Digidexo.com

Hvor å Endre REMstar Trykk

Søvnapné er en tilstand der muskler og vev i halsen slappe av mens du sover, og luft kan ikke komme inn i lungene. Tilstanden produserer en kronisk mangel på oksygen i blodet, samt urolige søvnmønster hvor du stadig våkner opp kortpustet. Leger vanligvis gi pasienter diagnostisert med søvnapné en resept for et kontinuerlig positivt luftveistrykk maskin å bruke under søvn. Du kan få en CPAP maskin på nettet når du har en resept. Maskinen er forhåndsinnstilt for dine spesielle lufttrykk behov. Den REMstar er en high-end CPAP-maskin som Respironics produserer. Maskinen selges for rundt $ 600 som i 2011.

Bruksanvisning

•  Ta ut strømledningen fra baksiden av CPAP-maskin. Trykk både venstre og høyre piltaster, som ligger øverst til venstre og høyre for maskinens skjerm, samtidig som å koble til strømforsyningen.

Slipp knappene når du hører to pip. Du vil se ordet "Setup" i nedre høyre hjørne av LCD-skjermen.

Velg "Setup" for å nå behandlerens, også kjent som "Provider," -modus, der du kan justere alle funksjonene til maskinen, inkludert trykkinnstilling.

Bruk venstre og høyre piltastene til å navigere gjennom menyen med alternativer. Bruk pluss og minus-knappene for å justere lufttrykket innstillingen. Avslutt med å trykke på strømknappen under LCD-skjermen for "User Standby" -modus, som vil holde dine innstillinger.

Tips og advarsler

  • Finn klinikeren manual for din merkevare av CPAP maskin på Apnea Board nettsted. Du kan laste det ned i PDF-format.
  • Du kan også finne den optimale innstillingen for din CPAP maskin på Apnea Board nettsted.
  • Det er lovlig å endre lufttrykket på CPAP maskin selv.
  • Endre lufttrykket langsomt over en lang periode.