Digidexo.com

soya oster

Soya-basert melkeerstatning Produkter

Soya-basert melkeerstatning Produkter


Soya-basert melkeerstatning og produkter laget av dem er et voksende marked som folk gjør valg om egen helse, helsen til dyr og helsen til jorda. Både barn og voksne som har en intoleranse overfor laktose i kumelk kan finne næringsrik og deilige alternativer i soyamelk og produkter laget av det.

Morsmelkerstatning

Laktoseintoleranse er en allergisk reaksjon på laktose, eller melkesukker, som finnes i kumelk. Spedbarn som ikke tåler kumelk eller viser høy allergiske reaksjoner mot melk kan ofte fordøye soyamelk formler. Men kan noen babyer viser allergi mot både kumelk og soyamelk, ifølge Mayo Clinic. Soya formler også fungere godt for foreldre som ønsker å eliminere animalske proteiner fra sine babyer dietter.

Soy Milk

Soyamelk er en soya-basert produkt som brukes som en erstatning for kumelk. Du kan bruke soyamelk samme måte som du bruker kumelk: i frokostblandinger, i kaffe eller te, i sauser og som fortykningsmiddel for supper. Soyamelk kommer i vanlig, sjokolade, vanilje og hasselnøtt. Mange bruker soyamelk fordi de foretrekker smaken til det av kumelk.

Soy Ice Cream

Soya iskrem kan rival kumelk iskrem. Soya iskrem er tykk med en kremet, fyldig konsistens, og det kommer i utallige varianter. Soya iskrem kan brukes i desserter, flottører, vibrering og malten. Det kan blandes med smakstilsetninger som sjokolade, jordbær, karamell og annen frukt eller søt tilsetninger. Blandet med hakkede frukt, gjør soya iskrem en tykk og rik smoothie.

Soya ost

Soya oster er laget av soyamelk og er tilgjengelige i diverse varianter, som cheddar, sveitsisk og amerikansk. Noen har smakstilsetninger som pepper, hvitløk og urter. Soya ost er laktosefri og fungerer godt i matlaging, snacking og smelting.

Anbefalte matvarer for blodtype dietten

Anbefalte matvarer for blodtype dietten


De grunnleggende målene for "blodtype dietten" er å hoppe starte stoffskiftet, holde det gående, og spise mat kompatibel med din blodtype. Foods er brutt ned av blodtyper og oppført i kategorier, inkludert gunstig mat, "nøytral" mat og matvarer som bør unngås.

Føringer

Joseph Christiano, en naturopathic lege og forfatter av "Blood Typer, kroppstyper og deg", hevder at du bør spise en diett som utfyller din blodtype. Ifølge Dr. Christiano, er fordi hver blodtype har denne spesielle egenskaper som tillater en person å spise, fordøye og assimilere sin mat på en bestemt måte, og som ikke følger denne spise plan kan føre til mat molekyler å lime seg til fordøyelsessystemet , forårsaker helseproblemer.

Blood Type A

Personer med blodtype A er preget av å ha veldig tykt blod løpe gjennom sine årer. Disse menneskene bør spise matvarer som kan bidra til å forhindre hjertesykdom og kreft.

Kjøtt som torsk, breiflabb, regnbueørret, tilapia og sik er alle akseptable som proteinkilder for type A person. Meieri valgene inkluderer soyamelk og soya oster.

Vegetabilske proteinkilder inkluderer black-eyed peas, grønne bønner og Pinto bønner. Gresskarfrø og røde peanøtter kan også spises som flere kilder til protein.

Grønnsaker som artisjokker, alfalfaspirer, brokkoli, gulrøtter, okra, løk og spinat er også anbefalt. Frukt --- inkludert aprikoser, bjørnebær, kirsebær, tyttebær og ananas --- kan spises i moderate mengder.

Blood Type B

Mennesker med en B blodtype trenger ikke å unngå å spise alle melkeprodukter. De kan spise mest kjøtt i moderate mengder, og er i stand til å nyte et større utvalg av matvarer enn blodtype A person.

Lam, vilt, kalv, kaviar, er mahi mahi, kamskjell og tilapia alle oppført som gunstig mat for blodtype og er gode kilder til protein. Macadamia nøtter kan også spises. Egg, er feta ost og cottage cheese også tillatt.

De beste grønnsaker for B blodtype inkluderer avokado, brokkoli, rødbeter, kål, blomkål, aubergine og yams. Frukt som bananer, tranebær, fiken, druer og papaya er alle gode matvalg.

Blodtype AB

En person med blodtype AB bør følge en lignende diett for å både A og B. Hvis dette er din blodtype, kombinere mat lister for type A og B. Men spise mindre protein enn det som kreves av B blodtype, og fange opp de fleste av det fra planteriket.

Blodtype O

Blodtype O folk blir betraktet som "kjøttetere" av samfunnet. De har tynnere blod og sterkere immunforsvar, slik at de har mindre kosttilskudd restriksjoner enn andre blodtyper.

Blodtype O kosthold kan inneholde kjøtt som okse, bøffel, lam, kalv, vilt, torsk, kveite, regnbueørret, red snapper og tilapia som viktige kilder til protein. Mozzarella ost og ikke-fett rømme er også tillatt. Imidlertid bør Type O blodtyper ikke spise pasta.

Vegetabilsk protein bør komme fra pinto bønner og black-eyed peas. Andre grønnsaker som er tillatt inkluderer artisjokker, avokado, brokkoli, blomkål, selleri, spinat og kål. Du kan også spise fiken, plommer og svisker.

Mat med lite fosfat og kalium

Mat med lite fosfat og kalium


Legen din eller sertifisert kostholdsekspert kan foreskrive en diett lav på fosfor og kalium hvis du har spesielle medisinske behov. Ifølge Mayo Clinic, kan personer med nedsatt nyrefunksjon har forhøyede nivåer av fosfor og kalium og trenger å begrense inntak av disse næringsstoffene i kostholdet for å unngå ytterligere helsemessige komplikasjoner som bein sykdom. I tillegg har forskning funnet at mat med høyt fosfor kan bidra til å akselerere kreftsvulst vekst og bør unngås av dem som behandles for kreft.

