Digidexo.com

farer ved å spise rått svin

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider


I løpet av 1980-tallet, kål suppe diett var alle raseri. For de av dere som ikke husker, det involverte å spise litt mer enn, vel, kål suppe, og falt raskt i unåde som en vekt-tap teknikk. Nylig, men har det hatt en liten oppblomstring. Men sannheten i saken er, kan du slippe pounds ved å spise mange forskjellige typer supper, og ved å legge til mer grønnsaker, som spinat, til kosthold på en daglig basis.

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Velg hva slags suppe du ønsker å spise før et måltid. Ved å fylle opp på vann, den viktigste komponenten i suppe, har du mindre plass i magen for mer kalori-laden fare. Minske sult signaler til hjernen, som kan faktisk være tørst signaler, ved å ha buljong-baserte supper. Eschew kremet eller fetende typer, slik som de gjorde med mye ost, bacon eller pølse. Unngå stivelse i supper, i tillegg, for eksempel korn og poteter. Legg til så mange grønnsaker som ikke er stivt som mulig, for eksempel tomater, paprika og brokkoli. Legg smak og variasjon ved hjelp av ulike krydder, som pepper, spisskummen eller chilipulver.

Forbered spinat til å bli fortært før måltidet. Hvordan spinat er forberedt er like viktig som den type suppe du spiser. Unngå å spise det med kremet dressinger eller sautéing det i en god del olje eller smør. Bruk bare en minimal mengde smør eller olje når sautéing, og legge til smaken ved hjelp av havsalt eller andre krydder. Par den med et lite protein i form av en lav-fett, men stikkende ost, for eksempel feta.

Konsumere både suppe og spinat før din vanlige måltid. Telle spinat som en av flere porsjoner grønnsaker du trenger daglig. Unngå å vente til etter du har spist det meste av middagen før har disse sunne elementer. Har suppe eller spinat som snacks mellom måltidene hvis du finner deg selv å bli sulten.

Hint

 • I tillegg til å spise suppe og spinat før måltider, eksperimentere med andre typer lav-fett og fylle matvarer, som for eksempel salater bruker arugula, blandet greener og romanosalat.
 • For enda raskere vekttap, pare en sunn spising plan med regelmessig kardiovaskulær og styrketrening trening.
 • Ikke stole utelukkende på supper og spinat for ernæring over lang tid. En til to uker bør være nok til å hoppe starte din vekttap plan.

Hva er farene ved å spise bee pollen?

Hva er farene ved å spise bee pollen?


Bee pollen har vært spioneringen og markedsføres som en helse-styrkende stoff som kan behandle alt fra aldring til prostata sykdom. Men det er ingen konkrete vitenskapelige bevis for at bee pollen er like allsidig som hevdet. Bee pollen kan forårsake bivirkninger hos noen individer.

Allergiske reaksjoner, gamle og nye

Bee pollen kan faktisk sette av allergi i de som er spesielt følsomme, særlig de som er allergisk mot bie gift og ragweed. Reaksjoner kan inkludere anafylaktisk sjokk, en livstruende allergisk reaksjon der halsen kan hovne stengt. Bee pollen kan også utløse allergiske astmareaksjoner hos enkelte individer, ifølge klinisk ernæringsfysiolog Gale Maleskey bok "Naturens Medicines." Husk det er alltid mulig å utvikle en allergi mot noe selv om det har vært noen tidligere allergisk reaksjon på stoffet eller ingen historie med noen form for allergi.

Smerte og tretthet

Maleskey skriver at å spise bee pollen kan føre til magesmerter, munn irritasjon, diaré, hodepine, tretthet og ubehag. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center bemerker at minst ett tilfelle av en fototoksisk reaksjon (en akutt form av foto resulterer i utslett, hevelse og store blemmer) har oppstått.

Forurensning

The University of Florida IFAS Extension bemerker at potensialet finnes for plantevernmidler og tungmetallforurensning i bee pollen. IFAS siterer en 1984 artikkel av K. Benson, skriver i "The Speedy Bee", som pollen kan også inneholde pollen fra andre planter gjennom kryssforurensning, bie deler, små insekter og "mumier og skalaer fra Bee sykdommer." Voks møll og mus kan komme inn pollen butikker også.

Sopp og bakterier

IFAS rapporterer at lagret pollen kan havnen bakterier og sopp som produserer giftstoffer, blant annet aflatoksin, som kan føre til leverskade og eventuelt leverkreft.

Ikke et universalmiddel

En annen fare skyldes ikke så mye til pollen seg selv, men for brukerne er risikoen for å stole for mye på bee pollen å beskytte eller kur, og overser lege eller ikke tar vare på seg selv. Det er fristende å tenke ett lite substans er alt du trenger å kurere en langvarig sykdom eller hindre en kronisk sykdom, men bevis har vist gjentatte ganger at det ikke er noen "magiske kuler." Ikke slutt å ta medisiner uten å snakke med legen din, og ikke anta at du kan unngå generelle god helse praksis bare ved å spise bee pollen.

Hva er farene ved å spise for mange Sweets?

Hva er farene ved å spise for mange Sweets?


Å ha en søt tann er svært farlig for helsen din, ifølge Nancy Appleton, forfatter av "slikke Sugar Habit" (se Resources). Den gjennomsnittlige amerikaner bruker 22 teskjeer sukker daglig - som er laget av 335 tomme og skadelige kalorier. I 2009, American Heart Association publisert nye kosten retningslinjer oppmuntre folk til å begrense sitt inntak av tilsatt sukker. Men det er ikke lett å slutte å konsumere søtsaker, spesielt i vår kultur, som en stor del av matvarer på supermarked hyller er lastet med sukker.

Hvis vi visste da

Once upon a time, vi bare bekymret sukker forårsaker hull i tennene - som det gjør. Selv med hyper-oppmerksomme hygiene, store mengder sukker fremme perfekt grobunn for bakterier i munnen. I dag står vi overfor flere alvorlige helsemessige bekymringer angående sukker. Raffinert sukker har vist seg å forverre en rekke alarmerende plager, ifølge Mayo Clinic.

Forbruker tomme kalorier

Aspekter av dårlig ernæring blir akselerert ved å spise raffinert sukker, som for eksempel cookies, kaker, godteri, frokostblandinger, is og brus. Forbruket av disse svært bearbeidet mat til slutt reduserer en persons ønske om å spise sunn mat. Raffinert sukker er avhengighetsskapende og helt blottet for næringsstoffer - det viktigste, det mangler vitaminer, mineraler, proteiner og fiber. Ikke alle sukker er like, og spise en appelsin er langt annerledes enn å spise en bolle. Begge inneholder betydelige mengder sukker, men den oransje inneholder også viktige vitaminer, mineraler, næringsstoffer og sårt tiltrengt kostfiber, og bolle er bare en tom masse kalorier. Velge type søtsaker du spiser (naturlig eller behandlet) er viktig for optimal helse.

Den sanne synderen

Sukkerinntak er en viktig faktor i den sviktende helse av amerikanske borgere, og den primære årsaken til fedme, konkluderer Dr. Robert H. Lustig ved University of California, San Francisco. Ikke bare kan overskytende sukker føre til at tennene råtner, det kan øke blodtrykket og dårlig kolesterol nivå, føre til hjertesykdom og diabetes, undertrykke immunsystemet, fremme tidlig aldring, forstyrre metabolske funksjoner, fôr kreftceller, og gjøre deg feit - - for å nevne bare noen få av de store helsemessige konsekvensene av å spise for mange søtsaker.

