Digidexo.com

urter som øker testosteron

Urter som øker testosteron hos kvinner

Urter som øker testosteron hos kvinner


Kvinner trenger testosteron akkurat som de trenger østrogen og progesteron. Som kvinner alder, våre hormoner tendens til å komme ut av balanse. Hvis vi har for mye av det ene og for lite av annet, våre systemer komme ut av kilter. For mye testosteron er ikke gunstig fordi det kan føre til håravfall og andre maskuline egenskaper, men noen er nødvendig for kvinner å ha et tilfredsstillende sexliv.

Maca

Den ideelle måten å behandle testosteronmangel hos kvinner er gjennom nonestrogenic urter, for eksempel maca, som inneholder ingen hormoner. Maca er en plante som er innfødt til Peru. Den dyrkes i Andesfjellene, og har blitt brukt i tusenvis av år av peruanere. Det antas å øke styrke og utholdenhet, øke libido og balansere hormoner, ifølge naturlig progesteron-østrogen-supplements.com.

Nonestrogenic Urter

Den gode ting om nonestrogenic urter er at de balanserer testosteronnivå hos kvinner så vel som østrogen. Dette oppnås ved å nære de hormonelle kjertler, som deretter drive mer effektivt.

Phytoestrogenic Herb

Noen anser klaseormedrue å være et godt supplement for kvinner med hormonelle ubalanser; Imidlertid bør det bemerkes at klaseormedrue er en phytoestrogenic urt. Den fytoøstrogener er svært lik østrogen. Klaseormedrue vil øke østrogennivået og gjør dette ved å levere noen av de manglende østrogen hormoner. Hvis du ty til klaseormedrue, vil kroppen din være mindre sannsynlig å produsere østrogen på egen hånd, noe som vil resultere i en ytterligere reduksjon i hormonnivået, ifølge naturlig progesteron-østrogen-supplements.com.

Horny Goat Weed

Bispelue er en annen urt som øker testosteronnivået, ifølge naturlig urte-remedies.net.

Sarsaparilla

Testosteron og progesteron produksjonen antas å bli forfremmet av urten sarsaparilla, som inneholder steroide saparins som antas å etterligne aktivitetene menneskelige hormoner.

Urter som øker libido hos kvinner

Massevis av kvinner over hele verden lider av lav libido eller mangel på en sex-stasjonen. Økende libido hos kvinner kan være så enkelt som å legge en urt til en diett. Noen grunner til at en økning i libido er nødvendig kan være stress, blodsirkulasjon, testosteronnivå, angst og nitrogenoksid nivåer (kjemisk nødvendig for blodstrømmen til kvinnelige kjønnsorganer).

Dong Quai

Dong quai eller kinesisk kvann er den vanligste urt som brukes for å øke libido hos kvinner. Denne urten er ansett som den "kvinnelige ginseng", og har blitt brukt til å behandle feminine problemer som menstruasjonssmerter, hetetokter, livmor blødning og unormal menstruasjon. Det øker libido hos kvinner på grunn av den balanserende effekt det har på det hormonelle systemet. Pulverisert roten av dong quai kan tas i te, tinktur, tablett eller kapsel form.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng øker libido hos kvinner fordi den produserer hormonelle effekter som ligner på østrogen. Dette kan være fordelaktig for en kvinne som har en lav libido fra høye testosteronnivå. Sibirsk ginseng er en urt som stimulerer immunsystemet og forårsaker en økning i utholdenhet. Begge årsaker er gunstig for å øke libido hos kvinner.

Ginkgo Biloba

Blant de sikreste urter for å øke libido hos kvinner er ginkgo biloba. Libido er påvirket av blodsirkulasjonen til kjønnsorganene. Når blodsirkulasjonen er treg eller langsom deretter en lav libido kan bli resultatet. Ginkgo biloba er kjent som en blodsirkulasjonen urt, fordi det øker blodstrømmen og oksygen i kroppen. Ginkgo biloba forbedrer også humøret, reduserer stress, øker konsentrasjon, reduserer spenninger og øker energi, alle elementene som trengs for å øke libido hos kvinner.

Damiana

Kontroversen rundt bruk av urten damiana for å øke libido hos kvinner. Selv om ingen studier viser at urten virker, har det blitt mye spioneringen som en seksuell stimulans og afrodisiakum. Native til Mexico, Mellom-Amerika, Sør-Amerika og Karibia, blir damiana ansett for å være en multipurpose urt å behandle alt fra infertilitet til depresjon. Damiana er ofte servert i te form selv om det kan også være røkt for en avslappende effekt.

Andre urter og forsiktighetsregler

Andre urter som øker seksuell libido hos kvinner inkluderer anis, klaseormedrue, motherwort og ashwagandha. Urter bør brukes med forsiktighet, spesielt hvis du er gravid eller ammende. Konsultere med en medisinsk faglig hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner før du bruker noen urter som du ikke er kjent med.

Urter og krydder som øker testosteron

Urter og krydder som øker testosteron


En mangel på testosteron kan føre til en problematisk seksuallivet som inkluderer en redusert libido og impotens. Noen mennesker er også ute etter å øke sin testosteron for å bidra til å bygge større muskler. Uansett grunn, er det flere urtemedisiner og krydder som kan øke testosteron eller hjelpe det til å fungere mer effektivt.

Ansvarsfraskrivelse

Det anbefales at du sjekke med legen din eller integrert lege før du legger urter til kosthold. Enkelte urter kan ha negative reaksjoner med andre urter eller med medisiner som du tar. Et sunt kosthold og mosjon plan er det første skrittet for å forbedre din testosteronnivå, så sørg for å prøve det før du tar urter eller medisiner.

Ting du bør unngå

Flere aktiviteter eller matvarer kan hemme effekten av urter og krydder. Skjær disse ut av rutinen før du prøver naturmidler. Stress, depresjon, overarbeid, og utilstrekkelig søvn kan alle føre til impotens og lavere nivåer av testosteron. Tilsvarende kan reseptbelagte og rekreasjonsbruk av narkotika har bivirkninger relatert til manglende sexlyst og testosteron. Alkohol generelt og i større grad, humle i øl selv kan øke østrogen som kan føre til forstørret buk og bryst hos menn. Ta disse elementene ut av livet ditt, og over tid dine testosteronnivåer kan gå tilbake til normal på egenhånd.

