Digidexo.com

Holistisk Medisinering og Hepatitt C

Holistisk Medisinering og Hepatitt C


Ifølge Healing Well.com, opptil 3 millioner amerikanere har hepatitt C-virus (HCV), selv om de fleste er klar over infeksjonen. Hepatitt C kan etterligne andre sykdommer, som kreft, influensa og kronisk utmattelsessyndrom, eller forårsake ingen symptomer i det hele tatt. Konvensjonell behandling for HCV kombinerer interferon med antivirale medisiner. Terapien har rundt en 40 prosent rente kur og ofte fører til ødeleggende bivirkninger. Pasienter noen ganger slå til holistisk medisin for å behandle HCV infeksjoner eller bivirkninger av konvensjonell behandling.

Typer

Holistiske behandlinger kan inkludere urter, homøopati, mind-kroppsterapier, ernæring, tradisjonell kinesisk medisin og ayurvedisk medisin, ifølge Hepatitt C Omsorg Ambassadors Program, en organisasjon dedikert til å utdanne om og forebygge hepatitt C.

Funksjon

Hepatitt C svekker riktig leverfunksjon og kan føre til skrumplever, leverkreft og død ifølge Healing Well.

Urter

Løvetann rot, ginseng, ingefær og johannesurt kan bidra til å beskytte og avgifte leveren. Melk tistel er generelt ansett som den beste lever urt på grunn av sin antioksidantegenskaper, stimulering av levercelleproduksjon og anti-inflammatoriske egenskaper, ifølge Healing Well.

Advarsel

"Alternativ medisin: The Definitive Guide". Av Burton Goldberg, et al, råder tar glycyrrhizin, som finnes i lakris og kjent for å hemme veksten av virus, som gjør det gunstig for HCV. Det rette er ikke anbefalt for de med høyt blodtrykk, fordi glycyrrhizin kan øke blodtrykket.

Betraktninger

Liverdisease.com understreker viktigheten av ernæring terapi i behandling av hepatitt C. Pasienter med HCV rådes til å unngå alkohol, redusere inntak av jern og spise en lav-fett diett.