Digidexo.com

Best Dempet innleggssåler

Best Dempet innleggssåler


Relativt rimelige polstrede innleggssåler er ideelle for å bekjempe fot smerter, og gir et mye billigere alternativ til skreddersydde orthotics. I dag er polstrede innstikk laget for en rekke fotproblemer og typer sko, inkludert kvinners høye hæler og åpen tå sandaler.

Polstrede innleggssåler Sport

Over-the-counter sålene tilbyr den perfekte mulighet for løpere som trenger litt mer demping enn hva standard løpesko gir, uten den ekstra kostnaden av tilpassede orthotics. RunnersWorld.com anbefaler følgende utprøvde sålene:

De Archmolds Athletic stil innleggssåler som er aktuelle for løpere med normal buer på jakt etter litt ekstra demping og støtdemping. Disse varmetilpasses sålene tilby individuell tilpasning av en orthotic uten den høye prisen, og inneholder også en anti-bakteriell behandling som bekjemper lukt. Per november 2010, sålene detaljhandel for ca $ 33.

The Sole DK, oppkalt etter maraton Dean Karnzes, anbefales hvis du har flate føtter eller sporadisk bue eller hæl smerter. Disse sålene er super holdbar og tilbyr overlegen bue støtte. November 2010 utsalgspris for sålene er ca $ 50.

Polstrede innleggssåler for kvinner

I dag, kvinners sålene kjøre gamut fra innleggssåler for høye hæler til åpen toed sko til joggesko. Ifølge kvinner Health Magazine, følgende er de beste alternativene for kvinnelige tootsies:

For å bekjempe smerten forbundet med høyhælte sko, er det beste alternativet Dr. Scholls for Hennes Ball-of-Foot polstrede innleggssåler. Sålene dekke ballen av foten og nå helt tilbake til midten av buen. Sålene kan kjøpes på nettet eller i butikker for en november 2010 pris på ca $ 8.

For åpne toed sandaler, valgte bladet for Dr. Scholls for Hennes Sole Expressions, som er kortere og smalere, laget av en myk demping skum og ikke synlig i åpen tå delen av skoen. November 2010 priser på sålene er ca $ 10.

En stor grunnleggende sneaker innersåle, ifølge kvinner Health Magazine, er de to unse Miracle custom molding sålene etter ProFoot. Den nederste laget av sålen fungerer som en støtdemper og støtter din bue, mens det øverste laget, som blir laget av skum, er i overensstemmelse med foten din. November 2010 kostnaden av sålene er ca $ 8.

Dempet innleggssåler for Foot Smertebehandling

Pågående foten smerte kan være forårsaket av forhold som diabetes eller leddgikt, men ifølge BestInsoles.com, kan disse sålene tilby den lidende noen sårt tiltrengt nødhjelp:

For diabetikere, kan du prøve selv støping orthotic innleggssåler av Lynco. Den Lynco L200 har en unik Plastazote topplag som tilpasser til dine individuelle trykkpunkter og omfordeler press fra sensitive områder. November 2010 utsalgspris for sålene er ca $ 54.

Leddgikt vil dra nytte av de Spenco Leddgikt Foot innleggssåler, designet for både menn og kvinner. Disse sålene har en lett EVA base som er kroppsvarme aktiveres, og over tid, er i samsvar med den unike formen på foten din. Disse er priset til ca $ 30, som i november 2010.