Digidexo.com

Hvordan gjøre brystene større

Det er vanskelig ikke å ønske de sexy kurver, spesielt når du ser dem på daglig basis gjennom Hollywood og på mote rullebaner. Mange kvinner er ikke naturlig begavet med store bryster. Men det finnes måter å gjøre brystene større. Alt som trengs er ønsket om å ha en større bryst og en liten bit av penger. Disse trinnene vil veilede deg om hvordan du kan gjøre brystene større.

Hvordan gjøre brystene større

•  Ta vitaminer. Hvis du går til din lokale vitamin butikk, vil du se at det er mange forskjellige typer vitaminer som hevder å gjøre brystene større. Mange av disse vitaminene fungerer og du vil ende opp med større bryster. Men gjør din forskning og finne ut om noen bivirkninger. Noen gjør deg opp i vekt i brystene og andre steder også.

2 Gjør øvelser. Gå til ditt lokale treningsstudio og gjøre en avtale med en personlig trener. Fortell din trener som du ønsker å styrke din brystmuskulaturen. Som disse musklene blir sterkere, vil brystene dine ser og føles fastere og perkier.

Kjøp en push-up BH. En push-up BH kan gjøre underverker for en liten kiste. Kjøp gi brystene et lite løft du kan gi en illusjon av at brystene er større. Men det er viktig å vite at en push-up bh vil bare arbeide for å presse opp bryster som du har, så hvis du har en veldig liten kiste, går du videre til trinn 4.

Ikke vær redd for litt polstring. Hvis du har veldig små bryster, kan en polstret BH være et bedre alternativ for deg, i motsetning til en push-up BH. En polstret BH vil gjøre det ser ut som det er mer der da det faktisk kan være. Sjekk ut din lokale Victorias Secret. De har et stort utvalg av BH.

Få en brystforstørrelse. Hvis du ikke er fornøyd med de midlertidige reparasjoner som piller og polstret bras gi deg, bør du vurdere en mer permanent løsning. Gå til en plastisk kirurg og få en brystforstørrelse. Dette vil permanent øke størrelsen på brystene dine og hva som er enda bedre er at du har et valg av hvor stor du ønsker å gå. Sørg for at du gjør din forskning, og at legen er styret sertifisert.

Hint

  • Hvis du vil ha en liten bit av padding og noen løft, velger en polstret push-up BH.
  • Ikke gå til en hvilken som helst plastisk kirurg. Lær mer om legen og se hans arbeid før du bestemte deg for å forplikte seg til at legen.