Raffinert korn

Hele korn har høyere nivåer av fosfor. Selv om de er anbefalt som en del av et sunt og fiberrikt kosthold, bør hele korn være slått ut for mat laget med raffinert korn. Brød og rundstykker, bør frokostblandinger, kjeks, ris og pasta alt gjøres med raffinert hvitt mel fra hvete eller ris.

Non-meieri Innbyttere

Melk, yoghurt, fløte, iskrem, frossen yoghurt og de fleste puddinger, harde oster og soya oster er høy i kalium fosfater. I stedet for disse meieriprodukter, velger ris melk, ikke-meieri Creamer, sorbet eller sorbet, og krem ​​eller hytte oster, som alle er lavere i fosfor. Substitute fløte og rømme med alternative fett som vegetabilske oljer, smør, margarin eller majones.

Grønnsaker

Grønnsaker lavere i kalium og fosfor inkluderer poteter, squash, kålrot, kål, gulrøtter, agurk, salat, paprika, tomater, aubergine, løk og grønn eller voksbønner. Grønne erter bør komme fra en boks eller frossen kilde. Kostholdsekspert kan anbefale at du skrelle og koke stivelsesholdige grønnsaker for å fjerne enda mer kalium.

Snacks

Sjokolade og cola brus er høy i fosfor. Når du ønsker en søt snack eller drikke, velge harde eller gummy candies eller vørterøl, ingefærøl eller sitrusbaserte brus i stedet.

Kolesterol diett

Kolesterol spesielle dietter er best for de med høyt kolesterolnivå på over 240 mg total kolesterol, de som er overvektig og alle som ønsker å opprettholde et sunt hjerte. The American Heart Association anbefaler en diett lav på mettet fett, transfett og salt. Lær hvordan du kan bruke lavt kolesterol matvarer for å kontrollere kolesterolnivået, oppmuntre vekttap og opprettholde blodsukkernivået.

Protein

Mettet og fettstoffer kan finnes i oksekjøtt, svinekjøtt, smult, smør, melk og osteprodukter. En nyttig måte å få protein du trenger og samtidig unngå for mange mettet fett er å kjøpe magert kjøtt som kalkun eller kylling. I stedet for å spise kjøttboller fra kjøttdeig, bruke bakken kalkun i stedet. Fjern skinnet fra kalkun og kylling etter matlaging, selv om du ønsker å la huden på mens matlaging for ekstra smak.

Bruke tilberedningsmetoder som krever lite eller ingen olje som grilling, broiling, baking eller krypskyting. Spise bearbeidet kjøtt bare ved spesielle anledninger som for eksempel ballspill eller familie samvær. Sjekk ut kjøtt alternative produkter som veggisburgere for din neste grillfest. Alternativer for meieriprodukter har kommet en lang vei. Du kan finne mandel melk, soya ost, kokos yoghurt, soya iskrem og ris melk. Noen soya oster har en gummiaktig konsistens. Du kan fikse dette ved å smelte osten på måltidet. Bruker soya i ditt daglige kaffe. Ikke-meieri creamers generelt har kokosolje som er fulle av mettet fett. Finn et merke du liker og erstatte arterie-tilstopping oster på pizza, smørbrød, pasta og gryteretter.

Salt

Salt bringer utvilsomt ut smaken av maten. Legg til litt krydder til mat uten mangler salt ved å legge urter og krydder. Kast noen hakket gressløk på poteter, skvette litt basilikum på tomater eller roll kylling eller kjøtt på toppen av en blanding av rosmarin og oregano. Sitron eller lime juice plukker opp smaken av fisk og grønnsaker som grønne bønner og spinat. Sterk saus er flott med belgfrukter og brun ris. Hold en liten flaske med varm saus i bilen eller vesken din slik at du alltid har en i nærheten. Eksperimentere på egen hånd og finne din egen kreativ blanding av urter og krydder.

Fett

De fleste gammeldagse oppskrifter for baking inkluderer store mengder oljer og smør. Buck tradisjon og bruk most frukt i stedet for fett. Gresskar kan brukes i muffins og kaker for fuktighet. Eplemos fungerer godt i cookies eller paier. Bananer er et flott tillegg til brownies. Bare knuse dem opp og slippe inn i røren. Bruk eggehviter i stedet for eggeplommer i baking. Du kan også kjøpe lav-kolesterol egg erstatning på matbutikken. Bytt helmelk for lite fett eller 2 prosent melk. Ikke gi opp på din søt tann på grunn av en kolesterol diett. Bruk noen av disse forslagene og finne ut hva som fungerer for deg.

RDA dietter for et barn Vegetarisk

RDA dietter for et barn Vegetarisk


Et barns RDA (anbefalte kosten Allowance eller anbefalt daglig inntak) varierer fra det av en voksen. Vegetariske barn, og de som er på de mer strenge Vegan dietter, kreve noen spesielle hensyn utover det grunnleggende USDA Food Pyramid.

B12

Vegan dietter inneholder ingen kilde for vitamin B12, så en befestet frokostblandinger, melk eller andre matvarer som er tilsatt produktet må gå med dersom barnet spiser melkeprodukter eller egg. Barn trenger mellom 1,2 og 1,8 mcg per dag av B12.

Vitamin D

Et barn trenger direkte eksponering til solen (fem til 30 minutter i varighet, mellom klokken 10 og 15:00, to ganger eller mer per uke) for å klargjøre kroppen til å produsere sin egen vitamin D. Soya produkter, mørk grønne greener og befestet alternative melker er gode kilder til kosttilskuddet vitamin D; et barns minimum RDA er 400 IE.

Melk

Det finnes mange melkeerstatninger tilgjengelig for å hjelpe en vegetarisk barn nå de to kopper (mellom alderen 2 til 8) til tre kopper (mer enn 8 år) trengs daglig. Soya eller ris melk, soya yoghurt og soya oster er alle gode alternativer, og mange planteføde er også rike på kalsium.