Urter for tesosterone

Her er noen urter som kan direkte påvirke testosteron nivåer. Siberian og Panax ginseng har vært koblet til heve testosteron produksjonen i dyr og kan øke nivåene hos mennesker også. Prøv to uker etterfulgt av en to ukers den andre på 200 milligram to ganger om dagen. Den ayurvedisk (indisk) urt Gokshura (Tribulus terrestris) kan øke mengden av testosteron ved å øke dine nivåer av luteiniserende hormon. Tilsvarende urt Long Jack (eurycoma longifolia) øker testosteronnivået på samme måte. En annen ayurvedisk urt, Kapi kacchu (Mucana puriens) hever testosteron og veksthormon nivåer, samtidig som blokkerer prolaktin, testosteron hemmer. Disse siste tre urter er ikke så vanlig som de to Ginsengs så det kan være best å snakke med en herbalist for nøyaktig dosering beløp for din kroppstype.

Urter for Testosteron Support

Testosteron vil ikke være i stand til å fungere skikkelig hvis det blir hemmet på noen måte. Dette er grunnen til at mange impotens formler inneholder noen av følgende urter som forbedrer disse begrensende faktorer. Dårlig sirkulasjon kan føre til impotens og mangel på testosteron transport, så prøv Gingko biloba og Muira puama å håndtere dette problemet. Ta 80 milligram av Ginkgo tre ganger per dag og ta Muira i en kopp te hver morgen. Saw Palmetto, en velkjent urt for prostata helse, stopper reaksjonen som endrer testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Dette fører til mer testosteron stikker rundt i blodet. Prøv en 320 milligram tablett dose så Palmetto hver dag.

Krydder for Testosteron Support

Det er lite bevis som viser at noen krydder direkte stimulere testosteron produksjonen, men det er flere som fungerer på samme måte som de støttende urter i forrige avsnitt. Føl deg fri til å bruke disse krydder rikelig på maten. Ingefær og basilikum bidra til å øke kroppens sirkulasjon. Maca kan forbedre humøret, hjelp med ereksjonsproblemer, og øke styrke og utholdenhet. Hvitløk kan øke blodtilførselen til kjønnsorganene sammen med flere immunsystemet forsterkende egenskaper. Endelig er safran lastet med det sammensatte picrocrocin som bidrar til å gjøre kjønnsorganene mer følsom.

Hvor kjøpe

Mange av urtene kan kjøpes hos din lokale naturlige varer butikken, mens de fleste av krydder er tilgjengelig til enhver matbutikk. Prøv å kjøpe økologisk når det er mulig å sikre urter og krydder er friske.

Kinesiske kosttilskudd som øker testosteron

Lavt testosteron, som kan ha en rekke forskjellige årsaker, kan være et problem for både menn og kvinner. Den beste måten å fastslå om du har lavt testosteron er å spørre legen din for en blodprøve. Det finnes en rekke kinesiske urter og medisin kosttilskudd som kan arbeide for å øke nivåene av testosteron og lindre symptomer relatert til lave nivåer av dette viktige hormonet.

Herbal Overivew

Det finnes en rekke kinesiske kosttilskudd som du kan ta for å øke testosteronnivå, men det er viktig å konsultere en kinesisk lege før du tar noen urter. Kinesiske leger kan vurdere tilstanden din og juster blanding og balanse av behandlinger.

Det er viktig å huske at disse typer kosttilskudd kan ta litt tid å få testosteronnivået opp. I noen tilfeller vil resultatene bli følt i en uke eller to; i andre tilfeller kan det ta 4-6 uker.

Når du ser en kinesisk lege, vil du sannsynligvis bli spurt om ulike helseproblemer og betingelser, inkludert appetitt, energinivå, og områder med smerte - spesielt rundt leveren. Legen vil etablere tilstanden til chi og organsystemer og foreskrive en kombinasjon av urter.

En mulig urt som en kinesisk lege kan forskrive er bispelue, eller yin yang, som kan øke testosteron nivåer. Det har også den ekstra effekten av å produsere nitrogenoksid, som øker størrelsen på blodårene, noe som åpner for mer blodstrøm og oksygen, og dermed energigivende hele kroppen. Bispelue kan også forbedre generelle energinivå og kjempe stress.

Behandlingen kan også omfatte den kinesiske supplement Foti, kalt ho Shuo wu på kinesisk. Fordi ho Shuo wo øker testosteron, har det vært brukt i kinesisk medisin for å behandle impotens.

Tongkat ali er en annen urt som ofte brukes i kinesisk medisin for å øke testosteronnivået og å øke energi og seksuell lyst.

Ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i flere tusen år. En av virkningene av ginseng er en økning i testosteron. Andre fordeler er bedre generell sirkulasjon som kan bidra til å bekjempe stress og forbedre stemninger. Ginseng er også sies å være veldig bra for immunforsvaret ekstrautstyr.

Mucuna pruriens er en søramerikansk urt nå ofte brukt i kinesisk medisin. Mucuna puriens inneholder høye nivåer av L-dopa, som omdannes i kroppen til dopamin. Dopamin stimulerer hypofysen til å frigjøre mer testosteron.

Dong quai kan også bidra til å øke testosteron nivåer. Dong quai blir ofte kalt «kvinne ginseng", og er vanligvis forbundet med økt testosteronnivå hos kvinner. Men du kan også ta dong quai hvis du er en mann med lavt testosteronnivå.

Naturlige urter som øker Serotonin

Produseres i hjernen, er serotonin et kjemikalie som spiller en viktig rolle i en persons mentale velvære. Personer med lavt serotonin nivåer kan lider av depresjon eller vise brå atferdsendringer. Serotonin mangler kan også føre til angst, sinne og aggresjon. Det finnes medikamenter som kan bidra til å gjenopprette disse nivåene. Men for folk som ønsker å bruke naturlige behandlinger, det er urter som kan øke serotoninnivået.