Ikke spise dessert først

Hvis du er tvunget til å konsumere sukker til tross for fare for helsen din, gjør det med måte, og aldri spise sukker av seg selv; det er best å følge med søt mat med en betydelig og nærende måltid.

Hva er farene ved å spise Konkurranser?

Hva er farene ved å spise Konkurranser?


Spise konkurranser har utviklet seg fra fylkes rettferdig kuriositeter til internasjonale publikumsarrangementer. En California mann tok 2011 toppremien på den årlige Nathan berømte konkurransen foran en massiv ESPN seerne ved inntak av 62 pølser og boller på 10 minutter. Men senere evalueringer av leger og forskere skissere farene ved konkurranser, siterer ikke bare de fysiske farene, men også psykologiske bekymringer i meldingene konkurranser sender.

Emergence of Eating Konkurranser

Spise konkurranser er big business for konkurrenter, sponsorer og sport nettverk. Profesjonell spising har blitt en seriøs aktivitet med en voksende fanskare og økende premiepenger. The International Federation of Competitive Eating fremmer og overvåker spise konkurranser av pølser, hamburgere, brats, ris baller og ku hjerner rundt om i verden.

Treningsmetoder

Deltakerne trener seg selv til psykologisk slå av signaler som sendes til hjernen fra magen som indikerer fylde. Trening er langsom og metodisk, til slutt slik at konkurrenter til å strekke magen, som gjør det en svekket og løs bag i stedet for en avtale muskel-organ. Strukket utover sin grense, magen ikke lenger sender mat umiddelbart på sin vei gjennom fordøyelseskanalen.

Psykologiske Farene

I 2007, University of Pennsylvania School of Medicine undersøkte kortsiktige effektene av å spise konkurranser og konkluderte med at studier på langsiktige helseeffekter samt de psykologiske farene ved konkurranser er nødvendig. Offentlige helsemyndigheter er opptatt av den markerte økningen i overvekt og overspising i løpet av de siste 20 årene, heve bekymring for meldingene konkurranser sender til allmennheten.

Fysiske farer

Spise konkurranser kan påvirke konkurrenter på kort og lang sikt. The University of Pennsylvania Studien identifiserte kortsiktige farer inkludert magen perforering, vann rus, risiko for aspirasjon etter oppkast og kjeve brudd. Magen lammelser kan oppstå og føre til kronisk fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast, og gastrektomi. Deltakerne må måle mat på en jevnlig basis for å unngå vektøkning - diligence som kan Wain med alderen og resultere i sykelig fedme, en fare som øker med alderen.

Hvordan å miste vekt ved å spise flere små måltider daglig

Mange mennesker søker etter vekttap hemmeligheter og diett tips som vil gi dem kanten de trenger for å kaste pounds. Populære planer inkluderer lav-fett diett, lav-karbohydrat dietter, eliminere sukker og telle kalorier. Mens alle disse metodene representerer praktiske måter å gå ned i vekt, betyr livslang vedlikehold spise moderate måltider regelmessig.

Hvordan å miste vekt ved å spise flere små måltider daglig

•  Spis hver 2 til 3 timer. Du kan gå ned i vekt og øke stoffskiftet ved å spise flere små måltider daglig. Kroppen din vil fortsette å brenne kalorier som du stadig drivstoff det med mat. I tillegg holder blodsukkeret jevnt vil redusere krav som kan føre på grunn av ekstrem sult (se Resources).

•  Plan fremover. Å spise flere måltider daglig vil kreve planlegging. Forberedelse til måltider på forhånd vil tillate deg å være klar når sultestreiker. Lag en liste over sunn elementer som kan raskt pakket eller forberedt. Lav-fett streng ost, yoghurt, tørket frukt og nøtter, og kjøttpålegg med grovt brød finnes alternativer.

•  Tenk snacks. Det kan ta litt tid å justere til de mindre delene, spesielt hvis dine tidligere matvaner var drastisk annerledes og porsjonene var mye større. Kanskje disse små måltider ser ut som snacks. Selv om dine diettbehov vil variere, med formål å spise rundt 300 kalorier fire til fem ganger daglig kan være en rettesnor.

Velg protein og fiber. Mens spise små måltider konsekvent vil avverge cravings, spise kvalitet måltider er best. Du kan gjøre dette ved å velge protein og fiber, som er nyttig for å bremse fordøyelsen og holde deg fornøyd.

Drikk rikelig med vann med små måltider. Skifte brus og andre kalori-laden drikker vil redusere antall kalorier du forbruker. I tillegg kan kroppens signal for tørst forveksles med sult og kan føre til at du spiser når du er tørst. Forbruker mye vann vil også hjelpe til med vekttap ved å hjelpe flush fett og giftstoffer fra kroppen din.

Hint

 • Sørg for å konsumere nok kalorier til å opprettholde en sunn metabolisme.

Rapid vekttap ved å spise frukt og grønnsaker

Vekttap er uten tvil en av de mest diskuterte temaer i trykte medier, på talkshows og blant venner og kolleger. Folk er interessert i å miste vekt - og å miste det raskt. En populær vekttap metoden er frukt og grønnsaker diett. Dietten fremmer raskt vekttap, men kan sette deg opp for vektøkning uten de riktige forholdsregler.

Slik fungerer det

Frukt og grønnsaker kosthold fremmer raske vekttap ved å fylle deg med lav kalori alternativer. Målet er å nå ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig innen en uke eller to, med fem fra vegetabilske gruppen og fire fra frukten gruppen. Over uken gradvis du erstatte maten du vanligvis spiser med frukt og vegetabilske alternativer. Du fortsetter å spise de ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig til ønsket vekttap er oppnådd.

Fordeler

Å spise kalorifattig frukt og grønnsaker kan du spise oftere og unngå krasj og fristelser mellom måltidene. Avverge sult ved knaser på gulrot pinner eller epleskiver eller slå av varmen ved spratt frosne blåbær. Ved å gjøre frukt og grønnsaker midten av måltid plan, kan du spise mer og spise oftere. Etter å ha nådd målet ditt, kan du opprettholde vekttap ved å spise fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.

Det er helsemessige fordeler også. Frukt og grønnsaker er rike på næringsstoffer og fiber. Å spise en frukt og grønnsaker kosthold er bevist å senke kolesterolet og blodtrykket. Studier viser disse matvarer redusere risikoen for noen typer av kreft, slag og hjertesykdom.

Ulempene

Så godt som de er, frukt og grønnsaker er ikke like tilfredsstillende som karbohydrat eller protein rik måltider. Du kan føle deg sulten innen en time eller to for å spise en grønnsak og frukt eneste måltid, noe som gjør det mer fristende å overstadig på forbudt mat.

Ikke alle frukter og grønnsaker har lik vekttap fordeler. Som bemerket av Travis Van Slooten, grunnlegger og redaktør av menn Total Fitness, avokado inneholder mye fett og bananer og druer er høy i sukker. Å spise disse i moderate mengder er fint, men å spise for mange kan avspore hurtig vekttap. For å få fullt utbytte, spise frukt rå og grønnsaker rå eller dampet. Legge høyt kalori salat dressing, smør eller olje eliminerer alle fordelene ved å spise lav kalori alternativet.

Nyttige tips

Gjør deg klar for suksess ved å tilberede måltider og snacks på forhånd. Fyll baggies med porsjoner med rå grønnsaker og frukt som er vasket, kuttet og klar til å spise.

