Digidexo.com

Hva er Hyoscyamine brukes til?

Hyoscyamin er medlem av antikolinergika og antispasmodics "narkotika klasse. Disse medikamentene er kjent for sine evner til å roe nervene og slappe av over-stimulert musklene. Av denne grunn, hyoscyamin fungerer godt i lindrende kramper som er forbundet med visse medisinske tilstander. Men hyoscyamin kan også potensielt hindre smerter og kramper dersom det tas minst 45 minutter før du spiser.

Hva er Hyoscyamine?

Hyoscyamin, også kjent som hyoscyamin sulfat, er en multi-purpose reseptbelagte medisiner som blokkerer funksjonene av acetylkolin. Acetylcholin er en neurotransmitter som er funnet i den glatte muskel av nervesystemet. Ifølge University of Maryland Medical Center, hyoscyamin begrenser også mengden av sekret som produseres av kjertlene i menneskekroppen, fremmer hjerte-styrke, og inhiberer funksjonene av serotonin og histamin.

Hva gjør Hyoscyamine Treat?

Ifølge MedicineNet.com, er hyoscyamin vellykket i behandling av mage og mage-tarm tilstander som, sår. Det er også nyttig i behandling av diaré, irritabel tarmsyndrom (IBS), divertikulitt og pankreatitt. Medisinen evner til å blokkere sekreter gjør det også nyttig i behandling av sinusitt.

Barn og eldre

Hyoscyamin er noen ganger foreskrevet for barn som opplever ukontrollerbare sengevæting og eldre pasienter som lider av inkontinens. Men Mayo Clinic understreker at det er viktig å være ekstra forsiktig ved administrering hyoscyamin til disse aldersgruppene. Barn kan oppleve oppstemthet, sol følsomhet, feber, irritabilitet, tørrhet og rødme av huden. Eldre pasienter kan også oppleve oppstemthet, men kan også føle seg trøtt, døsig, uro og forstoppelse. De kan også ha problemer med vannlating og utvikle tørr munn.

Hyoscyamin Injeksjoner

Hyoscyamin er noen ganger administreres til pasienter før operasjonen. Stoffet er gitt ved injeksjon og arbeider for å forebygge kroppslige sekreter under driftsprosedyrer. Ifølge Medscape.com, er hyoscyamin også nyttig for å hindre hjerte arytmier og andre hjerteuregelmessigheter, mens en pasient er under narkose.

Hvem bør ikke ta Hyoscyamine?

Hyoscyamin er ikke et medikament som kan tas av alle. Faktisk, forklarer Drugs.com at pasienter som har nyresykdom, urin eller prostataproblemer, intestinal blokkeringer, glaukom eller en historie med nevromuskulær sykdom, ikke bør ta hyoscyamin. Gravide kvinner bør også unngå hyoscyamin medisiner på grunn av den potensielle skaden at det kan føre til det ufødte fosteret.