Digidexo.com

Best Vitamin & supplement selskaper

Best Vitamin & supplement selskaper


Multi-vitaminer og andre vitamintilskudd hjelpe folk inkludere flere av visse vitaminer i kosten. De er spesielt nyttig for folk med dårlig kosthold som ikke får nok av de sunne vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Ifølge ConsumerLab.com vurderinger av multivitaminer, kan enkelte vitaminer være misvisende og inneholder mer eller mindre av mengden av vitaminer oppført på etiketten. Du bør velge et vitamin fra et anerkjent selskap.

One-A-Day

En A-Day er en av de mest kjente multi-vitamin merker på markedet i dag. De gir flere multivitaminer, hver med en annen formel som Benefis mennesker i ulike aldre og kjønn. One-A-Day Kvinner rangeres høyest i ConsumerLab.com uavhengige testing av multivitaminer for premenopausale kvinner, og også en god utvikling i Food and Drug Administration (FDA) multivitamin tester i 2008 En av grunnene til at One-A-Day er blant de beste vitamin selskaper er at IT-produkter inneholder lave konsentrasjoner av bly. FDA Retningslinjene slår fast at 75-mikrogram bly er en trygg daglig eksponering for voksne kvinner. Mens mange vitaminer inneholder farlig giftige nivåer av bly, har bare One-A-Day 0,513-mikrogram bly i en enkel servering.

GNC

General Nutrition Centers (GNC) er en helse-og fitness butikken finnes i mange kjøpesentre. Selskapet produserer en rekke kosttilskudd og vitaminer. Deres Mega Menn Multivitamin rangeres høyest i ConsumerLab.com uavhengige testing av 45 forskjellige menn multivitaminer fordi den inneholder en sunn balanse av viktige vitaminer og mineraler, deriblant vitamin D, vitamin A, kalsium og folsyre. GNC produserer også multivitaminer for kvinner og barn, samt kosttilskudd for vitamin A gjennom Z. Andre tilskudd som tilbys av GNC inkludere disse for felles helse, aminosyrer, omega-fettsyrer og lang levetid faktorer.

Flintstones Vitamins

Mange barn kan være kresen eaters og kan ikke få vitaminer og mineraler som trengs for sunn vekst. Barnas vitaminer er spesielt avgjørende for en barns kosthold fordi de leverer sunne nivåer av vitaminer og mineraler. Hvis du søker etter en barne-vitaminer, kan Flintstones vitaminer være det beste valget for din voksende barnet. Blant andre barns multivitaminer testet av ConsumerLab.com, rangert Flintstones Gummies høyeste og er den eneste vitamin som overstiger FDAs tålelig nivå av vitamin A. Flintstones vitaminer inneholder også lave nivåer av bly og tydelig vise alle ingredienser på etiketten.