Funksjon

En nevrotransmitter reléer meldinger mellom ulike hjerneceller. Serotonin er en nevrotransmitter eller kjemisk budbringer finnes i hjernen som har mange funksjoner. Det hjelper i å regulere stemninger, søvn, kroppstemperatur, appetitt og metabolisme. Det spiller også en rolle i å lindre depresjoner og andre psykiske og følelsesmessige forhold. Derfor kan en ubalanse i serotonin nivåer føre til alvorlige helseproblemer. Lave nivåer av serotonin kan føre til depresjon, angst, tristhet og andre atferdsendringer.

Betydning

Til å behandle depresjon og andre mentale tilstander assosiert med serotonin-mangel, legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan være en første forsvarslinje. SSRI arbeid ved å hemme gjenopptak av serotonin i hjernen, som i sin tur øker serotoninnivåer i rommene mellom hjerneceller.
En naturlig måte å øke serotonin er å bruke urter som johannesurt som kan ha en lignende effekt til noen SSRI medikamenter. Ginseng er en annen tradisjonell urt som brukes til å behandle noen symptomer på serotonin-mangel som depresjon og angst.

Johannesurt

For århundrer, herbalists brukte johannesurt å behandle plager som inkluderte sår, kutt, brannskader, angst, søvnløshet og depresjon. I dag er denne urten et populært middel for depresjon. Ifølge National Institutes of Health, visse studier og data tyder på at for mild til moderat depresjon Johannesurt kan være så effekten som noen SSRI. Imidlertid er mer forskning er nødvendig for å vise dens sanne effekt i behandling av depresjon. En kjemisk kalt hyperforin funnet i denne urten kan bidra til å hemme serotoninopptaket.

Ginseng

I tradisjonell kinesisk medisin, er ginseng et naturlegemiddel som brukes for plager som depresjon, søvnløshet og tretthet. Naturmedisinere hevder at ginseng øker en persons følelse av velvære og bekjemper fysisk og psykisk stress. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, kjemikalier i ginseng heter ginsenosides ser ut til å være ansvarlig for de medisinske egenskapene forbundet med denne urten.
Ginseng kan øke serotoninnivået. Men tar serotoninøkende medikamenter eller urte kosttilskudd som ginseng og johannesurt kan føre til en opphopning av serotonin i kroppen. Dette kan føre til en tilstand som kalles serotonergt syndrom, noe som kan føre til alvorlige helseproblemer (se Ressurser).

Advarsel

Selv om disse urtene kan øke serotonin, er det ingen vitenskapelige bevis som understøtter bruken av disse urter for å behandle depresjon eller andre helsetilstander. Folk bør konsultere sin lege.
Det er bivirkninger knyttet til begge disse urter. I noen mennesker, mulige bivirkninger ved bruk av johannesurt og ginseng er mageproblemer og hodepine. Johannesurt kan samhandle med legemidler som antidepressiva og antikoagulantia.

Mat som øker testosteron

Hvis du er ute etter å øke nivået av testosteron som kroppen produserer, kan enkelte matvarer hjelpe. Mens testosteron kan bare produseres av kroppen, visse matvarer har næringsstoffer som vil påvirke hvor mye kroppen produserer. Disse matvarer kan legges til noen vanlige kosthold.

Kylling

Hvitt kjøtt kylling er en av de sunn magert kjøtt tilgjengelig. Det er også en stor kilde til sink, som direkte påvirker kroppens produksjon av testosteron.

Beans

Hvis du ikke spiser kjøtt eller er på jakt etter et alternativ for å få mer sink i kostholdet ditt, spiser bønner. De tilbyr en god tilførsel av mineralet, og de er høy i fiber, noe som bidrar til å rense ut kroppen.

Tomater

Tomater er lett tilgjengelig og enkelt å legge til måltider. De er høy i vitamin A, som er et annet næringsstoff som øker testosteronproduksjon.

Laks

Laks er en av de beste næringsmidler for å øke testosteron, fordi det er en god kilde for både sink og vitamin A. Det har også omega-3 fettsyrer, som reduserer globulin i kroppen. Globulin er et enzym som binder seg til testosteron, gjør den ubrukelig.

Spinat

Hvis du ønsker å legge til noen grønnsaker til testosteron bygningen diett, bør du vurdere spinat. Den har en av de høyeste nivåene av vitamin A blant grønne grønnsaker.

Naturlige urter som øker metabolismen

Metabolisme er den hastigheten som du forbrenner energi og oppbevare drivstoffet for kroppen din. Mens aldring bremser stoffskiftet ned litt over tid aktiviteten bremser også. Skader, sykdom og travle jobb og hjemme tidsplaner kan holde deg fra å brenne kalorier slik du pleide. Men det er krydder og urter som hjelper rev opp stoffskiftet. Les videre for å lære mer, og selvfølgelig alltid konsultere legen din før du begynner på et kurs for behandling.

Te for deg

Bytt fra kaffe til chai te, da den inneholder sort te og krydder som trygt og naturlig kan øke stoffskiftet. Se etter chai blander som inneholder kanel, kardemomme, pepper, nellik, anis, fennikel frø og muskat. I tillegg hjelper grønn te i fettstoffskiftet.

Spice It Up

Ikke viker unna cayenne eller svart pepper, sennep eller karri om du kan stå varmen, fordi disse krydder ta gevinsten av thermogenesis, eller varmegenererende effekter, som vil rev opp stoffskiftet.

Nyttig Thyroid Herb

Tare inneholder jod, som er bra for skjoldbruskkjertelen --- nøkkelen organ i å opprettholde en sunn metabolisme. Det kan tas tørket i pille eller kapsel form eller brukes som en salterstatning.

Nyttig Hjerte Herb

Hawthorn har en positiv effekt på hjertet, som det hjelpemidler i transport av oksygen, noe som er nødvendig for å holde forbrenningen på rett kjøl. Noen naturmedisinere oppmerksom på at det senker kolesterolet, også. Du kan lage te fra blomster, blader eller knuste bær.

