Digidexo.com

Naturlige dietter for Drug Avgiftning

Drug avgiftning er både en fysisk og psykologisk prosess, og i de fleste tilfeller er svært smertefullt. Avhengig av stoffet du er i utvinningen fra, vil en detox diett variere. Naturlig-mat dietter fungere som hjelpemidler i avgiftningsprosessen som en måte for å avlaste kroppen for ekstra belastning, og i noen tilfeller hjelpe til å lette smerten forbundet med uttak.

Drug Avgiftning

Stoffet detox prosedyre varierer avhengig av stoffet, forskjellig for kokain, marihuana, opiater, etc. For opiater, bivirkninger forbundet med seponering er alvorlige og inkluderer influensalignende skjelvinger, oppkast, søvnløshet, høyt blodtrykk, svetting, frysninger, leg skjelving og kramper. Å håndtere opiatavvenning, medisinsk tilsyn eller i det minste kjemisk bistand må brukes for å få kroppen (og hjernen) gjennom prosessen.

Benzodiazepiner, som opiater, også skape kaos på kroppen ved seponering. For disse er gradvis doselessening brukes til å komme over avhengigheten.

Ingen medisinsk detox finnes for marihuana, kokain eller crack. Imidlertid kommersielle urteprodukter er tilgjengelige laget med en blanding av vitaminer og mineraler som er beregnet til å raskt DETOX kroppen av spor. Disse produktene bør vurderes med forsiktighet, som sitt primære mål er å fjerne brukerne gjennom narkotika tester og ikke å detox en kropp fra avhengighet.

Matvarer for å unngå

Selv om ingen diett vil detox kroppen helt fra narkotikamisbruk, bør visse matvarer unngås mens avgifte slik som å gjøre prosessen smidigere og mer behagelig. Prøv å unngå rødt kjøtt, melk, egg, hvete, behandlet sukker, salt, syltet mat, brus, kaffe og te.

Foods å forfølge

Noen naturlige urter og matvarer er anbefalt av leger for pasienter som lider gjennom seponering. En vanlig urt bistand er pasjons, som kan berolige de som går gjennom opiatavvenning. Matvarer som kan hjelpe deg til å føle deg bedre i løpet av narkotika detox er frisk frukt og grønnsaker, fisk, olivenolje, hvitløk, bønner, ris, nøtter, urtete, havre, honning, tofu og masse vann.

Mer enn en diett

Hvis du har et stoff eller alkohol avhengighet, eller kjenner noen som gjør det, er det viktig å erkjenne at kosthold er bare ett aspekt av rehabilitering. Oppsøke støttegrupper, ressurs varme linjer, innleggelse og poliklinisk rehab klinikker og leger, eller bare noen som vil lytte. Addiction Hjelp Linje kan finne behandlingstilbud i ditt område. (Se Resources.)