Korn og Protein

Barn trenger seks oz. av korn daglig; halvparten av dem som bør være i form av hele korn. De trenger også fem oz. av protein, som kan finnes i bønner, nøtter eller tofu for en vegetarisk barn.

Frukt og grønnsaker

Barn krever 1,5 kopper frukt og 2,5 kopper grønnsaker daglig. Legg et utvalg av hele frukter og grønnsaker valg til et barns kosthold å dra nytte av de ulike næringsstoffene de besitter.

Olje

Barn bør ha en kilde til sunn olje i kosten. Dette kan komme fra nøtter eller fra mais, raps-eller soyaolje.

Hvordan å bytte til et vegansk kosthold for vekttap

Bytte til et vegansk kosthold blir lettere å overflod av veganske produkter nå tilgjengelig i markedet. Fordi disse vegansk erstatter er vanligvis lavere i kalorier og like næringsrik (om ikke mer) enn sine dyr motpart, kan man gå ned i vekt på en vegansk kosthold. Faktisk boken "The V-Diet Plan" siterer en europeisk studie som viste veganere ikke bare veie mindre, men har en raskere metabolisme.

Bruksanvisning

Finn meieri alternativer

Prøv soya, ris, mandel eller hamp melk i stedet for vanlig melk. Hvis du elsker frokostblanding, trenger du ikke å gå uten. I stedet for 2% melk, prøv et meieri-fri alternativ som er befester med kalsium og vitamin D. Disse typer melk kan like gjerne brukes til baking og matlaging, også.

Eksempel meieri-fri iskrem. Selv om soya og ris iskrem var utilgjengelig eller finnes bare i obskure steder i begynnelsen av 2000-tallet, er meieri-fri iskrem nå skrinlagt i mange dagligvarekjedene. De fleste sorbeter er naturlig meieri-fri, forutsatt at de bare inneholder frukt, sukker og is.

Kjøp soya ost også. Merk: naturalnews.com advarer om at flere merker av soya oster inneholder "kasein", som er et meieri derivat. Mengden av dette dyret produktet er i ganske liten, men strenge veganere ikke vil spise det for dyrs rettigheter grunner. For vekttap og helse formål, men inneholder soya ost fortsatt ingen kolesterol og har en tendens til å være færre kalorier enn vanlig ost.

Kjøtt alternativer

Eksperimenter med tofu. Tofu er blid og grøtaktig, men så er rått kjøtt. Smaken og smak av begge elementene avhenger av hvordan den er krydret og forberedt. Tofu kan bakes, stekes, eller grillet. Tofu er fullpakket med protein og isoflavoner.

Grill noen veggie karbonader. Veggisburgere tilbys i mange restauranter og kan også kjøpes i butikken. Mens dyrere enn kjøtt, veggisburgere inneholder færre kalorier, ingen kolesterol, og mindre fett i forhold til en kjøttdeig Patty.

Søk et vegansk alternativ til din favoritt kjøtt. Selv utstoppede kyllingbryst er tilgjengelig i veganske substitutter. Andre veganer erstatter er bacon, pølse, strimlet oksekjøtt, kjøttdeig, kalkun skiver, ribbeina og kylling karbonader.

Opprettholde et sunt kosthold

Se junk food og karbohydratinntaket. I stedet for kjøtt, kan overbelastning på karbohydrater som brød og pasta være en reaksjon. Holde seg innenfor den anbefalte verdien av karbohydrater for å unngå unødig vektøkning. Boken "Vegan Freak" forklarer etiketten "vegan" garanterer ikke en lav vekt. Noen veganere er overvektig på grunn av dårlige kosten valg. Veganske cookies, for eksempel, er ofte høyere i fett og kalorier enn vanlige informasjonskapsler. I tillegg kan veganere fortsatt spise et bredt utvalg av junk mat som potetgull, pommes frites, og sukkerholdig godteri som lakris og gummy bjørner.

Spis frukt og grønnsaker. Finne måter å legge i frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Erstatning frukt for meieribaserte desserter som kake, og bestille en side av grønnsaker i stedet for potetmos med smør.

9. Unngå mangler. Uten skikkelig planlegging, kan veganere bli mangelfull i vitamin B12, protein, jern og kalsium. Plante-baserte kilder eksisterer som inneholder disse næringsstoffene, som ernæringsmessige gjær flak, spirulina, og selv grønne blader, men mens overgangen, bør du vurdere å ta et supplement.

Akseptable Foods for Atkins

Akseptable Foods for Atkins


The Atkins diett, en populær vekttap diett system, innebærer spise flere matvarer som er høy i proteiner og lite karbohydrater. Hvis du vurderer å prøve Atkins diett, er det viktig å vite vite hvilke matvarer er akseptabelt å spise slik at du kan oppleve maksimal effekt fra kostholdet.

Egg

Egg er meget lite karbohydrater og gir essensielle næringsstoffer for legemet, slik som kolin og sink, så vel som tilstrekkelig protein. Hvis du er på Atkins diett, kan du spise så mange egg som du vil ha på en dag, og eggene kan være forberedt på noen måte du ønsker, for eksempel posjert, eggerøre, eller i en omelett.

Fisk

Fisk, som gir en betydelig mengde omega-3 fettsyrer, samt protein, er tillatt på Atkins diett. Fisk som laks, ørret og tunfisk kan spises liberalt og fremstilles på en rekke måter, for eksempel grillet, sauteed, eller bakt.

Ost

Under induksjonsfasen av Atkins diett, er ost akseptabelt å spise, opp til fire gram per dag. Kosten bør ikke forbruke imitasjon osteprodukter med unntak av ris eller soya oster som har et lavt karbohydratinnhold.

Grønnsaker

Hvis du er på Atkins diett, er du lov til å forbruke to eller tre kopper grønnsaker hver dag. Alle typer salat, for eksempel Bibb salat, romersk, og grønn salat, er tillatt, samt grønnsaker som sopp, selleri og paprika.