Nyttig Appetite Herb

Alfalfa er ikke bare for hester, da dette drivkraft planten inneholder komponenter som stimulerer fordøyelsen og nok vitaminer og mineraler for å bli regnet som en viktig i medisinskapet. Bladene gjøre en hyggelig-smake te, noe som gjør det enda enklere å innlemme i kostholdet ditt.

Diet mat som øker testosteron

Høye testosteronnivå er assosiert med høyere nivåer av lean body mass, økt sexlyst og økt selvtillit. Selv om testosteronnivå er i stor grad genetisk, kan du styre "T" nivåer ved å kontrollere kostholdet ditt. Matvarer kan bidra til å øke testosteron og hjelpe til med vekttap.

Høyere fettinntaket lik Høyere Testosteron

Det er en sammenheng mellom fettinntak og testosteronnivå som ikke bør ignoreres. Et fettfattig kosthold øker ikke testosteron, men en lav carb, høy fett diett nytte denne sammenheng. En 1996 studie av Dorgan et al. rapportert i The American Journal of Clinical Nutrition sammenlignet en gruppe på en høy fett, lav fiber diett med en annen på en lav fett, høyt fiber diett. Deltakere i høyt fett gruppen hadde testosteronnivå som var 13 prosent høyere i gjennomsnitt. En sammenheng mellom fett og testosteron har også blitt bemerket i vegetarianere, som har statistisk signifikant lavere nivåer av testosteron enn personer som spiser kjøtt. Disse resultatene av en 1985 studie av Howie og Shultz ble også publisert i The American Journal of Clinical Nutrition.

For å dra nytte av dette prinsippet, konsumere store mengder kjøtt inkludert biff, lam, kalv, biff, svin, vilt, bison, elg og bøffel. Minst 30 prosent av dine daglige kalorier må komme fra en rekke fettkilder --- mono og flerumettede fettsyrer, sammen med mettet fett --- å optimalisere testosteron. Kvalitet en- og flerumettede fettkilder inkluderer oliven og fiskeoljer.

Konsumere Østrogen Control Foods

Kroppens tilførsel av testosteron er normalt begrenset av østrogen som også er naturlig tilstede. For å dempe østrogen effekter på testosteron, øke forbruket av cruciferous grønnsaker som er rike på diindolylmethane (DIM) som brokkoli, kål, blomkål og rosenkål. Diindolylmethane regulerer østrogen metabolismen og sikrer at kroppen skikkelig excretes overflødig østrogen som et avfallsprodukt. Virkninger av en ubalansert østrogen metabolismen inkluderer redusert sexlyst og potensialet for gynekomasti, utvikling av bryster hos menn.

Urter som øker sirkulasjon

Enkelte urter har vært brukt i tusenvis av år for å øke blodsirkulasjonen. Urter gjør en medisinsk comeback på grunn av mindre bivirkninger enn det som kan være så vanlig med kjemiske medisiner. Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell, som det fortsatt vil være situasjoner der urter kan reagere negativt på andre medisiner, medisinsk kjent som kontraindikasjoner.

Hvitløk

Hvitløk har en platehemmende aktivitet som kan forebygge blodpropp. Fedd hvitløk blir vanligvis brukt til å stimulere blodsirkulasjonen og fordøyelsen. Hvitløk kan irritere gastrointestinale tilfeller hos personer som er disponert. De med akutt betennelse, dehydrering, eller de som tar reseptbelagte antikoagulantia bør ikke bruke hvitløk.

Cayenne

Cayenne, også kjent som paprika, forbedrer blodsirkulasjonen, spesielt i ekstremiteter som hender og føtter. Tørr eller fersk pod med frø brukes. Ofte plasseres direkte på huden, må du huske å bruke hansker når du søker å redusere risikoen for hudirritasjon. Cayenne er ikke anbefalt for de som tar sedasjon medisiner, ACE-hemmere og medisiner for å senke blodtrykket.

Ginkgo Biloba

Ginkgo er kjent for å være hjernen urt som bladene øke blodsirkulasjonen til hjernen og ytre ekstremiteter. Ginkgo er også kjent for å stimulere musklene følgende ekstreme nerveskader. Bruk av ginkgo kan øke blødning i menstruasjonen, sår og gastrointestinale sykdommer.

Ingefær

Ingefær er nyttig for fordøyelsesforstyrrelser og for å sparke starte sirkulasjonssystemet. Roots of ingefær brukes. Store doser er kontraindisert i svangerskapet. Ifølge Sharol Tilgner, ND er store doser anbefales ikke under graviditet.

Ginseng

Ginseng stimulerer blod gjennom hele kroppen. Både bark og roten er brukt. Tradisjonelt i asiatisk medisin, har det vært brukt som en tonic for lungene. Flere typer ginseng er tilgjengelig fra hele verden. Sibirsk ginseng kan komplisere høyt blodtrykk og amerikansk eller asiatisk ginseng kan ha en tendens til å være altfor over stimulerende.

Naturlig Kosttilskudd som øker testosteronnivå

Testosteron, en kritisk hormon for å bygge muskler, kontrollerende libido, og opprettholde høy energi, kan bli påvirket av mange ulike matvarer og naturlige kosttilskudd.

Mat og kosttilskudd

Ifølge Master stoffskiftet skrevet av fitness guru Jillian Michaels, kan en rekke naturlige stoffer øke testosteronnivået hos menn og kvinner.
Vitaminer og mineraler som øker testosteron er B-vitaminer, som finnes i kjøtt, meieriprodukter og egg; niacin, som også finnes i kjøtt og meieriprodukter; og sink, som er funnet i østers og rødt kjøtt.

Urter og urte kosttilskudd kan også øke testosteron. Ifølge MotherNature.com, koffein, ginseng, damiana root (fra en Sør-og Mellom-Amerika busk), og Yohimbe bark (fra det afrikanske treet), all økning testosteron. Macafem (fra dehydrert plante), har også vist promise.These kosttilskudd er tilgjengelig i pilleform på helse-butikker og apotek. De blir ofte brukt av vektløfting som en fettforbrenner eller muskelvekst enhancer.

