Digidexo.com

Slik Cure Hepatitt C Naturligvis

Mens det er ikke noe garantert kur for hepatitt C, det er sikkert ting du kan gjøre for å redusere effektene og lette tilstanden samt hjelpe kroppen bekjempe den av. Det finnes tilfeller der kroppen faktisk vil være i stand til å kvitte seg med Hepatitt C på egen hånd. Du vil selvsagt ønske å rådføre seg med legen din før du starter noen av disse naturlige behandlinger, men mesteparten av tiden de ikke vil forstyrre din medisinering.

Bruksanvisning

•  Lag en drink blanding av 200 mg av melk tistel og 140 mg av silyarin. Du vil ønske å drikke denne blandingen på en daglig basis. Disse to urtene er blitt vist å bidra til å redusere virkningene av Hepatitt C uten å forårsake noen bivirkninger.

Drikk lakris rot te. Du vil ikke ønske å drikke denne urten så mye, men fordi det faktisk kan bidra til høyt blodtrykk, hodepine og vannretensjon. Begrens deg til ett eller to glass per uke for å unngå slike problemer.

Bruk glycyrrhizin å blidgjøre dine matvarer. Du trenger ikke mye av dette som det er 50 ganger så søt som sukker. Dette er også bra fordi glycyrrhizin kommer fra lakris rot, så du vil ønske å begrense deg på nytt for å unngå bivirkninger. Ikke mer enn 200 mg per dag vil holde på den sikre siden.

Bruk ingefær rot og johannesurt i enten urt form eller supplement. Disse urtene faktisk vil bidra til å bekjempe smerte, kvalme og depresjon som kan følge mange sykdommer, inkludert hepatitt C.

Drikk grønn te på en jevnlig basis. Dette vil bidra til å styrke cellemembranene i kroppen og føre dem være sterkere i kampen mot Hepatitt C.

Tips og advarsler

  • Aldri starte en ny urte rutine uten å konsultere med legen din. Mange av disse produktene kan ha bivirkninger og alvorlighetsgraden vil være avhengig av individet, så forsiktig.