Digidexo.com

Hvordan Forbedre hodebunnen helse naturlig

Hvordan Forbedre hodebunnen helse naturlig


Dårlig hodebunnen helse vanligvis resulterer i flass, og det kan forårsake hår tynning og tap. Forskning viser en mulig sammenheng mellom en overdoser av en naturlig sopp på hodebunnen din og flass. Det finnes flere metoder for å korrigere problemet og behandle symptomene.

Bruksanvisning

•  Unngå både under-vask og over-vaske håret ditt, og bruke for mange styling produkter. Hodebunnen produserer naturlig oljer, og over-vaske forårsaker håret til å over-produsere disse oljene. De fleste dager, håret ditt trenger bare å skylle med rent vann. Bruk en naturlig shampoo bare når ditt hår og hodebunn er både skittent.

Kok både røtter og topper med rødbeter i vann. Massere vann inn i hodebunnen hver kveld med fingertuppene. Hvite rødbeter er bedre enn rødt for dette fordi den røde kan farge hodebunnen og håret rosa.

Tilsett 1 ts. limesaft til din siste skylling når du vasker håret. Dette fjerner ikke limrester og forebygger skader. Den etterlater også håret skinnende.

Tips og advarsler

  • Disse er individuelle valg og du bør ikke gjøre dem alle samtidig.
  • Hvis du er vant til å vaske håret hver dag, kan det hende du trenger å bære en bandanna eller lue inntil hodebunnen din tilpasser seg den nye vaske planen. Hodebunnen vil over-produsere olje i den første uken eller så før det justerer seg til kun å produsere oljen den trenger å være sunn.
  • Hvis du har lengre hår og få noe i det, vasker bare håret og ikke dine røtter eller hodebunnen.