Testosteron Reduksjonsgir

Ifølge den Jillian Michaels kan visse stoffer faktisk lavere testosteronnivå. Hvis man ønsker å opprettholde høy testosteron, bør han eller hun unngå alkohol, lignans, og lakris. Menn og kvinner bør også være sikker på at de får nok fett og protein i sine dietter.

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Mat som øker libido

Gjennom tidene har folk prøvd å øke deres libido med ulike matvarer. Vitenskapen har vist at enkelte matvarer gjør øke en persons libido. Men valgene er begrenset, og studier har vist at du kan ha til å stole på naturmidler og legemidler for å hjelpe stoke branner av din libido.

Foods Hjelp ditt velvære, og derfor din libido

Det er få matvarer som faktisk gjør en person ønsker å ha sex. De fleste eksperter foreslår at å spise mat som bidrar til din velvære er hva du bør konsentrere deg om, så du skal være i god form fysisk. Derfor vil du være mer utsatt for å ha et godt sexliv. For eksempel, noen foreslår å spise mat med høyt omega-3 fettsyrer, som øker blodsirkulasjonen, men det er ikke til å rev opp sexlysten.

Hva påvirker sexlysten?

Den menneskelige sexlyst er knyttet til hormonet testosteron. Dette gjelder både menn og kvinner, men for kvinner østrogen spiller en rolle også. For å få en libido nytte av mat, alle trenger å spise mat som øker testosteron produksjonen.

Matvarer som skru opp varmen

Gunstig mat som øker folks testosteronnivå har sink og B-vitaminer i dem. For å øke nivåer av sink i kroppen prøve rå rødt kjøtt, østers, fjærkre og vilt fjærfe. Non-kjøtt valg er også tilgjengelig, som nøtter og meieriprodukter.

Matvarer som inneholder B-vitaminer inkluderer (B1) eggeplommer, brun ris, hele korn og grønne bladgrønnsaker; (B2) meieriprodukter, hele korn og erter; (B3) fisk, belgfrukter og peanøtter; (B6) smør, kjøtt, soyabønner og hele korn; (B9 - folsyre) lever, hele korn korn og grønne bladgrønnsaker; og (B12) lever, eggeplomme, kjøtt, melk og fjærkre.

Du må kanskje Prøv kosttilskudd

Kosttilskudd og legemidler er ikke svaret å øke libido, men de kan gjøre opplevelsen bedre. Ginkgo biloba og Yohimbe er to kosttilskudd som øker blodtilførselen til kjønnsorganene. Hvis menn eller kvinner har et problem med sine seksuelle erfaringer, vil det dempe libido bare fordi en dysfunksjon er til stede. Hvis de prøver et naturlig supplement og finner at det fungerer, kan dette bidra til å øke deres libido bare fordi opplevelsen har blitt bedre.

Legemidler kan være svaret

For menn, Viagra, Cialis og Levitra hjelp med erektil dysfunksjon. Som med de naturlige kosttilskudd som er nevnt ovenfor, disse farmasøytiske alternativer øke blodstrøm til kjønnsorganene regionen, og la mannen til å få ereksjon. Forhåpentligvis vil medisinen forbedre sin erfaring og forhåpentligvis øke hyppigheten av sin seksuelle aktivitet. Sannsynligvis, hvis mannen har et godt resultat med medisinering, hans libido vil bli styrket på grunn av de psykologiske fordeler han får fra å bruke stoffet. Som for disse legemidler, har definitive studier vist at de er effektive.

Urter som Nedre dopamin nivåer

Ideelt sett, serotonin og dopamin mot balansere hverandre. Når serotonin nivåer er forhøyet, vil dopaminnivået reduseres. Når dopamin nivåer er forhøyet, er serotoninnivået redusert. Høyden og nedgangen i disse nivåene kan endres på grunn av sykdom, spenning og stress. De kan også bli påvirket av medisiner, vitaminer og kosttilskudd.

Hvorfor bruke urter til lavere dopamin nivåer?

Når dopamin-nivåer er forhøyet eller senket på grunn av temporære omstendigheter, er det normalt. Vanligvis vil nivåene jevne ut som forholdet avtar, men når høye dopaminnivåene vedvarer, kan det føre til at hjernen til å oppfatte virkeligheten på en forvrengt riket. Dette kan føre til økt aggresjon og risikotaking. I dette tilfellet, med urter som lavere dopaminnivåer, kan være et tryggere alternativ.

Hev Serotonin, Nedre Dopamin

Urter som øker serotoninnivået, og dermed lavere dopaminnivåer, kan bli funnet på økologiske helsekostbutikker, og noen kan dyrkes i egen hage.

Havre halm, som er funnet i havremel, kan også brukes som en te.

Roten av burdock, en type tistel, kan brukes i en te, eller stilken av anlegget kan tilberedes og spises.

Løvetann kan brukes i te, eller tilberedt i mat. Det gir en generell følelse av velvære som vil øke serotoninnivået og lavere dopaminnivåer.

Ginseng er solgt av roten, og kan brukes i en drikk såsom kaffe, eller tilsettes til mat som et krydder.

Klaseormedrue er en plante som vokser i de østlige og sentrale deler av USA. Denne urten kan brukes i en te eller i matlaging.

Urter i supplerende form

Saint Johannesurt, havre halm, burdock, ginseng, løvetann og de fleste urter som kan redusere dopamin nivåer ved å heve seratonin, kan også bli funnet i en pille, krem ​​eller pulverform. De fleste av disse urte kosttilskudd, har lagt ingredienser for å bevare eller regulere konsistensen av urten. Når vi leter etter urte kosttilskudd i pilleform, sørg for at det ikke er noen tilsatte ingredienser som vil bryter nytten av urten.

Urter som øker dopamin nivåer

For å senke dopamin nivåer, vil du ønsker å holde seg borte fra urter og matvarer som naturlig heve dem. Omega-3 fiskeoljer tas i høye doser og L-Tiamin finnes i grønn te kan øke dopamin nivåer. Fava bønner, drue frø, gingko biloba og furu bark, også alle har evnen til å heve dopamin nivåer, og bør unngås.

