Kverne litt kokos, og ta en spiseskje full av det med frokost. Følg dette med ikke mer enn 60 ml, og ikke mindre enn 30 ml lakserolje blandet med litt lunkent vann, tre timer etter frokost. Det rette skal videreføres til ca fjorten dager etter at symptomene på orm infeksjon har sunket.

Hvitløk

Hvitløk, i både fersk og olje skjemaer, kan utvise ormer.
Prøv den gamle metoden med å plassere en fersk hvitløk fedd i hvert av dine sko. Walking med skoene på, vil knuse nellik, slippe hvitløk olje. Denne oljen har meget høy gjennomtrengende kraft. Det siver gjennom huden på føttene dine, og reiser oppover gjennom blodstrømmen til tarmen der den dreper ormer.
For folk som ikke har noe imot å tygge rå hvitløk, tygger noen fedd i morgen vil hjelpe også.

Gulrøtter

Gulrøtter er kjent for å utvise threadworms. Å spise en liten kopp med revet gulrot til frokost, og på tom mage, er rapportert å utvise disse ormene raskt.

Papaya

Umoden papaya inneholder fordøyelsesenzym papain i sin hvite juice. Dette er kjent for å være en sterk fighter mot rundormer. En blanding av en spiseskje frisk umoden papaya juice og honning i varmt vann, etterfulgt av et par timer senere av en lakserolje og lunken melkeblandingen, velig eradicates rundormer i løpet av dager. Doseringen av dette middel må reguleres i henhold til pasientens alder.

Den caricin i papaya frø og carpaine i papaya blader er også effektive i å fjerne tarmrundormer. Powder frøene og ta en teskje full av det samme med en kopp melk eller vann hver morgen før frokost, eller ta en blanding av tørre papaya blader og kokende vann med honning for herding innvollsorm.

Granateple

Alkaloid punicine stede, i barken av stammen og roten av granatepletreet, kan drepe parasittiske ormer i tarmen. En kul blanding av fersk bark, tatt tre ganger med én time hull sammen med avføringsmidler, er nyttig i å utrydde ormer.

Gresskar

Ripe gresskarfrø bidra til å utvise innvollsorm. Ta en blanding av en spiseskje med skrelte og knuste frø og kokende vann.

For bedre resultater, ikke spise noe for en dag, og tømme tarmen ved å drikke saften av kokte tørre svisker. På neste dag, fullføre behandlingen med tre eller fire glass av gresskar frø og kokende vann concoction.

Generelt Diet

Å ha rikelig med frisk frukt og rå grønnsaker, sammen med å unngå fet mat stoffer som oljer, visse kjøtt og meieriprodukter, kan bidra til å lindre symptomene på infeksjoner av innvollsorm.

Generell informasjon om medisinplanter

Generell informasjon om medisinplanter


Medisinske planter og urter har spilt en sentral rolle i folkemedisinen i tusener av år. De er fortsatt brukes til å behandle sykdommer, sykdommer og skader av moderne naturmedisinere og alternative medisin utøvere.

Historie

Bruk av urter og planter til å behandle plager har vært spores tilbake over 3500 år til når safran ble brukt medisinsk i den greske øya Thera. Hieroglyfene skildre gamle egyptiske bruk av Senna å behandle forstoppelse og babylonske rapporter viser at Hammurabi anbefalte mint for fordøyelsesproblemer, både rettsmidler som fortsatt brukes i dag.

Vanlige bruksområder

Populære urte rettsmidler inkluderer ingefær mot kvalme; pepperrot for lunger; feverfew for feber, hodepine og migrene; kamille for angst og stress; og persille for å stimulere appetitten og hjelper fordøyelsen.

Studier

Forskning har validert medisinsk bruk av ulike urter. En studie publisert i mars 2009 "Journal of Alternative og komplementær medisin" konkluderte med at ingefær kan effektivt redusere kvalme og oppkast under svangerskapet. En studie utført ved Universitetssykehuset i Nottingham og publisert i juli 1988 utgaven av "The Lancet" avslørte at feverfew kan redusere antallet og alvorlighetsgraden av migrene hodepine.