Magert kjøtt

Magert kjøtt, som fjærkre, kan også være konsumert flere ganger om dagen mens du er på Atkins diett. Mat som skinn kylling bryst er et sunt valg, samt Tyrkia og Cornish høne. Andre kjøtt som gir kroppen med en høy mengde protein er en akseptabel kilde til protein i tillegg, slik som kalv eller okse.

Hvilke oster er enkleste å Digest?

Hvilke oster er enkleste å Digest?


Ost er høy i protein og kalsium, men delta i maten kan noen ganger føre til problemer med fordøyelsen for de med visse allergier, medisinske tilstander eller sykdommer. Ved å lære mer om ulike typer ost og vær spesielt oppmerksom på hvor lett hver og en er å fordøye, kan de fleste individer spise det og nyte det, selv om de har en følsomhet for laktose, fett og visse syrer som brukes i produksjonen av ost.

Meieri Alternatives

Geitemelk, sauemelk, mutter melk og soya melk er alle produkter øker i popularitet som mer av befolkningen identifiserer en laktoseintoleranse. De alle smaker annerledes og produsere oster som varierer i konsistens og smak. Disse alternativene inneholder ikke de samme laktose enzymer som forårsaker mageproblemer for de som er laktoseintolerante, og er derfor lettere å fordøye.

Lav-fett oster

Kosttilskudd restriksjoner eller mage plager kan føre til unngåelse av høye fete oster, som inkluderer Brie og Gouda. Lav-fett alternativer er lettere å fordøye og forårsake færre problemer knyttet til fett inntak. Ricotta, mozzarella og ost laget av skummet melk er alle lav-fett. Jo lavere fettprosent, jo raskere osten er fordøyd og jo mindre belastning det setter på bukspyttkjertelen.

Lav natrium oster

Mange høyt fett og kunstige oster er produsert ved hjelp av store mengder salt for å kurere curds. Høye nivåer av natrium i ost er vanskelig å fordøye på grunn av de dehydratiserende virkning av mineralet. Dessuten er det nødvendig med tilstedeværelse av kalsium for kroppen å absorbere natrium. Når vi inntar for mye natrium, er kalsium tatt fra våre bein for å absorbere salt nivåer, noe som fører til svekket bein. Selv kalsium finnes i ost er ikke nok til å forhindre skader som kan oppstå for våre bein eller våre fordøyelsessystem. Ricotta, swiss, mozzarella og feta ost er eksempler på oster produsert ved hjelp av mindre natrium og er derfor lettere å fordøye for de som jobber med å administrere deres inntak av natrium.

Behandlet oster

Det amerikanske Food and Drug Administration opprettholder visse fuktighetsinnhold for enkelte oster. Hvis et produkt ikke oppfyller disse standardene, er det blandet og emulgert inn i prosessen ost for spreads, dips eller andre smelte formål. Sluttresultatet er generelt lavere fettinnhold på grunn av det lavere fuktighetsinnhold, og er derfor fordelaktig for de som ser på deres fettinntaket. De lavere fettinnhold gjør denne osten lettere å fordøye, trenger mindre tid og mindre bukspyttkjertelen syre for å bryte ned osten enzymer.

Gluten-Free, kasein-Free, Soya-Free Diet Tips

En diett fri for gluten, kasein og soya forbedrer en rekke helseproblemer, inkludert cøliaki, stoffskifteproblemer og muligens også autisme. Etter noen tips kan lette utfordringene i denne restriktiv diett.

Identifisere produkter med gluten, kasein og soya

Identifiser produkter som inneholder gluten, kasein og soya. Proteinet gluten finnes i alle produkter som inneholder hvete, bygg, rug og kommersielt tilgjengelige havre. De fleste bakevarer, inkludert brød, kaker, kjeks og småkaker inneholder gluten. Kasein, et annet protein, finnes i melkeprodukter slik som melk, smør, ost, yoghurt og iskrem. Det er også brukt til å lage tekstur i substitutt-meieriprodukter så som ost vegetarianere. Soya finnes i soyamelk, soyasaus, miso, tempeh, tofu og soya ost. Soya kan også være skjult i visse matvarer, siden additiver slik som lecitin, monodiglycerides og mononatriumglutamat kan inneholde soya.

Les etiketter og still spørsmål

Les mat etiketter og stille spørsmål. Hjemme, vil du mest sannsynlig trenger å pare ned dine spiskammers, siden mange bearbeidet mat inneholder ett eller flere av disse elementene. Når du spiser ute, stille spørsmål for å være sikker på om en matens råvarer. Hvis det er tvil, se etter et alternativ mat valg.

Identifiser erstattere for Gluten

Flere mel erstatninger inneholder ikke gluten, inkludert maismel, maismel, hvit ris mel, brun ris mel, potetmel mel og tapioca mel. Gluten er ofte brukt i bakevarer fordi det gir en luftig tekstur og bidrar til å hindre småskader og brudd. Innbyttere inkludert xanthum, guargummi og pre-gel stivelse tilegner bakevarer med de samme kvalitetene.

Identifiser erstattere for Kasein

Siden en kasein-fri diett eliminerer tradisjonelle meieriprodukter, kan den første tanken være å slå til soya melkeprodukter. Soya har sine egne kosttilskudd ulemper, imidlertid. Heldigvis, andre meieri alternativer finnes, inkludert ris melk og mandelmelkeprodukter. Størknet kokosolje fungerer som en god erstatning for smør.

Identifiser erstattere for Soy

Flere smør og margarin substitutter på markedet bruker ikke soya. Ris-baserte oster tillate for å få glede av ost uten både kasein og soya. Miso og "soya" saus produkter er soya gratis.

Få dagligvarebutikk guide

Flere dagligvare guider er tilgjengelig, for eksempel Cecelia Marketplace guide, som gir en oversikt over mer enn 15.000 gluten, kasein og soya-frie produkter. Denne guiden inneholder symboler utheving glutenfrie sertifiserte produkter og de produktene som er produsert i en egen glutenfri anlegget.