Forholdsregler når Senking dopamin nivåer

Urter og kosttilskudd som brukes til lavere dopaminnivåer kan ha positive og negative effekter på hjernen og hvordan reseptorene reagerer på visse stimuli. De kan også ha en negativ effekt på dagens foreskrevet medisiner. Før du endrer din nåværende medisinering rutine, eller før du prøver en urt eller supplement til lavere dopaminnivåer, er det best å søke råd fra en medisinsk eller alternativ medisin profesjonell.

Urter som brukes for hetetokter

Menopause er en av de mest overgangsfaser i en kvinnes liv. Det kan manifestere seg i fysiske så vel som følelsesmessige problemer. En av de mer vanlige bivirkninger er hetetokter. De kan slå til når som helst i løpet av en typisk dag eller de kan streike så nattesvette. Det føles som om kroppen din er under angrep, og du ønsker å nå et tidspunkt for kroppslig normalitet igjen. Heldigvis, det er håp for de "hot flash overgrep" lider i form av naturlige urter.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er intense varmefølelse som børster over hele kroppen, sammen med alvorlig svette og rødhet i huden. Roten av hetetokter er ikke klart forstått. Det er en periode når hormonene FSH og LH er forhøyet og mest sannsynlig skape grunnlaget for symptomatisk hetetokter. Mangelen på østrogen er det underliggende problem. Hetetokter kan også være forårsaket av visse matvarer og ingredienser som: koffein, alkohol, sukker, varm drikke, sure eller krydret mat, og mettet eller hydrogenert fett. I tillegg kan stress, tilbakeholdt sinne, røyking og ekstrem trening indusere varmt svetter.

Herbal rettsmidler for hetetokter

En mer alvorlig bivirkning er økt hjertefrekvens. Dette i seg selv, øker behovet for å finne et uttak for å hindre og for å bidra til å kontrollere hetetokter. Har vist seg de naturlige rettsmidler vellykket og er mye sunnere for en kvinne enn de syntetiske piller og deres bivirkninger. Her er bevist urter som er nyttige:

Rødkløver består av isoflavoner som er nyttig med behandling av hetetokter, humørsvingninger og en økning i seksuell lyst.

Svart cohosh har nyttige ingredienser i sine røtter som bidrar med de skadelige bivirkninger fra østrogen. Det hjelper med hetetokter og kramper i tillegg.

Dong Quai er en urt fra Orienten som hjelper med hetetokter, blæren kontroll problemer og tørrhet i skjeden.

Wild Yam inneholder isoflavoner som bidrar til å begrense koagulering av blodet og det hjelper med vedlikehold av bein.

Det langsiktige målet og Bottom Line

Det er viktig å diskutere alternativer med legen din eller en urte profesjonell før du starter din diett. Enhver kvinnes kropp er unik og alle aspekter må tas i betraktning. Urter har vist seg å hjelpe til med den generelle fysiske helse, i tillegg til å kontrollere hetetokter. Det er absolutt en vei å forfølge.

Foods som produserer testosteron

Foods som produserer testosteron


En mann har en liten bit av østrogen i kroppen hans, men det er spesielt formulert for å være en mannlig versjon av hormonet. Det er god østrogen og dårlige østrogen, og en manns kropp produserer begge. Til syvende og sist, ikke menn som ønsker å konsumere matvarer som inneholder østrogen-lignende stoffer; i stedet, ville de foretrekker å spise mat rik på indol 3 carbinol, eller I3C, som bidrar til å produsere det mannlige hormonet testosteron.

I3C

I3C fører til en manns glandular systemet slutter å lage dårlig østrogen og begynne å lage god østrogen, som deretter omdannes til testosteron. De fleste grønne bladgrønnsaker (inkludert rosenkål) og cruciferous grønnsaker, som brokkoli og blomkål, inneholder I3C.

Laks vs SHBG

Menn bør også spise mer laks, som det bidrar til å redusere effekten på SHBG, en sex hormone binding globulin som reiser i blodet. Når testosteron kommer i kontakt med SHBG blir den blåst ut av blodet. Når du spiser laks, er SHBG reduseres til svært lave nivåer.

Sink og vitamin A

Matvarer rike på sink er optimal for å øke testosteron nivåer. De omfatter brun ris, ost, belgfrukter, nøtter og frø. Større mengder sink finnes i kjøtt, fjørfe og sjømat.
Vitamin A hjelper også øke testosteron nivåer. Den finnes i de samme matvarene som I3C er funnet og er også til stede i laks og frukt og grønnsaker med en rød eller oransje farge.

Dos and don'ts

Menn bør redusere sitt inntak av koffein, som det slås testosteron produksjonen, mens vitamin B er avgjørende for selskapets produksjon. Avocado er et flott tillegg til et sunt kosthold, som det er rik på vitamin B6. Bananer inneholder B-vitamin riboflavin, men også inneholde bromelain, et enzym som øker en manns libido. Bromelain er også funnet i ananas. Laks, igjen, er en annen kilde til mange B-vitaminer.

Vitamin E, HDL og Kalium

Mat rik på vitamin E, som asparges og aloe vera juice, bidra til produksjon av testosteron. HDL kolesterol i egg er bra for den reproduktive system av begge kjønn. Kalium er sterkt anbefalt for å øke testosteronnivå og kan finnes i matvarer som bananer, svisker, rosiner og avokado.

Urter som mykner Krakker

Urter som mykner Krakker


De fleste av oss ville velge en naturlig effektivt middel over en kunstig en, og tar en krakk mykner er intet unntak. Med urtebaserte avføring myknere, kan du holde din kolon regelmessig mens ikke å utsette den for unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Herbal-basert avføring myknere kommer ofte i en over-the-counter pille som kombinerer de beste urter for nedtoningen avføring.

Linfrø

Verdsatt for sine omega-3 fettsyrer er linfrø anbefalt av leger og naturmedisinere for sin evne til å lette din kolon problemer uten å være harde på systemet ditt. Linfrø fungerer ved å tiltrekke seg vann i tarmen og bryte opp hard avføring, slik at de enklere passasje. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø, og sørg for å kjøpe linfrø som er blitt slipt for å få de beste fordelene. Unground frø vil passere gjennom kolon uten mye effekt og vil ikke tillate for absorpsjon av sine omega-3 fettsyrer. Linfrø muffins laget fra linfrø måltid - tilgjengelig fra flere distributører - vil hjelpe mykne avføringen betraktelig og holde deg regelmessig. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø.

