Digidexo.com

Over the Counter medisiner for Hemorrhoid Pain

Hemorroider er buler i blodårene i endetarmen som kan være svært smertefullt og irriterende. Omtrent 1 million amerikanere er plaget med hemoroider hvert år, men det finnes en rekke over skranke medisiner som kan behandle hemorrhoid smerte og gi lindring.

Anestetika

Bedøvelsesmidler som dibucaine, benzocaine og Pramoxine er vanlige ingredienser i hemorrhoid kremer, salver og stikkpiller som Nupercainal, Ameri og Tronolane. Bedøvelsesmidler arbeid av midlertidig blokkere nervecellene fra sender smertesignaler, noe som gjør området nummen.

Kortikosteroider

Medisiner som Anusol HC har den aktive ingrediensen hydrokortison, som er et anti-inflammatorisk steroid. Disse kremer, salver og stikkpiller arbeide for å stoppe hemorrhoid smerte ved å redusere betennelse og hevelse.

Shark Liver Oil

Den viktigste ingrediensen i Forberedelse H stikkpiller og krem ​​er "hai tran", som er kjent for å være en vev redusering. Dette kan bidra til å behandle hemorroider ved å krympe størrelsen på svulmende blodåre.

Sitz Bath

Ved hjelp av en sitz bad innebærer å sitte i et grunt basseng av flytende, ofte Epsom salter for å redusere smerte og hevelse i hemorrhoid.

Witch Hazel

Trollhassel komprimerer eller våtservietter som Tucks kan redusere smerte og hevelse i en midlertidig måte ved lindrende irritert hemorrhoid vev.

NSAIDs

Noen pasienter med hemorroider finne lindring med over mot ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen eller naproxen, som arbeider for å lindre både smerter og betennelser.