Digidexo.com

Hvordan takle Irritabel tarm syndrom With No Medisinering

Hvordan takle Irritabel tarm syndrom With No Medisinering


Lære å takle Irritabel tarm syndrom avhenger av hvordan kroppen din fungerer, stress nivå, kosthold og fysisk helse. Det er ingen kjent årsak til IBS, men det er matvarer som kan gjøre symptomene verre eller bedre. Dessuten kan dine daglige stressnivået og mentale tilstand påvirker din helse. Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å oppnå fysisk og mental velvære.

Bruksanvisning

•  Forstå din kropp og hva upsets det. Ta opp dine eatings vaner og holde oversikt over din mentale helse og stressnivå på en daglig basis. Hold et IBS journal oversikt over hva du spiser til hvert måltid, og sammenligne det med hvordan kroppen føles etter at du spiser det. Hold orden på dette for en måned, daglig, og ta opp symptomene du opplever etter hvert måltid eller mellommåltid.

Hold en måneds registrering av din mentale og åndelige tilstand, og stress nivå. Forstå hva som stresser deg, ved hjelp av en skala fra en 1 til 10 stressnivået i IBS journal, vurdering alt fra familie, arbeid, økonomiske bekymringer, helse og tidsstyring. Studier av gastroenterologer og Mayo klinikker har vist at IBS er rystet av en kombinasjon av kosthold og mental og åndelig helse, så tar tid til å berolige kropp og sjel er veldig viktig. Gjennomgå kosthold og stress nivå journal etter en måned med å samle inn for å sette i perspektiv. Lær de viktigste tingene som plager din IBS, og deretter endre livsstil.

Bruk Integrative Medicine til å bidra til å redusere IBS symptomer betraktelig. Kombinere et endret kosthold, stress bevissthet, sunn mental tilstand og fysisk aktivitet vil utvilsomt redusere IBS agitations.

Spis godt å føle seg vel, og vet hva som ikke er bra for kroppen din. Lære dette fra maten journal. Unngå problemet mat. Tar fiber kosttilskudd kan enten øke eller redusere dine symptomer, så eksperimentere med fiber i små doser for å se hva som fungerer for deg. Pro-biotiske produkter, slik som yoghurt, er gunstig for IBS som de erstatter dårlige bakterier med gode bakterier for å lette fordøyelsessystemet. Spis til faste tider, prøv å ikke hoppe over måltider og forsøke å spise på samme tid hver dag til å regulere tarmfunksjonen. Sjekk om store måltider forverre symptomene dine. Drikk mange væsker, særlig vann.

Delta i fysisk og åndelig aktivitet for å bidra til å senke stressnivået og balansere kropp og sinn. Lære å slappe av. Meditasjon, akupunktur, massasje, T'ai chi og yoga er gode eksempler på aktiviteter for å berolige dine IBS symptomer. Re-prioritere, slappe av, lære å si nei til aktiviteter eller oppgaver du ikke har tid til, slipper kontrollen, la gå av skyld, og asses dine tid forpliktelser til visse relasjoner, arbeid og aktiviteter.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid legen din har diagnostisert deg med irritabel tarm syndrom før du følger noen form for anbefalt behandling, som IBS symptomer kan bli diagnostisert som noe mer alvorlig som Crone sykdom.