Bruksmåter

Bladene, stengler og røtter av medisinske planter kan brukes til forskjellige remedier. De fleste urter kan tas rå, som en te, tinktur eller kapsel.

Sikkerhet

Rådfør deg med en lege før du bruker naturmidler eller kosttilskudd hvis du er gravid, har en pre-eksisterende medisinsk tilstand eller tar reseptbelagte legemidler.

Hvordan Raise Pigs Rundt Gjødsel

Hvordan Raise Pigs Rundt Gjødsel


Griser er lyse, glupske, rooting dyr som produserer om lag 1,5 prosent av sin kroppsvekt i gjødsel hver dag. Så uansett hvor ofte du måke ut sine penner, er de utsatt for å anskaffe interne parasitter som Toxoplasma gondii og Trichinella spiralis. Hogs også ofte få bakterielle infeksjoner som salmonella som kan forderve deres kjøtt. Det er noe uenighet om hvorvidt griser som er ført i pennen eller griser som har lov til å streife er mindre utsatt for disse infeksjonene. Men det er universell enighet om hvordan å minimere dem.

Bruksanvisning

•  Gi dine griser med tilstrekkelig plass. Kommersielle hog gårder tillate minst åtte kvadratmeter med plass for hvert dyr.

måke møkk ut av din gris svinesti to ganger om dagen. På grunn av de bakterier og parasitter det kan inneholde, er ubehandlet grisemøkk ikke en god gjødsel. Men aske fra brent grisemøkk er en utmerket kilde til nitrogen i hager og kompost hauger.

Worm avvent smågris innen to uker etter at de kommer ved å legge til medisiner levamisole (ofte stemplet som Tramisol) og Atgard svine ormemiddel til dyrenes fôr. Pyrantel, effektiv mot rundorm og nodulær ormer, kan inkluderes i grisenes fôr daglig. En injiserbare merkenavn medisiner kalt Ivomec for Svine behandler både interne og eksterne parasitter.

Worm grisene igjen etter 30 dager ved å legge levamisole og Atgard til deres feed.

Legg medisinert fôr som inneholder antibiotika til dine griser 'diett for å bekjempe spredning av bakterielle infeksjoner som salmonella.

Tips og advarsler

  • Ikke deworm griser beregnet på konsum med invermectin.

Behandling for Rundormer hos mennesker

Rundorm, eller Ascaris lumbricoides, er en parasittinfeksjon. Rundormer kan være mellom 6 og 13 inches, og deres omkrets kan være så stor som en blyant. Opptil 100 ormer kan være til stede i en person, og ormene er vanlig, spesielt i tropiske klima. I noen tilfeller kan ormer blokkere tarmen og forårsake symptomer inkludert fordøyelses opprørt. Rundormer er vanligvis behandlet med en av tre narkotika terapi: Mebendazole, Albendazole eller pyrantel pamoate.

Mebendazole

Mebendazol er en anti-parasittisk stoff som brukes til å drepe rundormer hos mennesker. Den kommer vanligvis i form av en tyggetablett tas en gang om morgenen og en gang om kvelden. Den kan enten være en enkeltdose, eller i en tre-dagers skjema. Tabletten kan svelges hel, blandet med mat eller tygges, avhengig av instruksjonene på resept flasken. Sjeldne bivirkninger er magesmerter og diaré.

Albendazole

Albendazole er en anti-orm medikament som brukes i behandling av rundormer og andre parasitter. Det virker ved å hindre ormer fra å reprodusere. Det kommer vanligvis i tablettform og bør tas sammen med mat. Det er viktig å fortsette å ta hele kurset på resept, selv om symptomene bedres. Potensielle bivirkninger inkluderer magesyke, inkludert kvalme og oppkast, svimmelhet, hodepine eller feber. Det bør ikke tas hvis du er gravid, planlegger å bli gravid i løpet av neste måned, eller ammer en baby.

Pyrantel pamoate

Pyrantel pamoate, også kjent som Pin-X og Reese Pinworm Medisinering, er tilgjengelig som en over-the-counter behandling for rundorm. Det kan virke saktere enn de reseptbelagte medisiner, men er effektiv mot de fleste rundorm infeksjoner. Sjeldne bivirkninger er magesyke, preget av kramper, oppkast og diaré; søvnløshet, svimmelhet, hodepine eller utslett.

