Digidexo.com

Hvordan får eddik Diet fungerer?

Apple Cider Eddik

Eplecider eddik er en sur væske laget ved fermentering av epler. Juice er presset fra pulveriserte epler, og deretter gjær og sukker blir tilsatt i det første trinn av prosessen. Deretter blir bakterier tilsatt til denne alkohol, noe som resulterer i eddik. Apple cider eddik, i henhold til diett talsmenn, er tenkt å fungere for vekttap på grunn av fettforbrenningen, appetitt undertrykkelse og metthetsfølelse effekter.

The Diet

I eple cider eddik kosthold, drikker en person 2 eller 3 ts eddik før hvert måltid. Mer enn tre anbefales ikke fordi det kan føre til magesyke. Det er også eple cider eddik slankepiller som er mye lettere å svelge enn choking ned eddik. Disse er tilgjengelige i helsekostbutikker. Siden eddik er surt nok til å skade tannemaljen, kan ta piller unngå at potensielt problem.

Origins

Dietten ble populær på 1950-tallet etter at eple cider eddik ble proklamert som et vekttap agent i boken "Folk Medicine: En Vermont Doctor guide til god helse" av en lege som heter DC Jarvis. Denne legen uttalt at eple cider eddik forårsaker fett å bli brent og ikke lagret.

Svenske Study

Ingen forskning har blitt utført som viser dietten virker med unntak av én svensk studie utnytte bare 12 frivillige. Denne studien ble publisert i en utgave 2005 av European Journal of Clinical Nutrition og indikerte en direkte sammenheng mellom inntak av eple cider eddik og være fornøyd med mengden mat spist etterpå.

Harvard Study

En Harvard University studie på vanlige vekttap kosttilskudd, inkludert eple cider eddik slankepiller, fant disse kosttilskudd er ineffektiv. Fordi apple cider eddik kosthold anbefaler å spise moderat og trener regelmessig, er det sannsynlig disse handlingene er mer ansvarlig for vekttap oppnås.