Ikke begrens deg til frukt og grønnsaker bare. Gjør du det er det samme som garanterer fiasko. Unngå å falle offer for plutselige cravings ved å legge små mengder av favoritt stivelse og proteiner til måltidet plan.

Øk din viljestyrke ved å legge til variasjon. Hvis du har jordbær til frokost, nyte en melon til lunsj.

Vekttap ved å spise på bestemte tider

Bilen din trenger drivstoff til å kjøre bil og kroppen trenger mat for å fungere. Næringsstoffer skal leveres konsekvent, så ikke spiser nok eller spiser for mye til feil tid kan føre til at kroppen å holde vekten. Hvis kroppen din ikke vet når det vil bli matet, vil det holde fett butikker før du mate den. Trene kroppen din når du skal spise, og det vil begynne å brenne drivstoff i retur.

Morgen

Alltid spise noe i morgen. Noe lite som en skive grovbrød med peanøttsmør, vil en kopp melk og et eple gjør. Dette måltidet leverer karbohydrater for energi, protein for å tilfredsstille sult, melk for næringsstoffer og kalsium, og frukt for fiber.

Mid-Morning

Spis en matbit. Størrelsen på håndflaten vil gjøre. Velg en matbit med et protein for å holde deg over til neste måltid (for eksempel cottage cheese med fersken, yoghurt med 1 oz. Av mandler, streng ost med et eple)

Ettermiddag

Hvis travleste tiden på dagen er morgenen til sent på ettermiddagen, lage din lunsj din tyngste måltid. Heavy betyr ikke overbelastning på kalorier, men spiser de fleste av dine karbohydrater før eller under dette måltidet. Fordi karbohydrater gir deg energi, spise dem når du er mest aktive, ikke før sengetid.

Sen ettermiddag

Hvis du har mer enn tre timer mellom lunsj og middag, spise et lett måltid i løpet av denne tiden. Noe slikt som to hel-hvete knekkebrød med 1 ts. peanøttsmør eller et stykke frukt er tilstrekkelig og vil ikke ødelegge din middag.

Kveld

Prøv og ha ditt siste måltid minst to timer før du går til sengs. Gjør ditt siste måltid full av grønnsaker og protein. Grønnsaker hjelp i rensing av tykktarmen, og protein reparasjoner muskelvev. Mens du sover, disse to matvaregruppene gå på jobb på kroppen din til å forberede og styrke den for neste dag.

Mer spesifikke Timing

For å være mer konkret med å spise i løpet av en viss tid, prøver å spise noe hver tredje time. Hvis du våkner opp klokken 6, spise noe på 7 am, 10 am, 13:00, 16:00 og 19:00 Disse måltidene bør ikke være større enn størrelsen på hånden din.

Eksempel:
--7 Am-1/2 kopp havregryn, eple, en kopp skummet melk
--10 Am-8 oz. yoghurt
--1 Pm-1/2 kalkun sandwich på hele hvete brød, banan, et glass vann
--4 Pm-den andre halvparten av sandwich, en kopp vannmelon, glass vann
--7 Pm -3 oz. laks på salat med moderate grønnsaker og flavored eddik for dressing

Fordeler

Ved å spise på bestemte tider, du aldri berøve kroppen for drivstoff. Ved å spise fiberrik mat og protein i løpet av dagen, er sult alltid under kontroll, og stoffskiftet vil begynne å ta seg opp. Kroppen din forbrenner kalorier når fordøye mat. Hvis det er stadig fordøye mat, blir du stadig brenne kalorier. Legg et treningsprogram til din daglige rutine, og kroppen din vil være en fettforbrennende maskin.

Hvordan å miste to pounds hver dag ved å spise riktig og trene

Spise riktig og trene er avgjørende for en sunn livsstil og en trim kroppsbygning. Følg de enkle trinnene nedenfor for å gå ned i vekt ved å spise riktig og trene.

Hvordan å miste to pounds hver dag ved å spise riktig og trene

Spise riktig og excercising å miste vekt

•  Forbered din vekt-tap reisen. Ta før bilder og målinger av deg selv og plassere dem hvor du vil ofte se dem. Kvitt kjøleskapet av søtsaker og fet mat som kunne satt tilbake vekttap. Konsultere med en profesjonell for å skape et realistisk mål. Å miste £ 1 krever et kaloriunderskudd på 3500 kalorier, derfor miste 1-2 pounds hver dag er usunt og nesten fysisk umulig under en normal sunn mat og trening regime.

spise fem på seks små måltider om dagen for å holde stoffskiftet å brenne i en jevn hastighet. Sulter kan føre til at stoffskiftet å bremse ned, forårsaker kroppen til å beholde overflødige kalorier. Spis fiberrikt mat, rikelig med grønnsaker og frukt, og magre proteiner som kylling bryst og fisk. Unngå sukker og flytende kalorier som søte godbiter, brus og alkohol. Daglig kaloriforbruk avhenger av vekten din, men bør ikke være mindre enn 1000 kalorier eller mer enn 2500 kalorier. Opprettholde energi ved snacking på proteiner. Drikk vann for å fylle opp og unngå sultfølelse.

Lag en kardiovaskulær trening rutine som vil brenne en masse kalorier på kort tid. Utføre disse øvelsene minst fem dager per uke for ikke mindre enn 30 minutter, og helst en time. Under intervalltrening slik som sprinting, begynner på lav intensitet og jobbe opp til høy intensitet i løpet av kort tid, så ta den ned igjen.

Drikk rikelig med vann for å rense og skylle systemet på en daglig basis. Vann hjelper også redusere væskeretensjon og oppblåsthet, umiddelbart gjør at du ser fem til 10 pounds lighter.

Fullfør en økt med styrketrening minst seks dager i uken. Veksle mellom muskelgrupper, f.eks, armer, bryst og rygg på dag én, tre og fem; og ben, lår og gluteus musklene på dager to, fire og seks. Du kan trene magemusklene hver dag. Styrketrening vil erstatte uønsket kroppsfett med sunn, mager muskel, slik at du kan slanke seg, tone opp, og føler stor.

Hint

 • Fokus på din generelle helse og ditt endelige mål heller da å miste to pounds en dag. Hvis du er mer enn 100 pounds overvektig, ta kontakt med din lege på raskere vekttap alternativer. Ta det sakte men være vedvarende og du vil nå målet ditt på et blunk.
 • Fullfør din kardiovaskulær trening først i morgen. Etter sove fort, har glykogenlagrene er oppbrukt og du vil være i stand til direkte brenne fett.
 • Rådfør deg med din lege før du starter en diett og mosjon plan.

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food


Mens det er hundrevis av forskjellige kjepphest dietter, å miste vekt er et resultat av et enkelt faktum: For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Dette gjør vekttap mulig selv når du spiser junk food. Dr. Mark Haub ved Kansas State University mistet 27 pounds ved å spise en nøye proporsjonert diett av snack kaker, chips og kjeks. Han spiste en daglig diett på 1800 kalorier, og klarte å øke sin gode kolesterolet (HDL) og å senke både hans dårlige kolesterolet (LDL) og hans triglyserider nivå. Dr. Haub kosthold bevist at kaloritelling er en måte å miste vekt. Imidlertid mister vekt er ikke det samme som å opprettholde optimal helse. Hva du spiser er like viktig for din langsiktige helse som hvor mye du forbruker. Selv om det er teknisk mulig å gå ned i vekt mens de spiser junk food, er det skadelige langtidseffekter av høyt sukkerinntak og av å ikke få tilstrekkelig ernæring og fiber gjennom et balansert kosthold.