Langtidseffekter av Rundormer

Langtidseffekter av Rundormer


Rundormer, skikkelig kjent som Ascaris lumbricoides, er parasitter som påvirker fordøyelsessystemet, hovedsakelig innenfor den nedre tarmen. De kan utgjøre flere trusler mot helse, og kan også føre til infeksjonssykdommer. De fleste infeksjoner fra rundormer er mulig å behandle og enkelt løst, men noen langtidseffekter kan nøle etter å ha rundormer.

Organskade

Organskade er bare en langsiktig effekt i tilfeller av alvorlig rundorm infeksjon. Med en tung rundorm byrde i lavere tarmen, kan rundormer legge egg og reise til forskjellige deler av kroppen din, skade ulike organer. Hvis dette er tilfelle, vil kirurgi være nødvendig.

Vekttap

Fordi rundormer kan legge egg i tarmen, kan det ta en stund å bli kvitt dem alle. Rundormer vil ofte sluke maten du putter inn i systemet før det er skikkelig fordøyd. Dette forhindrer at du får alle de næringsstoffene fra maten, og kan føre til vekttap.

Oppkast og diaré

Hvis rundormer finne veien inn i systemet ditt, vil kroppen din første reaksjon være å avvise dem. Dette vil bli gjort gjennom oppkast og diaré. Kroppen din kan fortsette å gjøre dette i et forsøk på å fordrive alle rundorm og egg som de har lagt.

Magesmerter

Det burde ikke komme som for mye av en overraskelse at det å ha rundormer som lever i lavere tarmen kan føre til at noen magesmerter. Så lenge de er der leve av mat du putter inn i systemet ditt, er det vanlig å føle magesmerter før de er borte.

Kjennetegn på Rundormer

The Mayo Clinic sier rundormer er parasitter som opptar kroppen din for å opprettholde liv og formere seg. Den ascariasis rundorm er en av de mest utbredte menneskelige parasittinfeksjoner. The National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) sier om lag 1,4 milliarder mennesker i verden har blitt rammet av ascariasis. Verdens helseorganisasjon attributter noen 60.000 dødsfall på planeten hvert år til rundorm infeksjoner. Det finnes flere medisiner som kan med hell brukes til å behandle rundormer.

Kjennetegn

Ifølge NIAID, ascariasis og andre rundormer (nematoder) er en gruppe av virvelløse dyr (dyr uten ryggrad) med lange, runde kropper. De kan være store nok til å sees med det blotte øye eller så utrolig små at de bare kan bli detektert et mikroskop.

De parasittiske rundorm egg er funnet i bakken og få tilgang til menneskekroppen når en person vite får dem på sine hender, og de etter hvert spres inn i munnen. Parasittiske egg er også i stand til å trenge gjennom huden og inn i kroppen.

Effekter

Nesten alle voksne rundormer slutt vise menneskelige tarmen inn i hjemmene deres. Deres tilstedeværelse fører til smitte og sykdom. Den NIAID sier ascariasis ligner i utseende til felles meitemark. Den kvinnelige ormen kan vokse til å være så tykk som en blyant, og opp til en fot lang. Det er mulig for kroppen å bli smittet med opptil 100 ormer. Voksne ormer kan overleve så lenge som to år.

Årsaker

Dårlig personlig hygiene er en av de ledende faktorer i rundormer får tilgang inn i menneskekroppen. Andre årsaker er mangelfulle sanitærsystemer, urent vann og trange miljøer hvor det er dårlig tilgang til helsetjenester.

Parasittsykdommer er ikke begrenset til fattige områder eller utviklingsland. De kan utgjøre helseproblemer for alle befolkningsgrupper i USA .and andre steder. Ascariasis ormer trives i mildere klima og er mer vanlig i den sørlige USA

Symptomer

Mange mennesker har noen rundorm infeksjon og aldri oppleve symptomer, men en vanlig første tegn på en rundorm problemet er å legge merke til en levende orm i avføringen eller oppkast.

