Digidexo.com

Slik Doner Plasma og få betalt i Seattle, Washington

Slik Doner Plasma og få betalt i Seattle, Washington


Ditt blod består av to deler; væskeporsjonen blir referert til som plasma. Plasma inneholder hundrevis av sykdomsbekjempelse antistoffer som brukes til å behandle blodsykdommer som for eksempel hemofili. Pasienter som lider av blodsykdommer er gitt plasmatransfusjoner for å bistå i å forbedre sin livskvalitet. Plasma blir også brukt til å behandle farlige forbrenninger. I Seattle, er kvalifisert beboere som donere plasma kompensert for sine tjenester.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er kvalifisert til å bli en Seattle plasma donor. Du må oppfylle alle krav; kan du ikke lider av noen sykdom eller blodsykdommer, må du være mellom 18 og 64 år gammel, 110 pounds eller mer, og du kan ikke være mottaker av eventuelle tatoveringer eller piercinger i det siste året. Hvis du er gravid eller ammer du ikke kan donere.

Ring en Seattle plasma donasjon senter for å gjøre en avtale. På din første avtale vil du fylle ut papirene, presentere bevis på din identitet og bosted og gjennomgå en fullstendig fysisk eksamen. Du må gi senteret med din fullstendige medisinske historie. Ditt blod er trukket og testet for sykdom.

Doner. Plasma-senter leger koble deg til en maskin som trekker ut plasma fra blodet og returnerer blodet til deg. Ta med noen form for underholdning, for eksempel en bok, som din første avtale tar mellom en og to timer å fullføre.

Motta erstatning fra plasma center når du forlater din avtale. Erstatningsbeløpet du får avhenger av sentrum der du donere. Du er kompensert hver gang du donere, som du kan gjøre opp til to ganger i uken.