Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

Hvordan å senke blodtrykket uten resept


Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk tanken på blodtrykket medisiner har trolig krysset tankene dine. Mens reseptbelagte medisiner er et alternativ er det også naturlige botemidler for høyt blodtrykk. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan å senke blodtrykket uten medisiner.

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

•  En av de naturlige botemidler for høyt blodtrykk er vekttap. Hvis du er overvektig selv et vekttap på 10% av kroppsvekten kan senke blodtrykket uten medisiner. Så med det i tankene vurdere å gjøre vekttap en høy prioritet.

Trening med ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men det vil også få hjertet til å pumpe, og vil senke blodtrykket naturlig. Du trenger ikke å løpe maraton, men en rask 20-30 minutters gange om dagen vil gjøre en betydelig forskjell i å senke blodsukkeret ditt.

Redusere saltinntaket er en annen naturlig kur for høyt blodtrykk. Noen enkle måter å redusere saltinntaket er å kjøpe friske grønnsaker i stedet for hermetisk, redusere brus inntak, og ikke sesong maten med salt. Disse tre enkle valg kan senke blodtrykket uten medisiner.

En annen naturlig kur for høyt blodtrykk er et besøk til kiropraktor. Hvis ryggen eller nakken er ute av stilling det kan føre til høyt blodtrykk. Så planlegge en avtale for å få en justering.

Hvis du røyker sigaretter kan du slutte! Ved å gi opp de røyker vil du naturlig redusere blodtrykket.

Hint

  • Alltid diskutere dine helseplaner med legen din.