En tung infeksjon av ormer kan føre til en delvis eller fullstendig blokkering av tynntarmen. Dette kan gi oppkast og intense magesmerter, og føre til søvnproblemer og rastløshet.

Når en infeksjon er alvorlig bukspyttkjertelen kan bli betent. Alvorlige infeksjoner kan være livstruende, spesielt når de forårsake blokkeringer.

Behandling

Anti-parasitt legemidler, inkludert mebendazol, albendazole (Albenza) og pyrantel pamoate (Pin-X) er den viktigste behandlingen mot ascariasis. Disse medikamentene ødelegge voksne ormer 90 prosent av tiden. Det kan ta flere doser for å drepe lus.

Kirurgi kan være nødvendig i alvorlige tilfeller for å fjerne ormer og reparere skadene de har forårsaket. Komplikasjoner som kan gjøre det nødvendig kirurgi inkluderer blindtarmbetennelse og tarm eller gallegang hindringer.

Folk legemiddel mot høyt blodtrykk

Blodtrykket måler styrken av blod presser mot arterieveggene som hjertet pumper. Du er diagnostisert med høyt blodtrykk når systolisk nivå - den øverste tallet i en blodtrykksmåling - er 140 eller høyere og / eller diastolisk nivå (lavere tall) er 90 eller høyere. Høyt blodtrykk øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag, men senket den kan med naturpreparater.

Angelica

Angelica, ifølge Annies Remedy, "inneholder 15 stoffer som fungerer omtrent som kalsiumkanalblokkere, en klasse stoffet som er en standard behandling for angina og høyt blodtrykk." For å bruke det, ta en unse av urten og legg den i en liten pott som inneholder to kopper kaldt vann. Bringe den til en byll, og deretter dekke det og la det småkoke i 20 minutter. Legg ingefær, kanel, anis eller honning å forbedre den bitre smaken. Hvis du for tiden tar antikoagulerende legemidler, bør du kontakte lege før du tar te. Den inneholder kumarin, som kan interferere med antikoagulanter.

Hvitløk

Begynn matlaging med fersk hvitløk, et fedd om dagen. Studier har vist at hvitløk kan senke blodtrykket litt, men den største fordelen er å senke kolesterolet. Det kan også forhindre plakk fra forming på blodårene, noe som kan føre til høyt blodtrykk. Hvitløk har også blodfortynnende egenskaper, så fortelle legen din dersom du bruker blodfortynnende medisiner.

Green Tea

Grønn te vil ikke forstyrre andre legemidler du kan ta for blodtrykket. Det kan forstyrre jern absorpsjon, men så ikke overdriv. Sett en tepose i en kopp kokt vann og bratt i 10 minutter eller mer. Du kan blidgjøre det med honning.

Helsemessige fordeler av ingefær og olivenolje

Ingefær og olivenolje er noen av de beste råvarene du kan inkludere i kostholdet ditt for å bidra til å øke din helse. Ikke bare vil de legge stor smak til salater, sauser og stirfries, men de kan også forbedre din generelle velvære.

Hjelper fordøyelsen

Ingefær kan hjelpe fordøyelsen og er ofte brukt for å lette kvalme, spesielt under graviditet, når andre medisiner ikke er vanligvis trygt. Ingefær har vist seg å redusere bevegelsessyke. Olivenolje er svært skånsom mot magen.

Forenkler Kaldt og influensa symptomer

Ingefær har en varmende effekt på kroppen, som ikke bare kan føre til at musklene til å slappe av og lette achiness av influensa, men kan også bidra til å avlaste feber og lunger.

Fordeler Skin

Olivenolje, påføres lokalt på områder med tørr og kløende hud, er veldig beroligende og fukter dypt. Det er ganske tykk, så gjelder nøye og la den suge i en stund før du får kledd.

Reduserer risikoen for hjertesykdommer

Olivenolje inneholder enumettet fett, som kan senke dårlig kolesterol nivå og dermed redusere risikoen for hjertesykdom.

