Digidexo.com

Hvordan medisinere for IBS

Irritabel tarmsyndrom eller IBS påvirker tykktarmen. Det fører til kramper, gass, oppblåsthet, magesmerter, diaré og forstoppelse. Gjør en avtale med en lege dersom noen av symptomene er til stede. Årsaken IBS er ukjent, og behandling fokuserer mer på lindring av symptomer. Milde tilfeller kan styres ved å styre stress og gjøre endringer i kostholdet. Medisiner kan være foreskrevet for akutte IBS.

Hvordan medisinere for IBS

En ved hjelp av over-the-counter medisiner kan hjelpe med forstoppelse og diaré, politimesteren symptomer på IBS. Disse kan omfatte Metamucil og Imodium. Cutting salater, fersk frukt og grønnsaker fra kostholdet kan hjelpe med plagsom gass.

Måter og spesielt for IBS, alosetron, solgt som lotronex, er en nerve-reseptorantagonist som slapper av den glatte muskel i tykktarmen. Leger som foreskrive denne medisinen må være involvert i et spesielt program. Stoffet er bare gis til pasienter med alvorlig diaré, og har hatt noen suksess med andre behandlinger. Ta medisinen gjennom munnen med et fullt glass vann. Ta doser med jevne tidsbestemte intervaller, og aldri ta mer av medisiner enn foreskrevet.

foreskrevet for kvinner over 18 år, lubiprostone, markedsført som Amitiza, er gitt for alvorlig forstoppelse. Dette stoffet virker til å øke fluid sekresjon i tynntarmen, for å hjelpe med avføringspassasje. Medisinen bør tas to ganger daglig gjennom munnen. Ta Amitiza med mat. Fortsett å ta medisinen hvis ikke anbefales å gjøre det av legen din.

Se for bivirkninger og rapportere noe av det følgende med legen din så snart som mulig: utslett, kløe, elveblest, hevelse i lepper, ansikt og tunge, nye magesmerter, og alvorlig diaré eller forstoppelse. Ha regelmessige kontroller og snakke med legen din om eventuelle bekymringer eller komplikasjoner når du tar noen IBS resepter.