Digidexo.com

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper


Pasienter som lider av multippel sklerose ofte føler påvirker av konstant muskelspasmer. Krampene kan komme og gå, eller vare hele dagen lang. Det første skrittet i arbeidet med spasmer er å se en lege. Muskelkramper er mulig å behandle med medisiner. Du kan også bidra til å kontrollere spasmer gjennom trening, terapi, massasje og selvdisiplin.

Hvordan til å behandle multippel sklerose Muskelkramper

En søke hjelp av legen din først. Hvis spasmer blir stående ubehandlet, kan de slå til større problemer og til slutt felles som ikke vil flytte.

Prøv å endre din daglige rutine. Begrense mengden du går eller beveger deg rundt, kan du prøve den i flere dager for å se om det hjelper krampene bli bedre.

Tren bena ved å stå og sitte (knebøy) eller andre metoder som hjelper strekke musklene.

Gjør yoga eller andre avspenningsmetoder. Prøv en yoga trening for et par dager på rad for å se hvordan det påvirker muskelspasmer.

Finn en massasje terapeut som har spesialisert seg på multippel sklerose massasje. Spør legen din om en henvisning.

Juster ditt daglige liv på noen måte tror du kan hjelpe spasmer redusere eller forsvinne.

Ta noen reseptbelagte legemidler legen anbefaler. Det finnes flere ulike legemidler som brukes til å behandle spasmer. Du må kanskje prøve noen før du finner den rette for deg.

Hint

  • Sjekk om forsikringsselskapet vil dekke massasje, terapi eller andre avspenningsøvelser.
  • Se legen din så snart som spasmer starte.
  • Ikke gjør leg trening mindre enn tre timer før sengetid. Den strekker seg kan forårsake bena til å ha kramper under søvn.
  • Ikke gi opp. Muskelkramper trenger ikke å være en del av hverdagen.