Reduserer Bad Stuff

Både olivenolje og ingefær har anti-inflammatoriske egenskaper, noe som kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerte fra såre muskler og sykdom. Olivenolje er en stor antioksidant, som betyr at det bidrar til å hindre oksidasjon av dårlig kolesterol. Ingefær inneholder antibakterielle egenskaper, slik at det kan bidra til å forhindre voksen av skadelige bakterier samtidig oppmuntre de gode, nødvendige bakterier.

Ingefær Juice Helsefordeler

Ingefær er en urt brukt for sine medisinske formål, så vel som et krydder. Den har en veldig skarp duft og smak. Ingefær har vært brukt i mer enn 2500 år, og starter med gamle kinesiske som en medisin og smakstilsetning. Dag, ingefær, så vel kjent i verden for alternativ medisin så vel som den kulinariske verden.

Vitaminer og mineraler

Ingefær er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler. Den inneholder vitamin C, B3, cholin, folsyre, protein, kalsium, fosfor, eteriske oljer, silisium og pantotensyre. Alene og kombinert, disse egenskapene i ingefær gjør det til et utmerket forsvar mot mange sykdommer og sykdommer.

Kald og hoste Relief

Ingefær juice hjelper kurere forkjølelse og lindre en hoste. Det reduserer også feber og bryter opp slim.

Fordøyelse

Halsbrann, kvalme, oppkast og dårlig har blitt behandlet med ingefær juice. Det hjelper også på fordøyelsen av mat, og er spesielt gunstig etter en stor, kraftig måltid.

Fatigue

Ingefær juice kan hjelpe deg å gjenopprette fra trøtthet at resultatene fra mange sykdommer og skader. Det er også nyttig i å lindre såre og vonde muskler.

Menstruasjonssmerter og reisesyke

Ingefær juice ikke bare hjelper med menstruasjonssmerter og kramper, det kan også indusere menstruasjon hos dem som opplever amenoré. Ingefær juice fungerer godt for kvinner som opplever morgenkvalme, for dem som lider av reisesyke eller kvalme etter anestesi.

Impotens

Gamle kinesiske brukt ingefær juice som et afrodisiakum. Foreløpig er det brukes til å behandle impotens, lav sædkvalitet og for tidlig utløsning.

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Funksjon

Malaria er en sykdom av blodet som overføres av mygg. De sprer en parasitt kalt plasmodium som infiserer en persons røde blodceller. Ifølge Malaria Site, kinin virker mot malaria ved å hemme heme-polymerase i en pasients blod. Dette tillater en opphoping av heme, som er en cytotoksisk substrat. Heme er giftig for parasitter som forårsaker malaria. Dens handlingen fører dem til å dø, og dermed lindre sykdommen.

Bruk

Kinin må alltid tas nøyaktig som anvist av lege. Det bør aldri bli tatt i en større dose, og pasienter bør aldri ta den lenger enn den fastsatte fristen. Imidlertid bør det ikke bli stoppet tidlig, selv om malaria symptomene har forsvunnet, fordi pasientene ofte oppleve noen lettelse før de er helt kurert. Kinin bør tas mens du spiser for å hindre urolig mage.

Farene

Det er bare én merkevare av kinin som er godkjent av Food and Drug Administration. Alle andre merker er utestengt på grunn av risikoen for å forårsake farlige bivirkninger og død. Den eneste godkjente anvendelse er for behandling av malaria, kinin og bør ikke tas for behandling av andre tilstander som leggkramper. Det også bør ikke tas av alle med en historie med lang QT syndrom eller de som har en mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase. Kinin også bør ikke bli brukt i mennesker med myasthenia gravis, eller optisk nerveinflammasjon. Det kan være farlig for de som har lav kalium, hjerterytmeproblemer, hjertesykdommer og lever-eller nyresykdom. Bivirkninger som kan indikere en livstruende reaksjon inkluderer besvimelse, svak puls, feber, mental forvirring, og tap av hørsel eller syn. Formørket urin, endringer i hyppighet av vannlating, hudutslett, og lilla flekker vises under huden er også faresignalene.

Amoxicillin: Hva det brukes mot

Amoxicillin, et stoff som er effektiv mot en rekke sykdommer, er lett oppnås gjennom en resept fra en lege. Det består av karbon, hydrogen, nitrogen, oksygen og svovel.