Psyllium frø

Selv om det kunne oppnå fordelene ved Psyllium frø gjennom et kommersielt produkt som Metamucil, er det også tilgjengelig i grunnform. Dette kan bli rørt i vann og drukket som daglig tilskudd til kosthold for å hjelpe forhånd kolon helse. Psyllium frø er også kjent som Plantago og har det høyeste nivået av løselig fiber kjent i planteriket - åtte ganger mer enn havrekli og andre kosttilskudd. Psyllium er kjent for å senke kolesterolet absorpsjon og normalisere kosten blodsukkeret sammen med beroligende tarmvevet. Den kan kjøpes på ethvert stoff butikk eller diverse varer butikken.

Bukkehornkløver

Mye som linfrø og psyllium, er bukkehornkløver betraktet som en "bulk" urt, mao det må tas som en del av kostholdet ditt og ikke som et supplement, som en vitamin. I motsetning til linfrø og psyllium, bukkehornkløver kan tas med mye mindre av en dosering. Tar en teskje av bukkehornkløver før leggetid kan hjelpe myke avføringen betraktelig. De tar litt mer forberedelse enn andre bulk urter, som bukkehornkløver frø er ganske bitter og må kokes før blir inntatt for å befri dem fra deres ubehagelig smak. Fenugreek bør ikke tas under graviditet, da den har et rykte for å stimulere til arbeid. Det er et flott supplement for nye mødre opplever problemer med sine avføring på grunn av komplikasjoner i arbeidskraft som det også øker amming.

Rabarbra Root

Hvis du ønsker å myke opp avføringen sammen med rensing din tarm, vurdere å ta rabarbra rot som har en myriade av helsemessige fordeler. Rabarbra root fungerer som en snerpende tonic behandling for tarmer og hjelper med kronisk forstoppelse og til og med galleblæren klager. Rabarbra rot er kjent for å hjelper med diaré, hemorroider, sammen med mykere avføring å gjøre avføring lettere. Brukes eksternt, er rabarbra rot også bra å ha på hånden for brannskader. Den er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, og bør ikke brukes av gravide kvinner, som sin avføringsmiddel kvaliteter kan vise seg litt for sterk for sine systemer. Rabarbra rot er lett tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.

Mat som inneholder Testosteron

Mat som inneholder Testosteron


Enten du mangler libido, eller du ønsker å haug på pounds av lean muskel, mange mennesker, menn og kvinner like, prøv å øke testosteron nivåer. Naturlig testosteronnivå varierer fra en person til den neste, avhengig av alder, kroppssammensetning, gener og kosthold. Det er ikke nødvendig å bruke store mengder penger på den nyeste supplement; spise mat full av sink og B-vitaminer vil stimulere testosteron produksjonen naturlig.

Østers

Rå østers er notoriske aphrodisiacs. Denne delvis er på grunn av deres høye sinkinnhold, som øker testosteronnivået og øker produksjonen av sæd.

Fet fisk

Rik på essensielle fettsyrer og B-vitaminer, fet fisk som laks og ørret vil øke testosteron produksjonen og bidra til å holde deg i reproduktiv helse.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er en annen kilde til essensielle fettsyrer. I tillegg, furunøtter inneholder store mengder sink. Men nøtter og frø inneholder et stort antall kalorier, så spiser dem i moderasjon. En liten håndfull er ansett som en stor del.

Tyrkia

Mest fjærkre inneholder en anstendig mengde sink, men kalkun er spesielt potent.

Egg

Egg er en annen stor kilde til B-vitaminer for å bekjempe stress og regulere hormonnivåer.

Magert rødt kjøtt

Rødt kjøtt er pakket full av sink, jern og B-vitaminer. Pass på at du velger magre kutt for å unngå tidkrevende for mye mettet fett.

Avocado

Avocado inneholder et høyt nivå av vitamin B6, vital i mannlig hormon produksjon. Kalium, som finnes i avokado, hjelper i å regulere den kvinnelige skjoldbruskkjertelen, som fører til forbedret kvinnelige libido nivåer.

Asparges

Rik på vitamin E, er asparges tenkt å fremme produksjonen av testosteron og bidra til å regulere den reproduktive system.

Urter som stimulerer hårvekst

Folk som sakte går skallet ofte ikke vet hvor de skal henvende seg for å få hjelp. I stedet for å bruke penger på kostbare medisinske behandlinger som utgjør risiko for din generelle helse, slå til naturen for å finne urter som kan stimulere hårvekst.

Kajennepepper

Cayenne Pepper stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Selv om du ikke tåler å spise cayennepepper, kan du fortsatt bruke et lim bestående av saften av kokte cayenne pepper og olivenolje, gnidd inn i hodebunnen, for å stimulere hårvekst.

Rosemary

Rosemary arbeider for å rense håret fra roten til tuppen. Over tid, kan bruk av hårpleieprodukter, svette og skitt tette porene i hodebunnen som hindrer hårvekst og forårsaker skallethet. Tilsett litt rosmarin til maten du spiser, eller se etter sjampo og balsam som inneholder rosmarin

Aloe Vera

Aloe vera nærer og fukter huden i hodebunnen på samme måte den fukter ansiktet, armer, hender og ben. Se etter hårpleieprodukter, for eksempel styling gel, mousse, sjampo og balsam som inneholder aloe vera, eller rett og slett bruke aloe rett fra planten.

Brennesle

Brennesle er den ledende ingrediens i hårvekst shampoo og balsam Nioxin. Brennesle arbeider for å gjenoppbygge håret fra like under hodebunnen. Brennesle er treg, men effektiv, for hårvekst.

