Hvordan å stoppe Snorking hos barn

by Fernando

Snorking er ikke bare påvirke voksne; barn er også underlagt dette vanlig sykdom. Det er mange årsaker til snorking hos barn, fra søvnapné til en infeksjon. Finne en måte å stoppe Snorking i barnet ditt kan være plagsom fordi han kanskje lider under denne tiden. Snorking er forårsaket av press på de myke vev i halsen; nesen er også berørt. Heldigvis finnes det måter å stoppe barnet fra snorking, som vil gi ham en fredelig søvn.

Hvordan å stoppe Snorking hos barn

•  Plasser en pute bak et spedbarn, hvis det er tegn til snorking. Puten bør plasseres slik at det skaper en lateral sovestilling; barnet skal være på hans side. Husk at du bør bytte plasseringen av puten, slik at babyen er på en annen side hver kveld. Produkter for å stoppe Snoring.com sier at unnlatelse av å bytte posisjoner kan føre til bein av spedbarnets skallen å være skjev. Denne teknikken kan også anvendes på eldre barn.

Administrer medisin som behandler en skjoldbrusk infeksjon. Ifølge produkter for å stoppe Snorking, kan en skjoldbrusk infeksjon føre til snorking hos barn. Ta barnet til henne barnelege å nøyaktig diagnostisere infeksjonen. Barnelege vil foreskrive riktig medisin til barnet. Distribuere medisiner som det er angitt på flasken.

Plasser nasal strimler på ryggen av barnets nese. Nasal strimler pinne på nesen og bidra til å lindre trykket som forårsaker snorking. Det er spesifikke nasal strimler som du kan kjøpe på apoteket. Pust Right.com sier at barn under 5 år bør ikke bruke nese strimler.

Ta barnet til legen for å finne ut om andre medisinske teknikker må utføres. Snorking i et barn kan også være forårsaket av en ubalanse i hjernen. Hvis snorking ikke har gått bort etter å ha prøvd de andre trinnene, ta barnet til en lege for videre evaluering.