Digidexo.com

Folk kalde rettsmidler

Folk kalde rettsmidler


Forkjølelse er "en øvre luftveisinfeksjon forårsaket av et virus," i henhold til University of Maryland Medical Center. Forkjølelse oppstår vanligvis i løpet av vintermånedene. Symptomer kan inkludere nysing, rennende nese, hoste, feber og smerter i kroppen og smerter. Mens det er ingen måte å kurere en kald, kan visse folk rettsmidler bidra til å lindre symptomene. Du bør konsultere legen din før du bruker alternative eller folk rettsmidler.

Kyllingsuppe

Som mange mennesker, var du mest sannsynlig gitt kyllingsuppe som et barn når du kom ned med den kalde. Kyllingsuppe kan høres ut som en kvakksalver rette, men det er blitt vitenskapelig bevist å være effektiv på å lindre forkjølelsessymptomer. Ifølge Mayo Clinic, har forskere vist at kyllingsuppe har anti-inflammatorisk og lunger lindrende egenskaper. Som med mange typer av varme fluider, kan kyllingsuppe bidra til å bryte opp slim, øke hastigheten på bevegelsen av slim og bidra til å inhibere kroppens respons på inflammasjon forkjølelsesvirus.

Ingefær

Ingefær er en av de mest utbredte dyrket og populært krydder anvendes over hele verden. I tradisjonelle og folk rettsmidler, blir det brukt til å behandle en rekke fysiske plager, blant annet hodepine og smerter i kroppen og smerter. Det antas å ha en varmende og beroligende effekt på kroppen, noe som gjør det til et populært folk rette for behandling av forkjølelse. Når den brukes i te form, kan ingefær bidra til å lindre hoste og lunger, og bidra til å bryte opp slim. Du kan kjøpe kommersielt forberedt ingefær te i de fleste dagligvarebutikker. Du kan også lage en hjemmelaget ingefær-te ved å koke et lite stykke skrelt ingefær i ti minutter.

Hvitløk

Hvitløk er brukt i en rekke folk rettsmidler. Hvitløksuppe og hvitløk te er begge populære rettsmidler for forkjølelse som har blitt brukt av tilhengere av tradisjonell folkemedisin. Du kan forberede hvitløk te ved grating to fedd hvitløk og blande det med en teskje honning og en kopp varmt vann. Hvitløksuppe sies å bidra til å redusere alvorlighetsgraden av forkjølelse og er utarbeidet av ulmende flere fedd hvitløk i en gryte med varmt vann i 20 til 30 minutter.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en annen vanlig ingrediens i mange folk rettsmidler. Ett folk rette for forkjølelse involverer eple cider er å blande to teskjeer av eple cider eddik med en halv kopp vann. Du bør drikke denne blandingen to til tre ganger daglig inntil symptomene forsvinner.