Cook hjemme ved hjelp Kokebøker

Forberede mat fra grunnen kan eliminere eventuelle gjetting. Mange kokebøker gi oppskrifter spesielt formulert for gluten, kasein og / eller soya gratis dietter. Enkelte populære titlene er "The Super Allergy jente Gluten-Free, Kasein-Free, Nut-Free Allergi og Celiac Cookbook" av Lisa A. Lundy og "The Spunky Coconut Cookbook: Glutenfri, Kasein Free og Sugar Free," av Kelly V. Brozyna.

Soya Yoghurt Probiotika for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom, noe som betyr at det ikke er noe fysisk galt med kroppen, men fordøyelsesprosessen fungerer feil.

Probiotika er bakterier som hjelper til med fordøyelsen. De forekommer naturlig i kroppen, men kan være lav på grunn av gjær eller andre kroppslige bakterier som konkurrerer om ressursene. Probiotika kan økes gjennom kosthold og kosttilskudd, inkludert soya yoghurt.

IBS

Kosthold er den viktigste behandlingen for IBS, selv om det er noen reseptbelagte legemidler som behandler symptomene. Probiotika kan forbedre fordøyelsesprosessen ved å redusere gass som forårsaker oppblåsthet og kramper. Det kan også bidra til å utvikle mer regelmessig avføring. Dette kan hjelpe med IBS siden de viktigste to symptomene er diaré og forstoppelse. Noen individer lider bare det ene eller det andre, mens noen er veks anfall av begge.

Oppblåsthet og kramper er andre vanlige symptomer; de er generelt brakt videre av kronisk diaré og forstoppelse skjønt.

Probiotika

Økende probiotiske nivåer i kroppen hjelper med å minske alvorligheten av IBS symptomene. Probiotika er ofte referert til som "vennlige bakterier". Den menneskelige fordøyelsessystemet er fullt av bakterier og enzymer som hjelper til med fordøyelsen eller blir utviklet som nedbrytningsprosessen bryter ned matvarer. Noen ganger kroppen er oppbrukt av probiotika, som kan resultere i fordøyelsesproblemer samt gjær infeksjoner. Dette skjer vanligvis når antibiotika har blitt brukt, da de dreper både gode og dårlige bakterier.

Soya Yoghurt

Å spise en å to serveringer av soya yoghurt om dagen er nok til å gi gunstige nivåer av bakterier for mennesker med IBS. Det vil ta opp til en uke for å se en forskjell i IBS symptomer fra probiotika. Begynn med bare én visning av en dag i flere dager, og deretter jobbe opp til to. Hvis du starter med to om dagen kan du oppleve en økning i symptomer som kroppen tilpasser seg den økte probiotika.

Soya yoghurt regnes som en god kilde til probiotika, da den inneholder to typer bakterier som hjelpemiddel i fordøyelsen: Lactobacillus bulgaricus og Streptococcus termophilus. Det er også et godt valg for de som er laktoseintolerante. Mange mennesker med IBS er følsomme for melkeprodukter, så soya yoghurt er en god kilde til probiotika som ikke vil føre de samme bivirkningene som meieri-baserte yoghurt.
I tillegg er en studie publisert i International Journal of Food Microbiology fant at soya yoghurt bidrar til å forsvare seg mot bakterier heliobacter pylori, som forårsaker magesår.

Hvordan spise soya å redusere blodtrykket

Hvordan spise soya å redusere blodtrykket


Forskning viser at inntak av soyaprodukter kan redusere høyt blodtrykk. The Baylor College of Medicine i Houston, finansiert av National Institutes of Health, har evaluert effekten at soya isoflavoner har på hypertensjon, spesielt på kvinner i overgangsalderen. Flere studier vil bli gjort for å finne ut hvor raskt soya påvirker blodtrykket etter å ha blitt inntatt. Husk imidlertid at noen studier tvist fordelene av soya på blodtrykk og hjerte helse.

Hvordan spise soya å redusere blodtrykket

•  Bytt ut kjøttdeig med soya crumbles. Utseendet og smak av de to er nesten identiske. Når oppskrifter ringe for kjøttdeig du kan erstatte soya crumbles. Legg merke til at de ikke er egnet til å erstatte rå kjøttdeig i oppskrifter som kjøttboller eller kjøttpudding.

Hell soya på din frokostblanding. Et utvalg av soya-baserte melkeerstatning er tilgjengelig fra din lokale kjøpmann. Velg mellom vanlige, vanilje flavored eller sjokolade. Soyamelk, blandet med frisk frukt og isbiter gjør en deilig smoothie til frokost eller en når som helst godbit.

Kaste din salat med tofu. Laget av kaldpresset soyaostemasse, tofu erstatter kjøtt eller meieriprodukter i salater og andre retter. Cube noen fast tofu, forsiktig Surr den med hvitløk og løk, og deretter legge den til salat for en velsmakende rett.

Spice opp din frokostmeny med pølse og bacon alternativer laget av soya. De kommer allerede forberedt og frosset for bekvemmelighet. Bare varme og tjene eller inkludere dem i en frokost omelett med egg. Du kan også lage egge tofu å erstatte egg i kostholdet ditt.

Hint

  • Noen studier tyder på at for mye soya kan forstyrre balansen av hormoner ved å produsere for mye østrogen. Menn bør spesielt ta notat.

Soya & Whey Protein Powder for Weight Loss

Soyaprotein er et fullstendig protein som er lavt fettinnhold, fri for kolesterol og lav i kalorier og gluten og laktosefritt. Den er egnet for vegetarianere og veganere, og brukes til å lage en rekke ting som tofu, kjøtt erstatter, melk og ost. Whey protein isolat er også en komplett protein som er lett å fordøye og brukes til å lage protein shakes, pulver og barer.