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Kaloritelling

Liste din favoritt mat, inkludert junk food.

Listen det foreslåtte servering størrelse og kaloritelling av disse matvarene ved siden av hvert element. Du kan finne denne informasjonen på baksiden eller på siden av emballasjen.

Legg opp alle kaloriene du ville forbruke om du spiste en porsjon størrelsen på hver av disse matvarene hver dag. Sammenlign dette med kaloriene du ville forbruke hvis du spiste vanlig servering størrelse hver dag.

Juster din liste slik at kaloriinntaket er mindre enn 1800 kalorier. Alternativt justere listen slik at junk food kalorier er begrenset til en annen prosentandel av ditt daglige kaloriinntak. 600 kalorier eller 33% ville tillate for 3 til 5 foreslo porsjoner av mange typer junk food som snack kaker, kjeks og chips.

Drei dine junk mat valg for å best passer ditt daglige preferanse.

Slanking

List andre, kanskje sunnere, mat som du ville nyte å spise. Beregne kalori påvirkning og justere listen. Husk at en diett av bare informasjonskapsler kan bli like tung som en diett av bare grønnkål. Husk også at ernæring er ikke bare om kalorier. Fiber, vitaminer og mineraler er alle viktige for helsen din. Disse kan bare finnes i visse matvarer, inkludert grønnsaker og frukt.

Suppler kosthold med et daglig multivitamin, porsjoner grønnsaker og andre lav kalori sunn mat. Dr. Haub jevnlig lagt helmelk og kaffe til sin diett. Mens daglige vitaminer vil gi deg grunnleggende ernæring, har de ikke gi deg en sunn kilde til fiber.

bekjempe sult ved å spise små måltider oftere og drikke rent vann. Bor hydrert spiller en viktig rolle i å miste vekt. Ikke bare hjelper det kroppen din skylle ut giftstoffer, men det hjelper deg også regulere sult cravings.

Bruk denne dietten i moderate mengder. Mens Dr. Haub eksperiment viste et punkt om kalori telling og vekttap, betyr det ikke nødvendigvis gir en sunn livsstil valg. Riktig ernæring handler om mer enn kalorier og får et bredt spekter av næringsstoffer kan bare gjøres ved å forbruke en godt balansert diett av hele matvarer, inkludert magre proteiner, hele korn, grønnsaker og frukt.

Hint

 • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en diett. Fast food forrettene var ikke i Dr. Haub opprinnelige eksperimentet. Spis junk mat valg sakte og flere timers mellomrom.

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø


Litt skinnende brun frø som gir kraftige omega-3 fettsyrer, har linfrø blitt snakket om som en helse-booster i århundrer. Vitenskapen har nå begynt å finne ut hvorfor, da de observere hjerte-sunn effekter som linfrø gir. Frøet gir kan hjelpe beskyttelse mot kreft og andre lidelser, og forskning har begynt å vise sin gunstige effekt på vekttap, også. Bare å legge linfrø til kosthold vil ikke hjelpe deg å kaste pounds, men i samarbeid med andre trygg slanking, kan linfrø være mat som øker din vekttap.

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø

•  Bland bakken linfrø i andre sunne matvarer, for eksempel yoghurt. Dette vil hjelpe deg å bli vant til smaken og drivstoff kroppen din med en næringsrik matkilde som holder kroppen din går lenger enn hvis du nådd for en fiberless, fettfri mat. En unse av linfrø inneholder 32 prosent av anbefalt daglig mengde fiber. Linfrø fiber fyller deg opp, utvide som en svamp i magen. Videre inneholder linfrø både løselig og uløselig fiber, som begge kroppen din trenger for hjerte og fordøyelseskanal helse.

2 spise linfrø regelmessig for å hjelpe deg med trening. De Lignan og omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø redusere betennelsen i forbindelse med tilstander som astma. Som finnes i planter, er lignan en forbindelse som inneholder både østrogen og antioksidanter, komponenter som reduserer inflammasjon. Lignan og omega-3 fettsyrer reduserer betennelse ved å senke nivåene av agenter i kroppen din som reagerer på ting som arterie plakk ved oppflamming. Ved å øke mengden av linfrø du spiser og ved å spise det konsekvent, kan du være i stand til å redusere noen av symptomene som fraråder deg fra å trene, en viktig del av vekttap.

Spis linfrø daglig for å redusere cravings for dårlig fett. Kosten ofte eliminere så mye fett fra kostholdet sitt som kroppen begynner å krever det. Linfrø inneholder flerumettet fett. Denne typen fett øker kroppens kaloriforbrenningen og hjelper deg å føle deg tilfreds. Linfrø er 42 prosent olje og 70 prosent av at olje er bra, flerumettet fett. For best effekt på kostholdet ditt, spise en liten mengde bakken linfrø med havregryn, spre at full følelse i hele dagen.

Hint

 • Fryse bakken linfrø i en lufttett pose eller beholder for den beste ernæring.
 • Når du kjøper linfrø forbedret produkter, sjekk ingrediens etiketten at frøet er blitt slipt. Unground frø kan passere gjennom kroppen din ufordøyd og gir få helsemessige fordeler.

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn


Sunn mat kan øke blodstrømmen, redusere risikoen for kreft og hjertesykdom, og holde bein og kropp i bevegelse. Sunn mat som grønnsaker og frukt, samt fisk, kan dramatisk øke sjansene for å leve lenger. Sunn mat skaper energi inni kroppen vår og gir mineraler og vitaminer som trengs for å holde oss i gang. Lær hvordan du kan leve lenger ved å spise sunt.

Hvordan å leve lenger ved å spise sunn

•  Start med å kutte opp noen grønnsaker for å holde i kjøleskapet. Jo mer du har på hånden, jo mindre vil du ta for søtsaker, paier, og mest sjokolade. Gulrøtter og selleri gjør stor snacking matvarer.

Velg et utvalg av frukt og grønnsaker for kjøleskapet. De er de mest naturlige matvarer å ha i kjøleskapet. Alltid legge dem til et måltid du lager enten det er å legge grønnsaker i måltidet, eller å ha et eple som dessert.

Spis en sunn frokost med frukt og enten havre, fiber korn eller yoghurt. Bananer gir mange fordeler for kroppen, inkludert å legge til kalsium, bekjempe depresjon og stabilisere stemninger.

Drikk flavored te eller grønn te. Grønn te blir kvitt giftstoffer i kroppen og gjør rom for vitaminer og mineraler du får fra grønnsaker og frukt.

Velg fisk og kylling, over rødt kjøtt. Fisk og kylling er en utmerket kilde til vitaminer og de har en tendens til å bosette seg i magen enklere enn rødt kjøtt. De vil gi deg styrke og jern du trenger å drivstoff kroppen din med levende energi.

Hint

 • Unngå sjokolade, kunstige søtsaker og brus spretter. Når folk begynner å spise junk mat som sjokolade, brus og chips, er de ikke gi kroppen sin noen næringsstoffer å jobbe med.

