Digidexo.com

Fat Flush Diet Ideer

The Fat Flush Diet er en "New York Times" bestselgende diett plan skapt av Ann Louise Gittleman, Ph.D. Mens mange enkeltpersoner over hele landet har sikkert sett suksess med denne dietten plan, det betyr ikke at det er perfekt. Det har vært flere kritikk av Fat Flush Diet, som kan løses med enkle endringer i organiseringen av planen.

Fat Flush Diet

The Fat Flush Diet er ment å være en kombinasjon av kosthold og avgiftning innsats, tar deg til din ideelle kroppsbygning samtidig styrke kroppens naturlige forsvarssystemer. Dietten fokuserer på bevaring og beskyttelse av leveren, som er din viktigste "detox" organ i kroppen. Dermed er Fat Flush Diet en helhetlig plan som setter sine severdigheter på langsiktig vekttap og bedre helse.

Etter Fat Flush Diet

Dietten er delt i tre faser. Fase en varer i to uker, og i denne tiden du forbruker ikke mer enn 1200 kalorier per dag. Fase én bruker en low-carb spise regime kombinert med ekstra fiber via linfrø eller psyllium rister for å rense kroppens organer og fordøyelsessystemet. Fase to av planen øker kaloriinntaket til 1500 kalorier om dagen og økte samtidig karbohydratinntaket, slik at for to daglige porsjoner av hele korn, gulrøtter, erter, søtpoteter eller squash. Fase tre gir mulighet for over 1500 kalorier daglig og legger til to ekstra carb porsjoner til dagpenger. Du kan forbli i fase tre ubestemt tid. Dietten anbefaler også alt fra 20 til 40 minutter med trening daglig.

Boost kaloriinntak

Ett problem for menn etter den fett flush Diet er at kalorinivåene er altfor lav, spesielt ved starten av dietten. Selv om menn har større caloric behov enn kvinner (på grunn av deres større kroppsmasse), mislykkes diett for å ta hensyn til dette. Dette betyr menn på planen kan mangle samlede energinivå for de foreskrevne treningsøkter og kan gå ned i vekt for raskt, noe som resulterer i et tap av lean body mass. For å dempe dette, øker daglig kaloriinntak for menn med 300 til 500 kalorier i alle faser av dietten.

Utføre øvelse i morgen

Fastet cardio utføres først i morgen har vist seg å brenne mer fett enn trening som gjennomføres på et annet tidspunkt på dagen. Derfor, for å få mest mulig ut av din tid på Fat Flush Diet, planlegge din kardiovaskulære treningsøkter før frokost, noe som gir kroppen din det ekstra løft den trenger for å brenne enda mer fett mens du er på diett.

Fokus på Metabolism

Som de anbefalte inntak av dietten er så lav, kan du også ha et problem med en tilsvarende nedgang på stoffskiftet, selv om du implementere den nevnte anbefaling om å legge kalorier til planen. For å motvirke dette, ansetter liberal forbruk av thermogenic matvarer som grønn te. Grønn te inneholder et kjemikalie som kalles epigallocatechin gallate (EGCG), som øker stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer kalorier i løpet av dagen. Et par glass med grønn te per dag kan bidra til å holde stoffskiftet brenner sterkt på Fat Flush Diet, selv i lave kalori områder foreslått.