Identifikasjon

Amoxicillin er et hvitt, krystall-lignende antibiotikum som hindrer vekst av bakterier og virus. Den kommer i enten kapsler eller flytende suspensjon, som er smakstilsatt og farget for å gjøre det mer velsmakende for barn.

Effekter

Amoxicillin er effektiv mot halsbetennelse, lungebetennelse, gonoré, kikhoste, tyfus, kolera og meningitt.

Advarsel

Mulige bivirkninger er feber, utslett, leddsmerter, kvalme, diaré og dehydrering. Ikke ta amoxicillin hvis du er allergisk mot penicillin.

Betraktninger

Amoxicillin kan gjøre p-piller mindre effektiv. Vær forsiktig hvis du har astma, leukemi, nyresykdom eller tarm problemer.

Andre navn

Amoxicillin er tilgjengelig under flere navn, for eksempel Larotid, Amoxil, Trimox, Wymox, Polymox og Augmentin.

Hvordan virker det vaksine mot rotavirus arbeid?

Hvordan virker det vaksine mot rotavirus arbeid?

Innledning

Den rotavirus er et vanlig infeksjon hos barn. Når et barn er infisert, viruset kan forårsake alvorlig diaré og i noen tilfeller kan resultere i sykehusinnleggelse på grunn av dehydrering. Viruset er vanligvis spres gjennom kontakt med andre infiserte barn ved hånd-til-munn kontakt med avføring. Selv om viruset sprer seg lett, er det en vaksine for å beskytte barn mot infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil dette vaksinasjon forhindre 74 prosent av infeksjoner.

Vaksine

Den vanligste vaksine for rotavirus kalles Rotarix. Rotarix inneholder et svekket form av viruset som forårsaker infeksjonen. Vaksinen gis gjennom munnen to ganger over en periode på 4 uker. Det anbefales å vaksinere barn for viruset ved 2 måneders alder, men det kan gis som helst mellom 2 måneder og 6 måneder.

Slik fungerer det

Rotarix inneholder en svak nok til formen av viruset at det ikke kan føre til at sykdommen forekommer. Men det er nok av en tilstedeværelse som det aktiverer kroppens immunsystem respons. Når den første dose er administrert, begynner kroppens immunsystem lage antistoffer mot sykdommen. Antistoffer er som minneceller i at de husker viruset og de beste måtene å drepe den før den kan forårsake sykdommen. Når antistoffer er blitt opprettet, de forblir i kroppen i det uendelige. Når barnet kommer i kontakt med den fullstendige versjon av virus, blir antistoffene som allerede er opprettet og raskt å bekjempe sykdommen før den kan forårsake infeksjon.

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

Katt allergi er altfor vanlig. Faktisk, mange mennesker har tilstanden, og ikke engang klar over det. De kan skylde symptomer på pollen eller sesongmessige endringer. Når det er barnet ditt, men du er mer bevisst på hennes fysiske velvære. Enhver liten nys eller ubehag gjør at du føler deg ukomfortabel. Hvis du mistenker at barnet ditt er allergisk mot katter, kan denne artikkelen hjelpe deg å finne ut om din hypotese er sann. Her vil du lære sannheten om katteallergener og hvordan å fortelle om du barnet er allergisk mot dem.

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

•  Sjekk barnet ditt om 15 minutter etter først å ha blitt utsatt for en katt. Allergier vanligvis vises mellom 15 minutter og 40 minutter etter eksponering. Hvis du eier en feline selv, men dette er nesten umulig å oppdage, siden klær har vanligvis allergener på det hele dagen. Kløende øyne er en av de enkleste ting å få øye på fordi du kan fysisk se den.

Se etter en rennende nese, rennende øyne og nysing når barnet spiller inne. De fleste pollen allergi bare skje når personen går utenfor. Pet pels, dander og avføring allergi oppstår oftest innendørs.

Recruit noen til å klappe sitte katten din for et par uker. Dette er første skritt for å bli kvitt ditt hjem og din familie klær av alt katt rusk. Det vil imidlertid ikke løse problemet fordi møbler, tepper, luftkanaler, gardiner, og alt annet du kan tenke på fortsatt inneholder allergener for noen tid.