Hvordan å bli sunnere ved å spise tomater

Hvordan å bli sunnere ved å spise tomater


Ved sommerens slutt, hager er tunge i tomat avlinger og huseiere vekt på akkurat hvordan du skal gjøre bruk av dem alle. Som de tilberede ulike retter, klipp oppskrifter og dele sine dusør med venner og familie, hva de er mest klar over er at tomater smaker godt-men tomater er også bra for deg. Men Harvard forskere og studier som tilbys av medisinske institusjoner er pågående og underbygge ikke bare eksisterende helsepåstander av tomater, men også fortsette å oppdage flere helsemessige verdier.

Hvordan å bli sunnere ved å spise tomater

Trykk i viktige helsemessige fordeler ved å spise en tomat en dag

Populær i matvarer, tomater, enten kokt eller rå - er kreditert av mange helse-eksperter med fordel hjerte helse. Viktige naturlige antioksidanter styrke den røde lycopene ingrediens som finnes; den rødere, jo bedre. Lykopen er hyllet av noen forskere som hindrer noen sykdommer (særlig kreft), særlig når servert i kokt mat. Tomater også føre andre matvarer i vitamin C, en viktig forbedring for å absorbere jern. En gjennomsnittlig middelstor tomat inneholder ca 23 mg vitamin C.

Ansett en frukt på grunn av sine egenskaper, er tomat botanically et bær, men ernæringsmessig en grønnsak. Det er også en kilde til vitamin A, kalium, niacin, fiber og riboflavin. Fordi de har få kalorier, er tomater anbefalt av vekt-overvåkere som svaret for slankere. På grunn av en naturlig 90 prosent vanninnhold, er de utmerkede diuretika.

drevet med alkali, er tomat naturlig i stand til å fortynne helseproblemer forårsaket av for mye acidose. Acidose, i henhold til det medisinske miljøet, er en vanlig årsak til tap av kalsium, tretthet, hodepine, søvnløshet, muskelsmerter og andre problemer. Organiske tomater er ofte foretrukket av purist helse-overvåkere som de er sagt å tilby ekstra utover naturlig tomat forsvar. Organics er oppfostret uten kjemikalier, og naturlig produsere mer flavonoider - som tilbyr helse-boosting antioksidanter, anti-virals, og anti-inflammatoriske.

Dietten industrien sier også til å forvente et fall i blodtrykket ved å spise tomater. Innen to uker, pågående sporing av daglig tomat inntak viste en nedgang i både toppen nummeret (systolisk) med 10 poeng og bunnen (diastolisk) av 4. Tomater har blitt kreditert av eksperter med å bidra til å unngå influensa og forkjølelse-spesielt for menn . Slike sykdommer, som er forårsaket av karotenoid mangler, blir sagt av det medisinske fellesskap å være forårsaket av lave systemiske mengder av lykopen og beta-karoten. Drikking tomat juice bistår i forsvar mot dem.

Ved å forbruke tomatpuré i minst 10 uker, har solbadere utsatt for UV-stråler blitt sporet i eksperimenter for å dra nytte av det som en naturlig solkrem. Likeledes, fire uker med daglige tomater også kontrollert kolesterol, heve det gode (HDL) med 15 prosent og senke det dårlige (LDL).

6. Sist, men ikke minst: Skjønnhetsindustrien kjemper tidens tann ved å forbruke den anti-aging frie radikaler-lykopen og betakaroten - i tomater. De er kreditert av eksperter for å redusere DNA skade med mer enn 40 prosent, med enda mer verdi ved oppvarming eller spises med små mengder fett, som olivenolje.

Hint

 • Prøv en frisk side rett under peak tomat sesongen.
 • Ensalada Caprese
 • (Skiver tomater med fersk Mozzarella)
 • friske tomater
 • fersk mozzarella ost, skiver tett
 • balsamicoeddik
 • olivenolje
 • frisk basilikum
 • Skjær friske tomatene i et serveringsfat med sider. Lag med mozzarella ost mellom tomat skiver. Drypp med en kvalitet olivenolje, blandet Smak til med balsamicoeddik. Topp med frisk basilikum og server kaldt.
 • Som det er ansett som en søtvier plante, de advart av slike anlegg bør vurdere at når du spiser tomater.
 • Organisk, selvdyrkede tomater er vurdert av eksperter for å være den sikreste, men bare hvis de er beskyttet fra vinden blåst, cross-forurensning forårsaket av kjemiske sprøytemidler.
 • Vask alltid ferske råvarer før man spiser for tryggere inntak.

Hvordan øke HDL ved å spise mat

Hvordan øke HDL ved å spise mat


For folk med kolesterol problemer, kan leger foreslår å heve high-density lipoprotein (HDL) nivåer for å kompensere for usunn form for kolesterol, kjent som low-density lipoprotein (LDL). Hvis du liker alternative eller naturlig helse alternativer, kan det være lurt å prøve å øke HDL ved å spise matvarer vist å påvirke kolesterolnivået. Virkningen av mat på HDL nivå varierer fra person til person. Faktorer som genetisk sminke, trening og vekt kan motvirke den fordelen av å spise mat laget for å øke HDL-nivåer; kan imidlertid sikte på et godt balansert kosthold har flere helsemessige fordeler bortsett fra kolesterolnivået.

Hvordan øke HDL ved å spise mat

•  Legg bær i kostholdet ditt. "The American Journal of Clinical Nutrition" rapporterte en økning på 5 prosent i HDL nivå for forsøkspersoner som fikk to deler av bær på en daglig basis. Bær som brukes i studien omfatter bringebær, tyttebær, solbær, jordbær, chokeberries og tyttebær.

Bruk egg for å øke HDL nivå. The Iowa Egg rådet rapporterer at eggene kan øke nivåer av HDL og LDL uten noen negativ effekt på forholdet av kolesterol. Ifølge rapporten, kan folk spise ett femtinitti egg per dag uten å øke risikoen for hjertesykdom.

Bytt til enumettede oljer til matlaging. Den Rapsrådet sammen raps til andre oljer som solsikke, soyabønner og safflower oljer, og indikerer bytte til enumettet olje kan bidra til å redusere LDL nivåer mens fremme sunne HDL nivå.

Drikk tranebærjuice, som er rik på flavonoider. I en rapport til den kanadiske Cardiovascular Congress, rapporterte studie forfatteren Guillaume Ruel en kopp tranebærjuice per dag kan øke HDL nivå med 7,6 prosent. Annet juice som grønnkål og drue juice kan også bidra til å øke HDL nivå.

Spis rå løk. En studie utført ved Tufts University konkluderte med at å spise en rå gul eller hvit løk per dag kunne heve HDL nivå med så mye som 30 prosent.

Øk løselig fiber inntaket. Sciencedaily rapporterte at løselig fiber kan øke HDL samtidig redusere LDL hos personer med type 2 diabetes. Fordeler skjedde i folk tar kosttilskudd samt i mennesker som spiser mat rik på fiber.

Nyt produkter laget med kakaopulver. "The American Journal of Clinical Nutrition" trykket en abstrakt på en studie gjennomført for å avgjøre nytten av å bruke kakao å øke HDL nivå. Studien funnet at det er mulig å heve HDL-nivåer gjennom inkludering av kakaopulver i dietten.

Hint

 • Rådfør deg med legen din eller en ernæringsfysiolog før du forsøker å heve HDL nivå gjennom kosten. Hvis du tar medisiner for å kontrollere kolesterolnivået, snakk med en heia grafen før du gjør noen radikale endringer i kostholdet ditt, eller før du slutter å ta medisinen.

