Digidexo.com

Hvordan håndtere en avhengighet til Pain Meds

Tusenvis av mennesker er behandlet for avhengighet til smertestillende hvert år. Det er en alvorlig sykdom, som vi har lært fra de tilfeller av Anna Nicole Smith og Michael Jackson. Dealing med avhengighet til smertestillende medikamenter er ikke lett, og avhengighet kan være dødelig. Hvis du blir en rusavhengig, er det viktig å søke behandling umiddelbart. Det er tonnevis av måter å behandle avhengighet. Snakk med legen din om hvilken metode som er best for deg.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere med avhengighet til Pain Meds

•  Støtte til familie og venner:
Du bør alltid snakke med familie og venner om din avhengighet hvis du kan. La dem få vite hvordan du føler fra dag til dag. Ikke vær redd for å fortelle noen hvis du sliter med avhengighet på en bestemt dag. Avhengighet er en hard pille å svelge (no pun intended). Hvis du befinner deg følelsen overveldet, snakke med en nær venn og la ham snakke deg gjennom dine dårlige øyeblikk.

Detox / behandlingssenter:
Det er mange klinikker som har kunnskap og kompetanse til å håndtere rusproblemer. Prøv å søke på Internett eller får en henvisning fra legen din. Sentre tilbyr alternativer som for eksempel innleggelse, poliklinisk og bolig behandling. Kortsiktige og langsiktige opphold er også tilgjengelig, avhengig av hva dine behov er og hvordan du kommer deg videre i programmet. Også de fleste forsikring programmer nå betale for rusfeltet. Sjekk med ditt forsikringsselskap operatør for mer informasjon.

Therapy:
Det finnes forskjellige typer terapi som kan hjelpe deg å overvinne avhengighet. Du kan be fastlegen din om smertebehandling, holistisk eller akupunktur terapi. Disse typer terapi starter vanligvis med en avgiftning prosess for å behandle abstinenssymptomer forbundet med avhengighet. Du vil også være i stand til å diskutere alternative metoder og teknikker for å hjelpe avslutte avhengighet, derfor erstatte bruk av narkotika.

Addiction / støtte grupper:
Bli med i en gruppe der du kan dele din ildprøve med andre. Det hjelper hvis du snakker med folk som opplever samme type problem du er. For å finne de ressursene som er tilgjengelige for deg i ditt område, kan du ringe en behandling sentrum eller få en henvisning fra lege. Anonyme Narkomane er et velkjent støttegruppe for mennesker med rusproblemer. Ta det første skrittet ved å ringe og finne ut møtetider. Avhengighet til smertestillende medikamenter er sterke, men du kan overvinne dem med kunnskap og støtte til dem som har gått gjennom den samme situasjonen.

Tips og advarsler

  • Ta medisiner nøyaktig slik legen foreskriver dem.
  • Ikke bruk navn på andre for å få resepter for smertestillende medikamenter.