Digidexo.com

Piriformis syndrom av Back

Skikkelig strekk, varmer opp, og bruk er viktig å holde musklene friske og fungerer. I noen tilfeller er muskler nært knyttet til store nerveender, slik tilfellet er med piriformis syndrom. En trekning av beslagleggelse av piriformis muskelen er en smerte de fleste aldri glemme.

Identifikasjon

Piriformis muskler er et par av musklene som ligger en av hver hvor benet møter hoften. De befinner seg i setet, og de er de musklene som er ansvarlige for den ytre bevegelse av benet. De er festet direkte til bunnen av ryggraden.
Piriformis muskelen er en del av banen som isjiasnerven tar når den fra ryggraden til hvert av benene. I mange tilfeller er isjiasnerven er innebygd i piriformis muskelen som det går gjennom låret området.
Dersom piriformis muskelen blir anspent det kan plassere betydelig press på isjiasnerven, noe som fører til smerter i korsryggen og ned den berørte beinet. Dette er piriformis syndrom.

Typer

Piriformis syndrom skjer hovedsakelig i den nedre del av ryggen, lår- og legg regioner av det påvirkede side av kroppen.

Noen av symptomene på tilstanden er muskelømhet i lårene, en brennende smerte rumpeballe regionen og en manglende evne til å bevege beinet med et komplett utvalg av bevegelse.

Misforståelse

På grunn av nærhet av piriformis muskler til nedre del av ryggen, og fordi symptomene på piriformis syndrom ligne symptomene på isjias, som skulle tilsi spinal problemer, er piriformis syndrom ofte feildiagnostisert som en skiveprolaps.

Effekter

To av de viktigste årsakene til piriformis syndrom er idrettsutøvere som ikke skal strekke før de skal konkurrere, og folk som tilbringer mye tid i sittende stilling i løpet av dagen.
Feil stretching før atletisk aktivitet, eller mangel på stretching og varmer opp, kan irritere piriformis muskel og føre den til å stramme opp. Dette legger press på isjiasnerven og fører til smerte.
Folk i sittende stilling i lange perioder av gangen er forkorte deres piriformis muskelen til et punkt hvor det begynner å krampe eller kontrakt. Dette kan føre til piriformis syndrom.

Forebygging / løsning

Den viktigste behandlingen for piriformis syndrom er fysioterapi som er laget for å strekke og løsne piriformis muskelen. I noen tilfeller kan en terapeut legge en dyp massasje diett for å behandling for å hjelpe fremgang.
Hvis piriformis muskelen ikke svarer til tradisjonelle terapi fysikalske metoder, så lidokain kan injiseres direkte i muskelen piriformis å bidra til å øke effektiviteten av terapi.