Digidexo.com

Virkningene av alkohol misbruk i Social & Work Behavior

Virkningene av alkohol misbruk i Social & Work Behavior


Forbruker alkoholholdige drikkevarer kan bli problematisk når en person gjør det for å føle seg bra, eller for å unngå følelsen negative følelser. Alkohol kan lindre stress fra arbeidsoppgaver; men som toleranse bygger, må personen konsumere mer alkohol for å oppnå den samme effekten. Hvis varseltegn blir ignorert, forverrer problemet drikking og det som startet som en mild krykke kan bli en fullverdig avhengighet. Alkoholmisbruk påvirker alle involverte med en alkoholisert, inkludert hans familie og andre han bor sammen med, hans medarbeidere så vel som venner og bekjente.

Arbeids Issues

Folk som misbruker alkohol kan nekte de har et problem, fordi de holder nede en jobb og forsørge sine familier. Selv om dette kan være sant, kan alkohol misbrukere utvikle mellommenneskelige problemer med folk på jobben, kan være treg eller kan ha en høyere rate av fravær på grunn av tung drikking. Hvis personen ikke søker hjelp, kan drikke forverres over tid, noe som gjør muligheten for å miste arbeid en realitet. Avhengig av innholdet i jobben, kan alkohol misbrukere utgjøre en fare for sitt arbeidssted på grunn av økte ulykker og skader.

Jobb Evalueringer

Sjefer og kolleger kan oppfatte problemet en god stund før nærmer alkohol misbruk, hvis de gjør i det hele tatt. Hvis personen ikke drikker på jobben, er det vanskelig å disiplinere den personen på jobb. En sjef eller kollega kan spekulere og stille spørsmål, men med mindre det er konkrete bevis eller personen innrømmer det er et problem, kan det være svært vanskelig å hjelpe alkohol misbruk på jobb. Kanskje alkohol misbruk ble drukket i siste "happy hour" eller arbeid funksjon. Hvis hennes drikking var overdreven, kan en arbeidsgiver starte en samtale basert på det. Ofte folk som misbruker alkohol har en vanskelig tid på å fokusere og konsentrere seg. Dette fører til ufullstendige oppgaver, en økning i feil, dårlige evalueringer og potensiell jobb tap. Disse atferd, kombinert med en fallende jobb ytelse evaluering, kan stave problemer for alkohol misbruk.

Minkende sosiale ferdigheter

Alkohol misbrukere lider lav selvfølelse samt sinne, angst, depresjon og muligens psykiske lidelser som bipolar lidelse. Å helbrede, må den som drikker innrømme at han har et problem, og arbeide for å finne ut kjerneproblemene hans drikking. Uten det, vil han vende tilbake til sitt krykke eller utvikle en annen usunn oppførsel å holde syke følelser i sjakk. Når folk misbruker alkohol, kan de starte flere argumenter eller være ute av stand til å gå bort fra noen som starter en krangel med dem eller irriterer dem på noen måte. Alkohol misbrukere vise upassende og ut-av-kontroll atferd. De er ofte irritabel og ta det ut på de nærmeste til dem. De står i fare for å miste nære vennskap. Alkoholmisbrukere kan også drikke og kjøre, å sette deres liv og andres liv i fare.

Familie

Alkohol misbrukere ta tunge bompenger på deres familier. De ofte skjule sin drikking bak vegger av skam. Familier kan bryte opp på grunn av vold i hjemmet, økt risiko for barnemishandling, eller skilsmisse. Noen familiemedlemmer utvikle codependency, og alkohol misbruk atferd blir normen at resten av familien må arbeide sine liv rundt. Barn som vokser opp i slike familier har ofte følelsesmessige arr når de blir voksne. Familiemedlemmer kan gå på eggeskall når alkohol misbruk er full til å unngå verbale eller fysiske angrep. Hvis personen drikker ikke får den hjelpen hun trenger for å slutte å drikke, over tid personens helse vil forverres, forlater familie omsorg for en aldrende, syke alkoholiker, eller familien kan bli møtt med det faktum at deres kjære kan være på vei for en tidlig død.