Digidexo.com

Hvordan kontrollere Staph infeksjoner hjemme

Staph forkortelse for Staphylococcus aureus, en type bakterier. Staph kan forårsake en hudinfeksjon som i begynnelsen vil synes å være en rød kul som ser ut som en kvise. Det kan deretter slå inn en abscess. Du kan merke pus, rødhet og varme på stedet. Du kan også ha en feber. Du bør alltid søke råd fra legen din hvis du tror du kan ha en staph infeksjon. Han kan foreskrive medisiner for å bekjempe infeksjonen. Men det er også noen enkle tiltak som du kan ta hjemme for å bidra til å kontrollere en staph infeksjon.

Hvordan kontrollere Staph infeksjoner hjemme

•  Tapp ut pus fra den infiserte skader ved å dyppe den i varmt vann. Hvis skaden er på et område av kroppen din som gjør dette upraktisk, prøve å bruke en våt, varm vaskeklut. Gjør dette i ca 20 minutter flere ganger per dag.

•  Tørk området forsiktig med en ren klut. Når du ikke nyter området, holde det innpakket i en tørr, ren bandasje etter at en antibiotika krem. Dette vil bidra til å forhindre andre fra å pådra seg smitte. Aldri bruke en bandasje, klut eller vaskeklut. Kast alle brukte bandasjer og grundig vask noen kluter. Tørk dem i tørketrommel. Dette vil også hindre spredning av smitte.

Ta en over-the-counter medisiner for å lindre eventuelle smerter du opplever. Smertestillende midler inkluderer ibuprofen og paracetamol. Aldri ta mer medisiner enn anbefalt dose.

Avstå fra å dele personlige elementer for å hindre andre fra å bli smittet. Disse inkluderer håndklær, klær, atletisk utstyr, barberhøvler, laken og andre personlige ting. Staph infeksjoner kan spre seg gjennom både direkte kontakt med infiserte området, så vel som på forurensede gjenstander. Vask hendene ofte.

Hint

  • Unngå barbering det infiserte området inntil såret er grodd og infeksjonen er borte.