Jojoba

Jojobaolje er utmerket for rensing håret av buildup fra skitt, svette og hårroten og hårsekken skade fra solen. Jojoba kan påføres lokalt i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Saw Palmetto

For både menn og kvinner, hormonet dihydrotestosteron (DHT), som inneholder testosteron, kan hemme hårvekst. Så Palmetto har blitt vist i noen til å inhibere produksjonen av DHT i hodebunnen. Saw Palmetto kan tas som et supplement eller brukes direkte til hodebunnen i form av shampo, balsam og stylingapparater.

Urter som Heal Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en vanskelig og ubehagelig tilstand som har livslang symptomer og effekter, preget av smerter, tretthet og hevelse som blir gradvis verre over tid. Urtemedisin tilbyr mange milde urter som har vist seg effektiv i behandling av årsakene og symptomer på revmatoid artritt. Herbal behandling av revmatoid artritt fungerer ved å avgifte kroppen, forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse.

Tinkturer

"The One Earth Herbal Sourcebook" anbefaler at urte kosttilskudd og behandlinger for revmatoid artritt tas av skjær for beste absorpsjon av de helbredende urte komponenter. Et skjær er en sammensetning av urter som innebærer soaking urter i å drikke alkohol for å trekke ut de aktive komponentene. Skjær administreres daglig via et dropper. Du bør aldri bruke rubbing alkohol eller alkohol ikke ment for konsum å forberede et skjær. Herbalists tro at tinkturer tillate de fordelaktige komponentene i urt å bli mer effektivt absorbert i kroppen. Du kan kjøpe tinkturer på de fleste helsekostbutikker, eller har din urtemedisin tilpasset utarbeidet av en dyktig herbalist.

Milk Thistle

"One Earth" anbefaler melk tistel å behandle den giftige buildup, som antas å være en trigger for revmatoid artritt symptomer. Milk Thistle er en helbredende urt med kraftige antioksidanter som ødelegger frie radikaler som bidrar til hevelse og betennelse som kommer med revmatoid artritt. Melk tistel er godt kjent i urte supplement samfunnet for sine lever-rensende egenskaper.

Knotgrass Complex

Ifølge "The Pharmacy Guide til naturmidler," leddgikt og mange andre former for leddgikt kan behandles med en forbindelse kalt Knotgrass Complex. De aktive ingrediensene i Knotgrass Complex - i tillegg til knotgrass - omfatter bjørk, gullris, kjerringrokk og nesle.

Bjørk og Nettle

Birch fungerer som en fordøyelsesstimulerende og en anti-inflammatorisk, redusere hevelse effekter forbundet med revmatoid artritt. Brennesle komponent av Knotgrass Komplekse behandler revmatoid artritt ved å redusere nivået av urinsyre i kroppen. Nivået av urinsyre reduseres ved å øke utskillelsen av syreforbindelser i kroppen. De urinsyre eliminerte effekten av brennesle er også brukt til å behandle gikt. Brennesle bør ikke spises rå, da det kan føre til en reaksjon. Preparater av tørkede blader er tilgjengelige løs og som kapsler for bruk som urte kosttilskudd.

Silica

Silika er en aktiv ingrediens i mange urter som helbrede revmatoid artritt. Som knotgrass, inneholder brennesle også silika, noe som kan øke sirkulasjons helse og forbedre kolesterolet. Silica kan også bli funnet i supplement form, et derivat av bambus. Naturlig silisiumdioksyd har vist seg å behandle artritt og osteoporose, og øker også sirkulasjons helse og forbedrer kolesterolnivåer. Silica er et viktig mineral i kroppen som forbedrer helsen til skjelettsystemet, som silika kan bidra til å forebygge og helbrede frakturer.

Urter som hjelper med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en vanlig nevrologisk og atferdsforstyrrelse preget av vansker med å lære, problemer med mental fokus og episoder av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest diagnostisert hos barn, kan det også påvirke voksne. På grunn av de alvorlige bivirkninger forbundet med sentralstimulerende medisiner, som vanligvis foreskrevet for ADHD, mange foreldre og pasienter søker alternative løsninger. Enkelte urter kan hjelpe behandle ADHD, spesielt kombinert med et sunt kosthold og mosjon plan.

Daglige Herbal Supplements

Noen naturmidler har blitt grundig undersøkt av det vitenskapelige samfunn som alternative behandlinger for ADHD. Men en studie, publisert i 2001, konkluderte med at en daglig kombinasjon av ginkgo biloba og amerikansk ginseng kan gi lindring fra ADHD symptomer. Denne kombinasjonen er nå et populært valg for voksne og barn med ADHD.

Fordi Johannesurt har vært brukt for å stabilisere svingninger i humør og oppmerksomhet span, noen naturmedisinere spekulerer i at det kan være nyttig for å motvirke ADHD. Dessverre, ikke vitenskapelige data ikke tilbake dette valget. En klinisk studie publisert i Journal of American Medical Association fant at johannesurt var ikke mer effektiv enn placebo i behandling av ADHD symptomer.

As-Trengs Urter

Beroligende urter som vendelrot og kamille har vært mye brukt i behandling av akutte symptomer på ADHD. Mens disse urtene kan være nyttig for intermitterende behandling, bør de ikke brukes på en daglig basis, som de uunngåelig føre til fysisk og mental utmattelse --- problemer som faktisk kan forverre oppmerksomhet underskudd.

Bruken av beroligende urter for barn med ADHD har ikke blitt grundig studert, men de mest brukte valgene inkluderer vendelrot, sitronmelisse og kamille. Disse kan brukes til å roe intermitterende episoder av hyperaktivitet og angst, og er også anvendbare ved behandling av insomnia.

Risiko og advarsler

Som alle former for komplementær alternativ medisin, bør naturopathic behandlinger for ADHD ikke brukes unntatt under veiledning av en kvalifisert helsearbeider. Studier har ennå ikke nådd konklusjoner om sikkerhet ved bruk av visse urter med reseptbelagte medisiner, og interaksjoner er mulig. De fleste medisinske urter er også assosiert med noen bivirkninger.

De fleste urter har heller ikke blitt studert hos barn. Mens mange er generelt anerkjent som trygge for voksen bruk, kan de være skadelige hvis gitt feilaktig til barn.