Ulike typer Protein

Protein tar lengre tid å fordøye enn annen mat, noe som betyr at du føler deg full for en lengre tid og redusere behovet for å snack. På grunn av dette, hjelper også til å stabilisere proteinet blodsukkernivået. For de som også trener, støtter protein muskel utvinning og reparasjon. Det gir deg mer energi slik at du kan trene hardere og hjelper til med gjenoppretting slik at du kan gjøre dette oftere, og dermed miste vekt.

Matvarer som inneholder store mengder protein er generelt alle kjøtt, bønner, nøtter, egg og meieriprodukter. Noen av disse kan være høy i kolesterol og fett, så du må være forsiktig når du prøver å gå ned i vekt for å ikke overspise rødt kjøtt, ost og eggeplomme.

Soy protein er avledet fra soyabønner, og er gluten, laktose og fri kolesterol. Det er et fullstendig protein som inneholder alle essensielle aminosyrer som er lett å fordøye. Mange produkter er laget av soyabønner, inkludert melk, ost, tofu og kjøtt erstatter som burgere og soya kylling.

Whey protein isolat er en høy kvalitet, komplett protein som er laget av en komponent i kumelk. Det er også lett å fordøye, glutenfri og passer for de som er laktoseintolerante og vegetarianere. Den kommer i pulverform i smaker som sjokolade og vanilje, og kan brukes til å lage protein shakes og andre høy-protein matvarer. Det kan også bli funnet i ferdige protein drinker og protein barer. Myseprotein isolere drikker kan brukes til å erstatte måltider på grunn av deres høyt proteininnhold, og de er vanligvis blandet i et formel som inneholder vitaminer og andre næringsstoffer.

Begge typer proteiner er lave i kalorier og kan hjelpe til med vekttap.

Hvordan å innlemme protein i kosten

Start dagen med en høy dose av protein, enten i form av et protein eller riste en soya matvarer eller drikkeprodukt. Dette vil hoppe-start stoffskiftet og gi deg energi til å starte dagen, men også holde deg følelsen fornøyd og full lenger. Bruk protein shakes å erstatte et måltid eller mellommåltid hver dag for å holde kalorier ned i en lett-å-fordøye flytende måltid. Ha en protein drink innen 30 minutter etter trening for å bidra til å støtte utvinningen, og muskel reparasjon og utvikling. Jo mer muskelmasse du har, jo flere kalorier vil du forbrenne, som vil hjelpe deg å miste vekt. Mål å konsumere mellom 50 og 75g protein hver dag.

Hvordan kombinere Soya Beans

Hvordan kombinere Soya Beans


Mat kombinere er en svært omstridt form for ernæringsterapi og vektkontroll, gjort populært på 1980-tallet av Harvey og Marilyn Diamond langvarige bestselgende bok "Fit For Life." Også kjent som sekvensiell spising, er konseptet basert på ideen om at visse matvarer bør spises i bestemt rekkefølge, på visse tider av døgnet, eller i visse kombinasjoner. Men ikke noe mat, for eksempel soyabønner ikke helt passer innenfor reglene. Mens de er en proteinrik mat, er det debatt om de skal kombineres som et protein eller som en stivelse.

Hvordan kombinere Soya Beans

Kombiner Soya Beans for Optimal Fordøyelse

•  Bestem om du ønsker å inkludere soya i kostholdet ditt. Ulike talsmenn for mat kombinere har ulike meninger angående sikkerhet og helsemessige fordeler av soya. Soya er en fettfattig proteinkilde og en kilde for isoflavoner, som kan hindre at visse typer kreft. Men viss forsiktighet mot soya, hevder det er slim-forming. Dermed først lese de ulike store bøker om mat kombinere og selv bestemme om du ønsker å spise soyabønner.

Kombiner soyabønner med lite sukker, høy vann grønnsaker. I deres ubehandlet form, kan soyabønner klassifiseres i mat-kombinere dietter sammen med andre belgfrukter, eller en stivelse. Som sådan, kan du nyte dem med store mengder rå eller lett dampet grønne grønnsaker, samt lav-sukker frukt som sitron og lime, avocado og tomat. Stivelse kan alle bli kombinert med friske fett som olivenolje samt.

Unngå å kombinere soyabønner med animalsk kjøtt, meieri, stivelsesholdige grønnsaker eller frukt. Hvis stivelse, inkludert soyabønner, er kombinert med andre vanskelige å fordøye mat som animalsk protein, kan resultatet bli opprørt og overflødig avfallslagring. Soyabønner bør aldri spises i tett rekkefølge med frukt, som er best spises på egen hånd, timer atskilt fra ethvert måltid.

Hva er lav-fett oster i South Beach Diet?

The South Beach Diet er en populær diett plan som er designet av en kardiolog i Miami, Florida. Dietten balanserer gode fettstoffer og karbohydrater. Det inkluderer magert kjøtt, fjærkre, fisk, skalldyr, egg og lav-fett eller fett-fri meieriprodukter. Det finnes mange ulike typer ost tillatt på South Beach Diet.

Oster tillatt

Når du bestemmer hva ost å spise, husk at osten bør ikke ha mer enn 6 g fett per unse. Det finnes noen unntak som vil bli diskutert i avsnittet nedenfor. Noen av oster tillatt på South Beach dietten inkluderer: Amerikansk, cheddar, cottage cheese (2 prosent eller mindre), kremost, feta, sveitsisk, streng ost, mozzarella og ricotta (del skummet). Alle disse varianter må være av lav-fett eller fettfritt type.

Oster ikke tillatt

Oster å unngå ville være noen ost som inneholder full fett som full-fett kremost, mascarpone, brie eller camembert.

Unntak fra regelen

Det er noen oster som er veldig full-flavored som inneholder høye nivåer av fett, men hvis det brukes i små mengder er akseptabelt på South Beach Diet. De omfatter: parmesan, Asiago og blå oster. Disse bør bare brukes i unntakstilfeller og sparsomt å legge smak til en salat, kylling hovedrett, etc.

