Digidexo.com

Bruksområder for Apple Cider Eddik & Honey

Bruksområder for Apple Cider Eddik & Honey


Mens eddik har ofte vært kjent for sin rengjøring evne rundt i huset, har eple cider eddik forskjellige fordeler. Når blandet med honning, blir eple cider eddik ganske gunstig for personer med helseproblemer. Ikke bare har det vært nyttig i vekttap planer, men det gir også raske reparasjoner for kaldt og influensa symptomer.

Vektkontroll

Apple cider eddik med honning ofte gir en hjelpende hånd når folk ønsker å gå ned i vekt. Det er enkeltpersoner som innlemme et glass eple cider eddik med honning i deres daglige rutine på grunn av vekttap fordeler. Apple cider eddik fart på stoffskiftet, spesielt når konsumert før måltider. Hvis det brukes sammen med et sunt og fornuftig kosthold og et treningsprogram, kan eple cider eddik med honning være nyttig i noen vekttap regime.

Digestive Cleanse

Apple cider eddik har antiseptiske egenskaper på grunn av syre nivåer i eddik. Når det kombineres med honning, det har også antibakterielle egenskaper, noe som gjør blandingen perfekt for kroppen renser. Apple cider eddik med honning kan ikke bare rense kroppen fordøyelsessystem, men også skape en skikkelig og stabilt miljø for normale og sunne bakterier å blomstre på grunn av syrer i eddik.

Gikt

Selv om det er en langsom prosess, har forbruk av eple cider eddik med honning på en daglig basis er vist å gi smertelindring for de som lider av leddgikt. Det er en langsom prosess fordi syre i eddik må få tilgang til innskudd bygget opp rundt leddene, bruke sin evne til å oppløse dem og støtte kroppen i flushing forekomstene ut.

Kolesterol

Apple cider eddik med honning hjelper også bryte ned kolesterol formasjoner i blodårene. Selv om det blir bygget opp over tid, er den syre i eddik i stand til å bryte ned disse formasjoner og lavere kolesterol over tid.

Sår hals

Det er ingen hemmelighet at honning hjelper når noen har en sår hals. Hvis man kombinerer honning med eple cider eddik og litt vann, er det mulig å bli kvitt slim og bakterier som forårsaker sår hals. Blandingen er også ganske gunstig for canker sår i munnen og andre appetittrelaterte infeksjoner. Dette er på grunn av de antiseptiske og antibakterielle egenskaper som oppstår når du blander eple cider eddik og honning.