Fordelene ved å spise sunt

Fordelene ved å spise sunt


Sunn mat er fortsatt et personlig valg. Den har klare fordeler som er tilgjengelige for hver og en av oss. En rikelig følelse av velvære, høyt energinivå, emosjonelle integritet, en skarp og våken sinn og fysisk form kan oppnås av alle. Hvem kan nekte nytte av gode ernæringsvaner over sjansene for å utvikle en alvorlig sykdom eller sykdom? Helse er ikke bare fravær av sykdom. Det omfatter så mye mer, slik at vi kan fullt ut nyte og sette en høy livskvalitet. Dette er bare noen av fordelene med å spise sunt.

En oversikt over spise sunt

"Optimal ernæring", på det mest grunnleggende nivå, som definert av British ernæringsfysiolog Patrick Holford i sin bok, The Optimum Nutrition Bible ", er veldig enkelt å gi deg best mulig inntak av næringsstoffer for å tillate kroppen å være så sunn som mulig og å arbeide så vel er det kan. " Vi alle har særegne behov som er avhengig av mange, mange faktorer, som begynner med de styrker og svakheter vi ble født med (vår genetiske makeup) opp til de effekter som vår nåværende miljø har på hver av oss. Dette er åpenbart av den enorme variasjonen blant oss. Dermed vil våre ernæringsmessige behov også være karakteristisk. Selv om det ikke er en beste måten å spise for alle, er det noen generelle retningslinjer som gjelder for oss alle.

Kroppene våre er bygget opp av molekyler som vi får fra maten vår. I hver av våre liv, vil vi spise ca 100 tonn mat, ifølge Holford. Denne maten vil bli brutt ned av enzymet rike sekret som finnes i våre fordøyelseskanalen. Fordøyelseskanalen absorberer både makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). Helse og integritet ikke bare våre fordøyelseskanalen, men av hele vårt selv som levende vesener, avhenger av hva vi spiser. Vår ernæringsstatus avgjør hvordan vi opprettholde helse og tilpasse seg utfordringer i hverdagen. Vi kan opprettholde og fremme vår helse hver dag ved å oppnå våre ideelle inntak av alle de nødvendige næringsstoffene.

Beskyttelse mot sykdom

Beskyttelse mot sykdom er trolig den største fordelen med å spise sunt. Mange av de sykdommene som vi ser hver dag, blant annet kreft, diabetes og hjertesykdommer, er direkte relatert til våre dietter. Bryst, tykktarm og prostata kreft er alle knyttet til dårlige matvaner. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og hjerneslag kan også forebygges gjennom bedre matvaner. Kostholdsrelaterte sykdommer finnes i overflod i vårt samfunn, og det er gjennom gunstige matvaner som vi kan fremme bedre helse i oss selv og våre kjære.

Vektreduksjon

Vi er alle klar over forholdet mellom dårlige matvaner til fedme. Fedme er en av de raskest voksende helsemessige bekymringer i dette landet i dag. Vi har en tendens til å spise mer mat enn kroppen egentlig trenger for å fungere skikkelig. Dette er en av de største faktorene som har bidratt til et økende antall mennesker som har vekt-administrative spørsmål. Vi sier at vi ikke har tid til å forberede og lage sunne måltider. For å forbedre kvaliteten på våre liv på mange flere måter enn bare vektkontroll, må vi lære å prioritere oppgaver i våre liv.

Økt energi

Kroppen vår trenger de riktige næringsstoffene til drivstoff og energi oss for oppgavene fremover i vår tid. Energi til å utføre de tingene vi ønsker å i livet er mulig gjennom optimal ernæring. Sunn mat gjør oss mer energisk og, dermed, vi nyter livet mye mer i tillegg.

Mental Årvåkenhet

Forbedret mental klarhet og konsentrasjon er oppnådd gjennom riktig matvaner. Optimal ernæring er assosiert med en lengre levetid og bor skarp i hele vårt liv er et mål vi alle håper å oppnå. Sunne matvaner er også assosiert med mental og emosjonell balanse, fremme en høyere livskvalitet.

Sterkere immunforsvar

Gode ​​ernæringsmessige vaner bidra til å beskytte oss mot infeksjoner ved å forbedre vår motstand. Ved å inkludere friske frukter og grønnsaker og grove kornvarer i stedet for bearbeidet, junk mat kroppen vår kan få den nødvendige tilførsel av næringsstoffer det krever å holde oss sterke og friske. Ved å spise en rekke matvarer bør vi være i stand til å sørge for at kroppen vår får alle de næringsstoffene den trenger.

Andre fordeler med å spise et sunt kosthold

Noen ekstra fordeler som vi oppnår gjennom å spise et sunt kosthold inkluderer en forbedret søvnkvalitet, bedre hud tone, en generell følelse av velvære, bedret fysisk ytelse, lavere forekomst av dårlig helse, økt IQ og et lengre liv med en økt kvalitet og en overflod av vitalitet. Ved å gjøre små endringer i våre dietter, ved å kontrollere porsjonsstørrelser og gjøre bedre valg kan vi oppnå fordelene av å spise sunt.

Hva er farene ved å spise rødt kjøtt?

Hva er farene ved å spise rødt kjøtt?


Det finnes en rekke negative effekter forbundet med inntak av for mye rødt kjøtt. Dette er ikke å si at rødt kjøtt er en gift som bør unngås for enhver pris, men heller, som alt annet, det bør inntas i moderate mengder for å unngå disse negative effektene.

Kreft

Rødt kjøtt har heme i den, som er det samme kjemiske som gjør blodet rødt. Når kroppen bryter heme ned, er DNA berørt; Dette kan resultere i celle multiplikasjon, som er kreft. Den jerninnhold i rødt kjøtt er også korrelert med kreft, som er nedbryting i fordøyelses slimhinnen som kommer fra bearbeider heme. Derfor kan forbruke for mye rødt kjøtt føre til en rekke forskjellige former for kreft.

Kolesterol og mettet fett

Rødt kjøtt er høy i kolesterol. Hvis du spiser mye rødt kjøtt, kan du utvikle høyt kolesterol, som er forbundet med hjertesykdom og generelt dårlig helse. Den kolesterol i rødt kjøtt kommer fra sin mettet fett, som også er ikke meget sunt fordi den ikke kan brukes så effektivt for smøring ettersom fett som finnes i olje og jordnøtter. I stedet kroppen lagrer mettet fett for fremtiden, noe som fører til usunn kroppsvekt.

Mikroorganismer

Rødt kjøtt er grobunn for en rekke mikroorganismer, slik som E. coli og salmonella. Selv om ikke hver enkelt stykke av rødt kjøtt er full av mikroorganismer, er rødt kjøtt vesentlig mer sannsynlig å bli syke enn frukt, grønnsaker og korn. Ergo, en fare for å spise rødt kjøtt er at du kan avtale en rekke ulike sykdommer av varierende alvorlighetsgrad.

Feedlots

Mest rødt kjøtt er fra dyr som ble reist i feedlots og slaktet i kommersielle slakterier. Disse stedene gjør rødt kjøtt farlig på grunn av plantevernmidler og antibiotika som kyr og sauer spiser før de blir drept. Antibiotikaene kan skape resistente bakterier, mens plantevernmidler er bokstavelig giftig.