Tre faser

The South Beach Diet har tre faser. I den første fasen, er den gjennomsnittlige personen sies å miste alt fra 8 til 13 kg. i de to første ukene. Ingen karbohydrater er tillatt i denne fasen. I fase to, er low-carb matvarer som frukt og fullkornsbrød innføres. I fase tre er alle typer mat som er tillatt, og dette er den fasen at folk bør prøve å holde seg til som et sunt kosthold som er nå integrert inn i deres liv. Cheese er tillatt under alle tre faser av South Beach Diet. For en full liste over alle matvarer tillatt, se ressursen nedenfor.

Cheesy Retter

Det finnes mange oppskrifter du kan prøve på South Beach Diet som inkluderer lav-fett eller fettfri ost. Noen populære de er spinat-OST fylt kylling, kjernekraft ostekake, salsa omelett, gresk salat og mye mer.

Hvor mye ost er nok?

Ernærings antyder at ost være begrenset til én porsjon per dag. En porsjon er 1 oz. av hard ost, eller en halv kopp med myk ost som ricotta eller cottage cheese.

Effekten av Soya på hårveksten

Effekten av Soya på hårveksten


Soya har hundrevis av bruksområder, inkludert å lage stearinlys, voks og kremer. Soya-baserte produkter er ofte byttet ut med kjøtt i vegan dietter. Soya er kjent for å senke kolesterol og forhindre hjertesykdom og kreft, i henhold til Health Castle.

Japansk

Japanske menn opplever nesten ingen mannlig mønster skallethet, ifølge Stopp Hårtap nå. Dietten japanske menn omfatter et daglig inntak på 20 til 80 mg av genistein, som er avledet fra soya.

Dosering

Stopp Hårtap nå anbefaler forbruker 300 til 500 mg av soya ekstrakt daglig for å forhindre håravfall.

Studier

Johnson & Johnson gjennomført en klinisk studie på veksten av ben hår og ansiktshår. Resultatene antyder at en aktuell soya behandling kan hjelpe til med å forebygge uønsket hår.

Isoflavoner

Soya inneholder isoflavoner, som har vært kjent for å være anvendelige ved behandling og forebygging av hårtap.

Forskning

Forskning publisert i "Biology of Reproduction" Journal viser at å drikke soyamelk kan reversere mannlig mønster skallethet og redusere hårtap.

Menopause

Soya ekstrakt stimulerer østrogenreseptorer, derfor hjelpe til hårtap i forbindelse med overgangsalder og den påfølgende østrogen tap.

Hvordan bruke soya isoflavoner

Hvordan bruke soya isoflavoner


Isoflavoner er naturlige plantehormoner som finnes i soyabønner og bidra til din helse på en rekke måter - spesielt for de i midten alder og eldre - som for eksempel å redusere risikoen for hjertesykdom og alle typer kreft, redusere menopause symptomer, vokter mot prostataproblemer, og forbedre generelle bein helse og styrke. En flott måte å dra nytte av soya isoflavoner er å ta dem som kosttilskudd.

Hvordan bruke soya isoflavoner

Kjøp soyaisoflavoner kosttilskudd, hvis du ikke allerede har. Disse er vanligvis selges som kapsler og kan finnes i kosttilskudd og supplement butikker.

Konsumere alt fra én til tre kapsler per dag. Rådfør deg med legen din om den optimale mengden av soya isoflavoner for deg.

Ta hver kapsel med et måltid.

Drikk minst åtte gram vann med hver pille. Kroppen din trenger vannmolekyler til å utføre mange kjemiske reaksjoner. Ved å drikke vann, du gir kroppen din drivstoffet som trengs for å fullt absorbere dine soya isoflavoner.

Suppler soya isoflavoner med sunnere matvaner som arbeider mot kosttilskudd mål du har satt for deg selv. Isoflavoner på egen hånd vil hjelpe deg, men de vil ikke erstatte et balansert kosthold.

Hint

  • Mens soyaprodukter anses svært trygt å spise, kan soya isoflavoner føre til en økning i blodtrykket, forverring av nyrestein, redusert skjoldbrusk hormon produksjon, og kan øke risikoen for blærekreft.

Hva er fordelene med soya kosttilskudd?

Soya kosttilskudd er laget av soyabønner, som inneholder store mengder protein, aminosyrer, kalsium, fiber, magnesium og omega-3 fettsyrer. Soya har mange helsefordeler.

Fordeler

Soya kosttilskudd kan være gunstig for symptomer på overgangsalder, prostatakreft, større erkjennelse og beinhelse.

Misforståelse

Mange tout soya for sin evne til å senke kolesterolnivået. Men en 2005 studie bestilt av American Heart Association (AHA) bestemmes soya har bare beskjedne effekter på kolesterol nivåer, så det har sluttet å godkjenne det for hjertesykdommer.

Funksjon

Isoflavoner i soya kosttilskudd kan øke bentetthet og forsinkelse eller forebygge osteoporose hos postmenopausale kvinner som bruker minst 40 mg daglig.

Betraktninger

En studie publisert i nevrotoksikologi og Teratology i 2002, bestemt at livslang soya inntak hos hunnrotter førte til større kognitiv funksjon, men samme inntak hos hannrotter syntes å svekke kognisjon.

Historie

Soyabønner har vært dyrket i Asia i tusenvis av år, og ble integrert i vestlig kultur på slutten av 1800-tallet, da bøndene begynte å dyrke avlinger for sine dyr for å spise.

Hva er farene ved å spise whey soya pulver?

Hva er farene ved å spise whey soya pulver?


Idrettsutøvere og kroppsbyggere vanligvis bruker protein pulver kosttilskudd for å hjelpe dem ned i vekt og bygge muskler. Dessverre er visse farer forbundet med bruken av myseprotein og soyaproteinpulver.

Allergiske Reaksjoner

Den myse anvendes i myseproteinpulver er avledet fra melk. Av og til kan whey protein pulver forårsake en allergisk reaksjon hos personer med laktoseintoleranse eller melke allergier.

