Digidexo.com

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi


Innhenting rimelig helseforsikring er betydelig vanskeligere for mennesker med epilepsi enn den gjennomsnittlige pasienten, men det er mulig. Det er viktig å ha god forsikring som vil hjelpe deg å betale kostnadene ved å motta nødvendig behandling for din tilstand, og vil gi deg tilgang til spesialister som best kan hjelpe deg med å administrere lever med epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan du får sykeforsikring med epilepsi.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

•  Stole på sykeforsikring gitt til ansatte der du jobber, da dette vil trolig være din beste sjanse til å få rimelige priser. Hvis du er arbeidsledig eller din arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å konsultere med en medisinsk forsikring megler for å bidra til å velge en plan. Megleren vil kunne sammenligne de pakkene som er tilgjengelige for deg og tilhørende kostnader, men det er sannsynlig å være mer vanskelig å skaffe rimelig forsikring.

Forsknings forsikringer for å identifisere hvorvidt preexisting forhold, som for eksempel epilepsi, er dekket under plan og hvis noen fordeler er begrenset eller begrenset helt. Sjekk for å se om din nåværende lege aksepterer din forsikring plan før du registrerer deg.

Gi forsikringsselskaper med et brev fra legen din som beskriver tilstanden i detalj, spesielt hvis han kan bekrefte at anfallene dine har vært under kontroll i en lengre periode. Dette kan hjelpe deg å få dekning og redusere beløpet du må betale for nevnte dekning.

Identifisere navn og bakgrunnsinformasjon av leger som er tilgjengelig i din forsikring plan, som tilgang til spesialister er ofte begrenset. Besøk med en epileptologist, eller en lege som er spesialist i epilepsi, er ofte ikke dekkes av forsikringsselskapene. Dette er viktig å merke som spesialitet leger ofte kreve enda høyere priser enn fastlegene, og det er en god mulighet for at du vil bli pålagt å betale noen av disse utgiftene ut av egen lomme.

Besøk Epilepsy Foundation hjemmeside for å se en liste over epileptologists i ditt område som er kategorisert etter hvilke typer forsikring som de tar imot. Se Resources nedenfor for en link. Noen leger er også oppført som å tilby lavere priser i spesielle situasjoner for epilepsipasienter. Nettstedet inneholder også en liste over klinikker som tilbyr gratis omsorg til epilepsipasienter.

Hint

  • Forstå at medisinske forsikringsselskaper vil mest sannsynlig vise folk med epilepsi som gjeld fordi de vil vanligvis trenger hyppig og dyrt medisinsk behandling som vil koste selskapet penger. Forsikringsselskapene vil ønske detaljer om hvilken type epilepsi du har og mengden og alvorlighetsgraden av anfall du har når du skal avgjøre om de vil gi dekning til deg.