Digidexo.com

Hvor mye koster det å gå til tannlegen?

Hvor mye koster det å gå til tannlegen?


Mange havn en frykt for å gå til tannlegen fordi dental restorative og korrigerende arbeid kan være smertefullt. Det er også en økonomisk frykt fordi visse prosedyrer kan være dyrt. For det meste, men kostnadene for vanlige prosedyrer er rimelig, selv uten forsikring.

Muntlig eksamen

En vanlig muntlig eksamen er den minst kostbare prosedyre, med 2008 landsgjennomsnittet hovering på $ 30. Muntlig eksamen er forebyggende, så det kan fange opp problemer før de blir smertefullt og dyrt.

Tannpuss

Profylakse, som innebærer å fjerne plakk og rense tennene, kan variere fra $ 44 til $ 64, avhengig av om pasienten er et barn eller en voksen. Oother renholdsrelaterte prosedyrer inkluderer fluor program (omtrent $ 24, hovedsakelig for barn) og tetningsmasse program (omtrent $ 36 per tann).

Hulrom Fylling

2008 landsgjennomsnittet for fyllinger varierte fra $ 72-126 avhengig av hva stoffet brukes og hvor mange overflater må fylles.

Crowns

Kronene koster mellom $ 328 og $ 830 avhengig av type materiale du velger. Laboratory resin er den billigste; edle metaller er den dyreste.