Nyrestein

The protein og kalsium finnes i whey protein pulver kan danne små krystaller eller innskudd som somle i nyrene. Disse nyrestein er ofte et resultat av inntak av for mye protein pulver og ikke nok vann.

Skjoldbrusk problemer

Soya i soyaproteinpulver er kjent for å redusere funksjon av skjoldbruskkjertelen. Som et resultat, som vanligvis forekommer kroppens stoffskifte senkes og vektøkning.

Økt Østrogen

Soya har vært kjent for å øke nivåene av østrogen og andre hormoner i kroppen. Som et resultat av forskere spekulere at forbruk av soyaproteinpulver øker risikoen for visse krefttyper, for eksempel brystkreft og eggstokk-kreft.

Mineral Absorpsjon

Soya protein pulver kan hindre kroppens evne til å absorbere visse mineraler og næringsstoffer. Men dette er forstyrrelser vanligvis så minimal at det fører til alvorlige komplikasjoner.

Soy Protein Concentrate Vs. Soya Protein Isolate

Soy Protein Concentrate Vs.  Soya Protein Isolate


Begge soya protein konsentrater og soya protein isolater er svært raffinert og bearbeidet former av soya, en belgfrukt naturlig høy i protein. Av denne grunn, soya bønner og soyaprodukter som soya protein konsentrater og soya protein isolater er en populær proteinkilde blant vegetarianere og veganere.

Soy Protein Concentrate

Soyaprotein-konsentrat er gjort ved først å fjerne alt fettet naturlig finnes i soyabønner. Etter at soyabønner er blitt avfettet, er alle ikke-proteinbestanddeler som er vannløselige og deretter fjernet. Resultatet er en konsentrasjon av soyaprotein med noen andre komponenter, som for eksempel karbohydrater og fiber.

Soya Protein Isolate

Soyaproteinisolat er gjort på samme måte som soyaproteinkonsentrat, bortsett fra alle ikke-proteinkomponenter, inkludert karbohydrater og fiber, er fjernet fra Den avfettede soyabønner. Det resulterende produkt er nesten alle proteiner, noe som gjør soyaprotein isolere en mer ren protein enn soyaproteinkonsentrat.

Smak

Siden bare vannløselige komponenter har blitt fjernet i inngåelse av soya protein konsentrat, fortsatt smaker sluttresultatet mye som den opprinnelige soya. Soyaprotein isolere på den annen side er praktisk talt smakløs, siden de naturlige bønne smaker er også blitt fjernet under behandlingen.

Protein Beløp

Soyaprotein-konsentrat inneholder i det minste 65 prosent protein på tørr basis, mens soyaproteinisolat er 90 prosent protein-basis. Med andre ord, soya protein konsentrat pulver er 65 prosent protein og soya protein isolat pulver er 90 prosent protein.

Bruksområder

Soya protein isolater blir ofte brukt i kosttilskudd som protein pulver, mens soya protein isolater brukes i mange kommersielle matvarer for å forbedre ernæringsmessige verdier.

Helsemessige fordeler og problemer av soya protein pulver

Helsemessige fordeler og problemer av soya protein pulver


Soyabønner har potensial til å gi oss massevis av helsemessige fordeler, fra deres høye protein og fiber innholdet til sine påståtte kreftforebyggende egenskaper. Soyaprotein, i sin naturlige form, er ufordøyelig. Kulturer som tradisjonelt har gjort utstrakt bruk av soya som et kosttilskudd protein har utviklet en rekke strategier for fermentering av bønner og gjøre sine næringsstoffer lettere tilgjengelig, og skaper matvarer som tofu, tempeh og miso. Kommersielle vestlige bedrifter har også utviklet prosesser for å isolere soya proteiner ved å gjøre soya protein pulver, eller isolat. Selv om dette pulveret er høy i protein, dets faktiske helsemessige fordeler er tvilsom.

Protein

Protein er et essensielt næringsstoff for vekst av muskler, samt en generell sunn metabolisme. Men mye tilgjengelig protein kommer fra animalske kilder, og kan være høy i kolesterol og mettet fett. Soya protein pulver er en enkel å bruke supplement som kan gi betydelige mengder protein enten for kroppen bygningen eller for å dekke grunnleggende ernæringsmessige behov. En unse, eller to spiseskjeer soyaprotein isolat inneholder tjuetre gram protein, eller omtrent en tredjedel av hva de fleste mennesker trenger for en hel dag.

Intensiv Behandling av soya protein pulver

Soya protein pulver er en svært bearbeidet mat, en som er langt fjernet fra sin naturlige tilstand. De fleste ubearbeidede matvarer er rike på mikronæringsstoffer og fytokjemikalier, gunstige stoffer som finnes i planter og dyr mat i uforfalsket former. Men industrielle matvareindustrien teknikker har en tendens til å fjerne disse forbindelser, minske den samlede ernæringsmessige verdien av det ferdige produkt. Prosessen med å skape soyaproteinisolat involverer denaturering av en oppslemming av soyaprotein for å fjerne fiber, og deretter fullføre det i en syrevask for å skille de enkelte komponentene. Ikke bare det ferdige produktet mister de ernæringsmessige fordelene av fiber finnes i uforfalsket soyabønner, men syren vaskeprosessen - vanligvis utført i aluminium kar - livnære skadelige kjemikalier fra utstyret til maten.

Genmodifiserte soyabønner

Mest soya protein pulver kommer fra genmodifiserte soyabønner. Genetisk modifikasjon er en prosess introdusert av store bioteknologiske selskaper, og det omfatter innsetting gener i DNA av plante-og dyre frø er for å skape trekk som anses som fordelaktig, så som et gen for resistens mot et spesielt plantevernmiddel. Selv om genmodifiserte frø er nå utbredt i mange industrielle matplanter, har vi ennå til å forstå konsekvensene av å innføre dem i våre dietter og miljøet vårt. Økologiske matvarer, per definisjon, ikke inneholder genmodifiserte ingredienser, men de fleste soya protein pulver er laget av uorganiske soyabønner.