Digidexo.com

Svart Salve Treatment

Svart Salve Treatment


Svart salve behandling faktisk handler om to forskjellige typer sort salve, som brukes for ulike hudsykdommer. Selv om hver salve har vært i bruk i mer enn 150 år, er selv-behandling med svart salve for hudkreft kontroversiell, med tradisjonell og alternativ medisin på motsatte sider av gjerdet på både sikkerhet og effekt.

Grunnleggende

To salver tilgjengelige omtales som "black salve." Den første salven er i dag hva er spioneringen som et alternativ behandling for hudkreft; den andre er en salve referert til som "tegning salve", som inneholder ichthammol.

Definisjon

Svart salve, en uvitenskapelig alternativ behandling brukes på områder av hudkreft, er klassifisert som en escharotic medisinering. Escharotic betyr at salve induserer dannelsen av sårskorpe, en skorpe av død hud oftest sett etter brannskader eller med sittesår (liggesår). Mange produkter som selges under navnet "black salve", og som er påstått å behandle hudkreft inneholde bloodroot, en flerårig plante.
Tegning salve er svart på grunn av sin sjef ingrediens, ichthammol.

Bruksområder

Svart salve, den aktuell agent vanligvis inneholder bloodroot, brukes i egenbehandling av hudkreft. I hundrevis av år, Indianere brukte saften fra bloodroot plantens røtter til selv behandle kreft, vorter og føflekker. Denne sorte salve kun påføres lokalt.
Tegning salve brukes til å behandle tilstander, slik som koker, for fjerning av lunter under huden eller behandling av betent, pus-fylt hudutslett. Tegning salve brukes til det berørte området for å trekke ut infeksjon som salve hjelper kroppens naturlige mekanismer for å bekjempe invaderende organismer / elementer.

Betraktninger

Svart salve, urte etsende aktuell agent blir brukt av noen egenbehandles hudkreft, er en behandling som møter to ytterpunktene. Den tradisjonelle medisinske fellesskapet eschews bruk av denne svarte salve mens noen i den alternative medisinske miljøet fast omfavne svart salve bruk i selv behandling av hudkreft.
Før du tar noen beslutninger om hvilken behandling alternativet bør du velge for din hud kreft, ta kontakt med helsepersonell. I tillegg samle informasjon fra så mange anerkjente og pålitelige kilder som du kan før du tar en avgjørelse som ikke bare vil påvirke din helse og velvære for tiden, men kan ha langsiktige effekter, også.
Tegning salve bør ikke brukes i behandling av åpne sår, av folk som har allergi mot noen av Salves ingredienser eller i behandlingen av en byll eller annen pustuløs utbrudd i mer enn et par dager før konsultere helsepersonell. Tilstedeværelsen av feber tyder på en mer utbredt infeksjon og warrants som søker legehjelp.

Forholdsregler

Noen hudkreft er mer utsatt for metastasering, noe som betyr at kreften kan spre seg i kroppen din. Et topisk behandling for hudkreft alene vil ikke behandle en hvilken som helst kreft som har spredd seg inne i legemet. Kun medisinsk testing kan sikre om kreften har spredd seg utover det som er synlig på huden.