Hvordan Diet naturlig ved å spise frukt og grønnsaker

Hvordan Diet naturlig ved å spise frukt og grønnsaker


Ordet dietten er definert som den vanlige mat eller drikke av en person eller et dyr. Ofte er ordet diett brukes til å beskrive en quick-fix for vekttap. Du kan gå ned i vekt naturlig ved å spise frukt og grønnsaker. Dette er ikke et midlertidig vekttap. Det vil fungere dersom du permanent endre kostholdet ditt for å hele, rå frukt og grønnsaker.

Hvordan Diet naturlig ved å spise frukt og grønnsaker

•  Dette er det viktigste steget i å møte din naturlige mål diett. Spis så mange hele, rå grønnsaker og frukt som du kan konsumere. Unngå mat fra pakker, mat med kunstige søtningsmidler, MSG, brus, fastfood, raffinert mat (hvitt sukker og hvitt mel), og høy fruktose mais sirup. Dette trinnet vil være lettere å lese enn det er å følge. Det kan gjøres. Begynn med å gjøre at du har rikelig med rå frukt og grønnsaker på hånden, slik at du ikke vil bli fristet til å spise andre ting. Spis frukt og grønnsaker så ofte som du ønsker å unngå fristelsen av andre matvarer.

Vurdere en diett av økologisk frukt og grønnsaker. Det er nye studier som indikerer forurensning og plantevernmidler kan faktisk gjøre deg feit! Sjekk ut ressursen avsnittet nedenfor for mer informasjon.

Vurdere en diett av Juiced frukt og grønnsaker. Selv om kroppen din trenger fiber for hele frukter og grønnsaker, hvis du blir lei av å spise dem på denne måten, juicing kan være en enkel måte å få mye av de ernæringsmessige fordelene i kostholdet ditt og gi deg ekstra energi boost du trenger.

Drikk et fullt glass med vann så snart du våkner. Dette bør ideelt sett være filtrert vann. Du bør sørge for at du drikker rikelig med vann hele dagen, også. Det vil naturlig nok hjelpe deg til å føle fyldigere og det vil holde kroppen hydrert. En enkel måte å sørge for at du får nok vann i kosten er å fylle en beholder som rommer ca 8 glass vann (for en voksen) i morgen. Pass på at det er tomt da du avslutte dagen.

Verdien av gange og svette bør ikke undervurderes. Du trenger ikke å overdrive det, bare komme seg ut og få flytte til en langsom og jevn tempo. Walking øker stoffskiftet og naturlig hjelper deg å møte dine mål diett.

Spis magert kjøtt, som kylling, kalkun, fisk, bønner og nøtter. Unngå altfor fett kjøtt og flesk.

Bli en ekspert på å lese etiketter. De fleste etiketter inneholder kompliserte ord som ikke kan beskrives enkelt. Gjør litt research og lære hva som er i pakket mat. Snart vil det ikke virke som appellerer til deg.

Ikke tillat deg selv å føle fratatt. Hvis du er i en situasjon der du føler deg fristet til å spise noe mindre enn sunt, vet selv. Hvis si "nei", vil forlate deg følelsen fratatt, gå videre og behandle deg selv. Føler fratatt fører til overspising senere, og bør unngås. Hvis du lider av emosjonell spising, komme i kontakt med triggere og lage en plan for å unngå dem.

Hva er fordelene ved å spise Peanut Butter?

Det er mange misoppfatninger om å spise peanøttsmør, den mest utbredte er at det er for høy i kalorier for å muligens være sunn. Spises i moderate mengder, kan peanøttsmør være en del av et balansert kosthold. Det gir mange helsefordeler, særlig evnen til å senke LDL - det "dårlige" kolesterolet - samt senke triglyserider.

Misforståelse

De fleste mener at å spise peanøttsmør vil føre til mye av vektøkning. Men en av de viktigste fordelene ved å spise peanøttsmør er dens evne som mat for å gi en følelse av fylde. Det tar ikke mye mer enn et par teskjeer peanøttsmør å få den fulle følelse. En liten mengde peanøttsmør kan avverge sultfølelse lengre enn typiske diett matvarer som ris kaker eller mandler. Kosten ofte virker mer fornøyd hvis de får lov til å innlemme en liten mengde peanøttsmør inn i deres diett plan. Dr. Richard Mattes, professor i ernæring ved Purdue University, sier: "En spiseskje eller to av peanøttsmør er alt som skal til netto en verden av fordeler for både hjertet og midjen." Også, ifølge US Department of Agriculture, er det ingen påvisbare transfett i en standard 2-ss. servering. Transfett er en type fett som vanligvis finnes i bearbeidet mat som kan øke risikoen for hjertesykdom.

Fordeler

En av de mange fordelene ved å spise peanøttsmør er at den inneholder store mengder kostfiber, tilsvarende om lag 8 prosent. Fiber hjelper i prosessen med å kontrollere blodsukkeret og kolesterolnivået. En annen fordel med fiber er at det kan redusere sjansen for å utvikle tykktarmskreft.

Peanøttsmør inneholder store mengder proteiner - så mye som 24 prosent av vekten. Sammen med protein, inneholder peanøttsmør vitamin E og B3 og mineralene kobber og jern. Den inneholder også kalsium og kalium.

Mineraler

Raw peanøttsmør synes å ha enda flere gunstige effekter, fordi peanøttsmør er vanligvis laget med knust skinn av peanøtter, og dermed inneholder mer mineraler. Jernet som inneholdes i peanøttsmør er kritisk for funksjonen av de røde blodcellene i kroppen, og kalsium inneholdt i peanøttsmør bidrar til friske ben.

Selv om peanøttsmør er ikke en av de matvarene rikeste i kalium, inneholder den et sunt nivå. Kaliumrike dietter kan føre til en reduksjon i risikoen for å utvikle høyt blodtrykk. Prøv å lage en klassisk banan og peanøttsmør sandwich for en god kilde til kalium. Bananer er høy i kalium.

Resveratrol

Peanøtter inneholder en interessant næringsstoff kalt resveratrol, som er en naturlig antimikrobiell produkt og er skapt av peanut anlegget. Dette næringsstoffet bidrar til å beskytte mot bakterier, virus og sopp.

Selv om det virker som en motsigelse, spise en diett høy i fett - som den franske do - kan resultere i en lavere risiko for hjerte- og karsykdommer. Men, fordi peanøttsmør inneholder store mengder resveratrol, kan det bidra til helsemessige fordeler som for eksempel å redusere betennelse, anti aldring og hjerte fordeler.

Gallestein og Alzheimers

Resultater fra Nurses 'Health Study, utført over en periode på 20 år med 80 000 kvinnelige deltakere, konkluderte med at kvinner som spiser minst 1 oz. av nøtter eller peanøttsmør hver uke har en 25 prosent reduksjon i risikoen for å utvikle gallestein. Dette er det samme som å spise en peanut butter sandwich en uke.

I tillegg, ifølge Journal of Neurology, nevrokirurgi og psykiatri, peanøtter inneholder niacin, og når forbrukes på en jevnlig basis, kan gi en viss beskyttelse mot forekomsten av Alzheimers.

Potensiell

Fordi peanøttsmør inneholder mange nyttige næringsstoffer, den har en plass i et sunt kosthold for folk flest. Selv om det inneholder store mengder fett, fordelene med de næringsstoffene som finnes i peanøttsmør synes å kompensere for ekstra kalorier. Diskuter med din lege den beste måten å innlemme peanøttsmør i kostholdet ditt for å høste helsemessige fordeler.