Vask klær og ditt barns klær. Du trenger ikke å gjøre hele garderoben med en gang - akkurat nok for et par uker, for å se om barnet er allergisk mot katter.

•  Gå på en tur med barnet ditt. Kom deg bort fra alle mulige katteallergener. Noen dager er ikke nok for kroppen. Det bokstavelig talt tar minst en uke for å se noen resultater. Hvis barnet ditt er allergisk mot katter, kløende, rennende øyne, nysing, og rennende nese bør gå bort mot slutten av turen, og tilbake når du kommer hjem med katten din.

Hint

  • Husk, rennende nese, rennende øyne og nysing bare indikere en slags allergi hvis det er kronisk. Hvis ikke, kan det bare være et virus som må gå sin gang.
  • Ikke utsett barnet for katter når du finner ut at han er allergisk. Det kan føre til alvorlige helseproblemer som astma. Allergivaksinering kan fungere, men katten fjerning er mye mer effektivt.

Hva er årsakene til Rundormer?

Rundormer er likestillings parasitter, infiserer mange forskjellige arter av pattedyr, inkludert mennesker. Det er den vanligste tarmparasitt i verden, som for tiden infisere mer enn 1 milliard mennesker over hele verden. Rundorm infeksjon er ekstremt lett å trekke seg sammen og kan forårsake en rekke helserelaterte problemer, for eksempel blindhet, magesmerter, hoste, utslett, utvidelse av milt og lever, og mange andre forhold.

Historie

Det er mange hundre arter av rundorm; imidlertid er deres virke infeksjon samme. Voksen rundormer lever i tarmkanalen hos vertsdyret. Etter parring utgivelser hunnens egg, som er utvist i avføringen til verten. Eggene vil ligge i jorden inntil inntas av den nye vert. Rundorm infeksjon skjer oftest hos barn, som de pleier å være mindre bevisst på skikkelig hygiene som å vaske hendene etter å ha spilt i områder som kan være befengt med rundorm larver, og plassere hendene i munnen ofte.

Rundorm larver kan også infisere lokale vannforsyninger, infiserer alle som drikker den. For å hindre smitte, er det viktig å drikke bare fra behandlede vannforsyning og for å unngå å drikke innsjø, elv eller naturlig kildevann.

Effekter

Etter inntak, vil rundorm larver hule gjennom magen og inn i bukhulen av den nye vert, hvor de vil begynne sin vandring inn forskjellige organsystemer, som øyne, lunger, muskler, hjerne, lever og milt. Det er i disse organsystemer som larvene begynner å skape problemer for verten inkludert: blindhet, brystsmerter, hoste, pustevansker, magesmerter og kramper, feber og utslett.

Betydning

Ut av de mange arter av rundorm, den mest kjente er Toxocara canis eller hunden rundorm. Egg av denne spesielle arter av rundorm er spesielt hardfør med evnen til å være levedyktig i miljøet for opptil sju år, selv under de tøffeste forhold. På grunn av evnen av denne parasitt å produsere store mengder egg, evnen av eggene til å overleve i miljøet for en så lang tidsperiode, og den relativt korte tiden det tar for rundorm utvikle og reprodusere, rundorm infeksjon regnes som en av de mest utbredte parasittinfeksjoner hos mennesker.

Behandling

Behandling av både dyr og mennesker for rundorm infeksjon består av flere doser av et bredt spekter dewormer kjent som pyrantel pamoate. Under behandling, er det viktig å huske på at reinfeksjon er også ekstremt lett. Eggene kan være gjemt i sengetøy, tepper og møbeltrekk. Sengetøy bør vaskes i varmt vann, tepper og møbler bør damp rengjøres og riktig hygiene teknikker bør følges til enhver tid før, under og etter infeksjonen.

Forebygging og løsninger

Education er den beste metode for forebygging av rundorm infeksjon. Barn bør læres opp til å vaske hendene og holde sine fingre ut av deres munn. Plener bør behandles og kjæledyr bør sees regelmessig av en veterinær og ormekur ofte. Aldri la barna leke i sandkasser igjen åpen for katter å bruke som et kull pan.