Digidexo.com

Alkohol Detox forslag

Alkohol Detox forslag


Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, 17,6 millioner mennesker, eller en i hver 12 voksne i USA, har et problem med alkohol. Den hyppigste Målet med behandlingen er avholdenhet fra å drikke, men hvis du er en tung eller kronisk drikker, kan gi opp alkohol i utgangspunktet føre til ubehagelige og til og med livstruende abstinenssymptomer. Å vite hvordan man skal komme gjennom detox er første hinder.

Kjenne symptomene

Hvis du kommer til å slutte å drikke, er det viktig at du vet hva du kan forvente. Alvorlighetsgraden av symptomene dine vil avhenge av hvor mye alkohol du har drukket, hvor lenge du har drukket og din generelle helsetilstand. Milde til moderate symptomer på alkoholabstinens inkluderer risting, svetting, kvalme, hodepine, angst, humørsvingninger og intense suget etter alkohol. Alvorlige symptomer opptrer vanligvis i løpet av 48 timer og kan vare i flere dager. Disse symptomene er hallusinasjoner, kramper og delirium tremens (DTS). Symptomer på DTS er forvirring, desorientering, hyperaktivitet eller en følelse av å være ute av stand til å sitte stille, og livstruende endringer i hjertefrekvensen og blodtrykket.

Snakk med en lege

Fortell legen din om målet ditt er å slutte å drikke. Legen vil ha flere spørsmål om dine mønstre av alkoholbruk. Besvare dem ærlig. Legen prøver å finne ut den beste plassen for deg å gå gjennom alkohol detox. Ifølge Information Alkoholikere, kan 95 prosent av folk som ønsker å slutte å drikke trygt gjøre det på poliklinisk basis, så lenge de har støtte fra en medisinsk faglig.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er anti-angst medisiner som Xanax, Ativan og Valium. Med en resept fra lege, kan de tas på som nødvendig grunnlag for å lindre mild til moderat alkoholabstinenssymptomer. Når du er gjennom ubehag av fysiske uttak, avslutte bruken av benzodiazepiner. De er svært vanedannende, og du ikke ønsker å være i posisjon til trading ett rusproblem for en annen.

Innleggelse Medical Detox

Noen mennesker kan ikke trygt detox på poliklinisk basis. Folk som trenger innleggelse omsorg tendens til å ha en historie med alvorlige abstinenssymptomer, inkludert kramper og DTS. De har ofte kroniske alkoholproblemer og har gjort flere mislykkede forsøk på å detox på egenhånd. Andre hensyn inkluderer hvorvidt personen har en co-forekommende psykisk eller fysisk sykdom eller er gravid, og hvor mye den personen har drukket nylig. Hvis du går til innleggelse detox, vil ansatte overvåke dine vitale tegn regelmessig, oppfordrer deg til å spise sunne måltider og drikke mye vann og være tilgjengelig for å bidra til å støtte deg gjennom cravings. De ansatte på en innleggelse detox kan også gi IV væsker og sterke medisiner for å kontrollere den verste av abstinenssymptomer.

Kontinuerlig støtte

De verste fysiske symptomer på alkoholabstinens visne i en uke eller så. Når du er gjennom fysiske uttak, vil du måtte forholde seg til pågående psykiske symptomer, som inkluderer krav til alkohol, angst og depresjon. Disse følelsene sette deg på en økt risiko for å drikke igjen. Oppsøke støtte på en mental helse senter, rusbehandling sentrum eller peer rusmisbruk støttegruppe som Anonyme Alkoholikere.