Digidexo.com

Hva er behandlingen for Flail Chest?

Hva er behandlingen for Flail Chest?


Beite brystet er en tilstand der brystkassen er adskilt fra resten av brystveggen, og det skjer vanligvis etter en stump traume, for eksempel en bilulykke eller falle. Lungene er ikke i stand til å utvide fullt noe som fører til problemer med å puste. Denne tilstanden kan føre til langsiktig uførhet eller død hvis den ikke behandles riktig. Når diagnostisere flail brystet, akuttmottaket personell tar vanligvis flere forskjellige brystet x-stråler. Leger vil se på ribbeina og omkringliggende organer til å sørge for at det ikke er noen punkteringer i lungene eller blodårer fordi ribbeina, når de blir brutt, kan være svært skarp.

Mechancial Ventilasjon

Når flail brystet er diagnostisert, er pasienten satt på 100 prosent oksygen med en kiste tube og ansiktsmaske - standard behandling for å oppnå brysthulen stabilitet. Hvis oksygenet må fortsette i en lang periode, men det kan forårsake lungebetennelse. Så denne behandlingen brukes vanligvis bare midlertidig.

Korrigerende kirurgi

Den neste form for behandling for slag brystet er korrigerende kirurgi. Behovet for det er avgjort fra sak til sak. Det er ikke brukt hver gang, eller veldig ofte, fordi den har bare en begrenset prognose for full gjenoppretting.

Smertestillende medikamenter

For de fleste flail brystet pasienter, er den langtidsbehandling smertestillende medikamenter. Den første typen smertestillende medikamenter er smertestillende, den vanligste formen for behandling fordi det er vanligvis ikke vanedannende. Den andre typen smerte medisin er opioid. I høye doser kan det produsere respirasjonsdepresjon, men det kan være nyttig i mindre doser, kombinert med lokalbedøvelse administreres via epidural injeksjon.