Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat ett år etter å ha en baby

Hvordan å miste Belly Fat ett år etter å ha en baby


Hvis du fortsatt sliter med de siste par pounds eller mer i året etter å ha babyen din, så er det på tide å vurdere en omveltning av kostholdet ditt. På dette punktet, babyen er ikke lenger utelukkende sykepleie, noe som betyr at du ikke brenner så mange kalorier per dag, men du sannsynligvis har enda mindre tid til å trene enn før fødselen. Bortsett fra å prøve å innlemme tretti minutters gange eller jogging med barnevogn hver dag, bør du ta en god titt på kostholdet ditt, og finne ut hva som må endres.

Hvordan å miste Belly Fat ett år etter å ha en baby

•  Kutt ned på sukker-laden desserter og fet snacks. Alle kan forstå hvis du snike i en pose chips eller en sjokoladebit hver gang på en stund, men dette bør ikke være en daglig foreteelse hvis du er seriøs om å miste buk fett eller vekt. Fjern disse matvarene fra huset ditt, og når du ønsker å splurge, kjøpe en enkel servering slik at du ikke har rester rundt for å friste deg.

Hold sunn snacks på hånden. Når du pakker bleie bag for babyen din, inkluderer sunne snacks for deg selv, også, slik at du ikke blir fristet til å plukke opp noe rask og usunn. Dette kan være en pose med fettfritt pretzels, kuttet opp grønnsaker, et eple eller noen hele hvete kjeks.

Sjekk din del størrelse. Folk flest vet ikke hva en normal porsjon faktisk er, og overspise uten selv å realisere den. Når du ser på tallerkenen din bør protein ta opp mer enn en fjerdedel, bør stivelse ikke være mer enn en fjerdedel, og din grønnsak eller salat bør være minst halvparten.

Start hver dag med en sunn frokost. Går for lenge uten å spise vil gjøre at du spiser mer senere når du er sulten. Ved start av dagen høyre med en skål frokostblanding, en eggerøre eller et stykke hel hvete toast, vil du drivstoff kroppen din med den energien den trenger, og hindre en kalori feil senere på dagen.

Stopp bestilling fra restauranter. De fleste restauranter serverer deler som er altfor stor, og de trenger ikke nødvendigvis bruke de sunneste ingredienser. Kombinert med disse farene er det faktum at du er mer sannsynlig å spytte på en fet måltid hvis det er din favoritt element på menyen, snarere enn om du må gjøre det selv. Ved å lage dine egne måltider, styrer du ingrediensene og delene, og du kan planlegge sunne middager for din familie.