Digidexo.com

Hvordan hjelpe afrikanske AIDS Orphans

HIV-pandemien har forlatt millioner av barn under 15 år foreldreløs. Ifølge FNs avdeling for økonomiske og sosiale spørsmål, mer enn 80 prosent av disse barna bor i Afrika sør for Sahara. Avhengig av tid og ressurser, er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe afrikanske AIDS foreldreløse.

Hvordan hjelpe afrikanske AIDS Orphans

igjen et barn. Mange organisasjoner kan du bidra med en liten vanlig donasjon som brukes til å bidra til å støtte en afrikansk AIDS foreldreløs. En slik organisasjon er SOS-barnebyer (SOS), et britisk-basert organisasjon som lar deg å sponse et barn i det landet du velger. Som mange sponsor organisasjoner, gir SOS deg regelmessige oppdateringer om barnet ditt, og lar deg skrive til dem hvis du ønsker det. SOS bruker ikke noen av sponsor donasjoner for administrasjon av Storbritannia kontorer; alle midlene er brukt til å støtte barnet i sitt fellesskap. Når du velger en organisasjon for sponsing, sørg for å spørre hvor midlene skal gå; ønsker du at de skal gå til barnet. (Se link til SOS nedenfor.)

frivillig til å jobbe med AIDS foreldreløse barn i Afrika. Organisasjoner er alltid på jakt etter frivillige til å hjelpe til med de praktiske behovene til AIDS foreldreløse. Dette kan inkludere undervisningsforeldreløse engelsk, male sine rom, mentoring et barn, bistå de lokale legene eller bygge nye barnehjem. Noen organisasjoner kreve et gebyr som inkluderer kost og losji samt transportkostnader. En organisasjon som er for tiden på jakt etter frivillige til å hjelpe AIDS foreldreløse barn i Zimbabwe er afrikansk Impact. (Se link nedenfor.)

Gå til skolen. Det finnes en rekke lavere og høyere programmer som kan hjelpe deg å gjøre en karriere av å hjelpe AIDS foreldreløse barn i Afrika. For eksempel kan du bli lege og jobbe for en organisasjon som amerikanske leger for Afrika (USDFA), som er dedikert til å bekjempe AIDS-krisen i Afrika sør for Sahara. Eller du kan arbeide på den politiske slutten, forfølge en høyere grad i Public Health. Noen skoler, deriblant Harvard School of Public Health, har programmer som er spesielt designet for å ende AIDS-epidemien i Afrika. Snakk med en karriere rådgiver om disse og lignende programmer.

Bli en intelligent forbruker. Noen selskaper donere en viss andel av sin fortjeneste til denne saken. (RED) ble grunnlagt av Bono, aktivist og musiker i bandet U2. (RED) virker ved å tillate bedrifter å plassere (RED) logo på sine produkter hvis de donere en del av overskuddet til Det globale fondet, en ideell organisasjon som arbeider for å bekjempe AIDS i Afrika. I det siste har (RED) lansert en online abonnementsmusikktjeneste. For mer informasjon om (RED), besøk www.joinred.com.