Digidexo.com

Best Protein for vegetarianer Bodybuiders

Best Protein for vegetarianer Bodybuiders


Vegetarianere er folk som velger å ikke spise kjøtt. For noen vegetarianere, er det et dyr grusomhet problem. For andre er det en helse-saken, siden rødt kjøtt har vært knyttet til hjertesykdom. Kjøtt er der folk flest får sin nødvendige protein, så vegetarianere må oppsøke andre proteinkilder. Kroppsbyggere, spesielt, trenger mye protein for å bygge sterke muskler.

Soy

Soyabønner er en utmerket kilde til protein. Ifølge Body Building, har soya bedre proteinkvalitet enn biff. Den inneholder åtte essensielle aminosyrer, som er nødvendige for muskelvekst og rekreasjon. Soya kommer i mange forskjellige former, inkludert tofu, seitan, tempeh, miso og pulver.

Fisk

Noen vegetarianere velger å spise fisk. Fisk leverer den samme mengde protein som kjøtt, men uten så mange gram fett. Ifølge Harvard School of Public Health, en 6-oz. laksefilet inneholder 34 g protein, som bare er 4 g mindre enn en 6 oz. porterhouse biff. Siden kroppsbyggere må se hvor mye fett de tar i, er fisk en stor kilde til magre proteiner.

Animalske biprodukter

Selv om vegetarianere ikke spiser dyr, de fortsatt spiser animalske biprodukter (med mindre de er veganere). Animalske biprodukter inkluderer meieriprodukter og egg. Egg, herunder eggeplommen, er en stor kilde eller protein, ifølge Baseline of Health Foundation. En stor kilde til protein for de som prøver å bygge sterke muskler er meieri.