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat


Ifølge United States Department of Agriculture, typisk amerikansk diett som er rik på protein og korn er ikke sunt fordi det fører syre å danne inne i kroppen. Denne syren kan begynne å sakte ødelegge muskelmasse og alder kroppen, noe som gjør den mer utsatt for sykdom. For å motvirke syredannelse, Forskerne konkluderer med at alkaliske matvarer bør flere enn syrlig mat. Plantebaserte matvarer, som frukt og grønnsaker, kan bekjempe effektene av syre i kroppen og bidra til å forhindre sykdom.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden av sure matvarer du spiser som du øker mengden av alkaliske matvarer du spiser slik at du kan skape en balanse i kroppen din. Sure matvarer som bør unngås er alkohol, hvitt mel, sukker, bearbeidet mat, brus og godteri.

Konsumere mer grønnsaker fordi de er alkalisk, og ifølge USDA Agricultural Research Service, kan bidra til å redusere muskel forringelse forårsaket av for mye syre i kroppen. Disse inkluderer agurk, aubergine, selleri, sopp, grønne bønner og salat.

Sett noen desserter, som kake eller iskrem, med frukt. Bær, vannmelon, bananer, epler og kiwi er alle eksempler på frukt som kan produsere en alkalisk effekt i kroppen som reduserer risikoen for sykdom at for mye syre årsaker.

Spis mer mandler. Rå mandler ikke bare produsere alkalisk i kroppen, de har også sunt fett som kan senke kolesterolet.

Legg noen sunne matvarer som inneholder lave mengder syre, slik som fisk, brun ris, havre og bønner. Å forebygge sykdom ved å spise basisk mat, det må være en balanse på ca 80 prosent alkaliske matvarer og 20 prosent syre matvarer, så ikke eliminere sunne sure matvarer.

Tips og advarsler

 • For enkelt å innlemme mer basisk mat i kostholdet ditt, gjøre frukt og grønnsaker den viktigste hovedrett av måltidet og har sure matvarer være siderett.
 • Ikke slutte å spise syrlig mat; kroppen trenger en pH-balanse og for mye basisk mat uten en balanse mellom syrlig mat kan føre til at kroppen til å gå glipp av proteiner og korn som er sunt i små mengder.

Hva er farene ved å spise fast Foods?

Hva er farene ved å spise fast Foods?


En CBS meningsmåling viste at nesten en fjerdedel av amerikanerne spiser fastfood minst en gang i uken. Mens fast food er ikke skadelig i moderate mengder, kan det utgjøre en rekke farer når konsumert regelmessig. De spenner fra problemer forårsaket av fett og saltinnholdet i maten selv til under hvilke forhold den er tilberedt og lagret og den generelle mangelen på sunn fastfood alternativer. Ved å kjenne farene, kan du nyte fastfood ansvarlig samtidig minimere sin negative innvirkning på deg.

Meny

Ifølge Slow Food Revolution nettside, de fleste fast food restauranter tilbyr ikke mange sunne alternativer. Folk som velger fast food for dens bekvemmelighet eller pris har lite annet valg enn å velge noe usunt. Mesteparten av maten er høy i kalorier og inneholder store mengder fett eller sukker. Selv salater har ofte høye kalori pålegg og dressinger, og sunnere matvarer som bakte poteter kommer med pålegg som rømme, ost og bacon. Selv frukt blir ofte servert med en sukkerholdig pålegg som karamell.

Fat

Den hydrogenert matolje brukes på mange fast food-restauranter er laget for å ha en lang holdbarhet. Dette gjør det også usunn fordi den er full av transfett som kroppen vil lagre umiddelbart som fett. Selv rask mat som ikke inneholder transfett ofte ha et for høyt nivå av faste fettstoffer som kan være usunt når det spises i overskudd. Forbruker for mye fett kan føre til helseproblemer som hjertesykdom og slag.

Saltinnhold

Mange fast food restauranter serverer mat med høyt saltinnhold. Ifølge en lobbygruppe kalt Consensus Action on Salt and Health (CASH), en Pizza Hut måltid hadde mer enn fire ganger så mye salt anbefales for en 6-åring barnets totale daglige inntaket. Dette funnet ble støttet opp av Center for Science i Public Interest, som fant at mange amerikanere i alle aldre spise mer enn fire ganger den anbefalte daglige inntaket av salt i en fast food måltid. Health Canada anslår at å senke saltinntaket til anbefalte nivåer kan redusere forekomsten av slag med opp til 30 prosent.

Sanitær

Den høye volum behandling av kjøtt brukes i fast food-produkter øker sjansene for forurensning. Slow Food Revolution sier at mange slakteriarbeidere ikke har riktig trening for å håndtere kjøttet i en hygienisk måte.

Fast food restauranter selv kan også ha sanitære problemer. Det pleier å være en høy arbeidstaker omsetning, så utrente eller uncaring arbeidstakere kan ikke bære riktig verneklær, vaske ofte eller holde mat ved riktig temperatur.

Fedme

Annals of Internal Medicine sier at opptil to tredeler av amerikanerne er nå overvektig, og en diett tung i rask mat er raskt økende disse tallene. Studien indikerte at snart ni av ti menn og sju av ti kvinner vil være bærer ekstra pounds. Newsweek forteller at mange fast food-restauranter er catering til store appetitt med større og mer usunn smørbrød og andre menyalternativer.

Farer ved kalsiumklorid

Farer ved kalsiumklorid


Kalsiumklorid er mest brukt som en oppstrammende eller hardere agent i mat, medisin og industrielle materialer. Kalsiumklorid kan irritere fuktig hud, og hvis det er inge direkte i fast form, både i munnen og spiserøret kan bli brent. Generelt kan inges solide kalsium klorid produkter forårsake mage irritasjon eller sår, men det avhenger sterkt av nivået inge.

Farer i mat eller drikke

Som en ingrediens i mat, er kalsiumklorid generelt anerkjent som trygge av US Food and Drug Administration. Den gjennomsnittlige inntaket av kalsiumklorid som tilsetningsstoff i matvarer har blitt anslått til 160-345 mg / dag for enkeltpersoner. Vanlige matvarer kan det bli funnet inkluderer tofu, hermetiske grønnsaker, sportsdrikke, pickles, og noen ganger øl. Selv om eksponering for kalsiumklorid er vanlig gjennom mat og drikke, bør beløpene som brukes i FDA-godkjente mat og drikke produkter generelt ikke utgjøre skade for den gjennomsnittlige person.

Farer i Medicine

Kalsiumklorid er vanligvis administreres via injeksjon som behandling av en rekke sykdommer og tilstander, inkludert hypokalsemi, insektbitt eller stikk, kardial gjenoppliving og til behandling av kalsiumkanalblokker toksisitet fra bivirkningene av visse legemidler. Imidlertid kan kalsiumklor injeksjoner forverre hjertetoksisitet.

Farer i Materialer

Selv om det er generelt trygt å bli utsatt for solide industrielle materialer ved hjelp av kalsiumklorid når de allerede har blitt satt i stand for publikum (for eksempel betong), utgjør det mer av en fare når det er i støv form eller når det blir varmet opp eller oppløst i vann. Det er definitivt mer av en farlig problem for folk som jobber i produksjonen av industrielle materialer. Den største helsefare som utgjøres av kalsium-klorid oppstår når det er oppløst i vann (spesielt hvis varme), fordi det kan føre til brenning hvis de utsettes for en hvilken som helst del av kroppen. Kalsiumklorid i støvform fører stort sett til irritasjon i luftveiene, og når det er oppvarmet, det avgir giftige gasser.