Digidexo.com

essentielle oljer under graviditet

Effekt av essensielle oljer på graviditet

Effekt av essensielle oljer på graviditet


Eteriske oljer er hentet fra planter og er ofte brukt for de fysiske og psykiske fordeler som hver er kjent for å eie. Essensielle oljer er vanligvis brukes i aromaterapi eller i fortynnet form for topisk påføring på huden. Mens det er flere essensielle oljer som vil gi gravide kvinner med ytelser under svangerskapet, er det også mange essensielle oljer som bør unngås på grunn av potensiell skade på mor eller ufødte baby.

Betydning

The National Association for Holistisk Aromaterapi (NAHA) råder gravide til å unngå å bruke eteriske oljer under graviditet for å feile på siden av forsiktighet. Gravide kvinner vurderer å bruke eteriske oljer for potensielt gunstige effekter bør vente til etter første trimester, og fortsette med ekstrem forsiktighet og en legens råd. Det er lite forskning å støtte sikker bruk, kan visse essensielle oljer har toksiske effekter, og det er lite kjent om avgiftning evner av ufødte barn og spedbarn.

Gunstige effekter

Eteriske oljer som er klassifisert som å ha mindre risiko for potensielt negative effekter av NAHA inkluderer kamille for sin beroligende effekt; geranium for bedre sirkulasjon og humør ekstrautstyr; lavendel til å berolige smerter og bekjempe depresjon; neroli for beroligende og humør ekstrautstyr; patchouli å lindre depresjoner og sandeltre for sin beroligende effekt. Ylang ylang har angivelig en beroligende effekt sammen med afrodisiakum og blodtrykk reduserende egenskaper. Jordnær Family anbefaler å unngå kamille og geranium for første trimester.

AltMD Anbefalt Eteriske oljer

Flere andre essensielle oljer er nevnt som trygt for bruk under graviditet ved AltMD. Disse inkluderer bergamot for å lindre smerter og bekjempe infeksjoner; sitron for å lindre kvalme; mandarin til hjelp i avslapping og væskeretensjon; rosentre for sedasjon; petitgrain å lindre graviditetsrelatert eller post-partum depresjon og mandarin for stretch mark forebygging og beroligende egenskaper.

Eteriske oljer for å unngå

Enkelte eteriske oljer kan forårsake livmorsammentrekninger som kan føre til spontanabort, påvirker hormonbalanser eller kan være giftig. Eteriske oljer som bør unngås under graviditet inkluderer anis, bay, basilikum, kamfer, karve, gulrot, sedertre, kanel, Clary salvie, nellik, Comfrey, sypress, fennikel, isop, jasmin, einer, sitrongress, merian, burot, myrra, muskat, oregano, persille, Pennyroyal, peppermynte, rosmarin, salvie, sassafras, reinfann, thuja, timian, vintergrønne, malurt og ryllik.

Postpartum Bruk

Postpartum bruk av essensielle oljer som lavendel for å fremme ro eller neroli å hjelpe uplift stemningen kan være nyttig i kampen mot fødselsdepresjon. Ifølge NAHA, kan ved hjelp av ekstremt fortynnede lavendel å massere babyer lindre crankiness og spenning. Rådfør deg med en lege før du bruker noen eteriske oljer under graviditet, mens du ammer eller før du bruker eteriske oljer med en nyfødt baby eller spedbarn.

Om Acne Medicine under graviditet

Noen akne medikamenter kan forårsake alvorlige misdannelser. Reseptbelagte akne medisiner er generelt ansett for utrygt å bruke under graviditet på grunn av potensialet for negative effekter på fosteret. De reseptbelagte akne medisiner Accutane og Retin-A er begge kjent for å forårsake fødselsskader, men det er mange over-the-counter rettsmidler som anses som trygt for bruk under graviditet.

Betydning

Mange reseptbelagte medisiner krever enten langvarig antibiotikabruk eller bruk av konsentrert vitamindoser som kan være skadelige for et foster. Den beste metode er å bruke aktuelle medikamenter som er formulert med lave konsentrasjoner av den aktive bestanddel. Lave konsentrasjoner sikre at lave nivåer av den aktive bestanddel er nå huden, noe som kan være lett irritert under alle faser av svangerskapet.

Typer

Noen av de beste over-the-counter akne stoffer er salisylsyre og benzoylperoksyd. Begge disse akne behandlinger er tilgjengelig i en rekke kremer, såper og tonere som kan brukes mens du er gravid. For best resultat, bruk formuleringer som har fem prosent eller mindre av disse ingrediensene for å unngå å tørke ut huden din. En 2 prosent formulering kan ta litt lengre tid å jobbe, men det vil hjelpe deg å unngå tørrheten som ofte følger med svangerskapet.

Advarsel

Unngå mange av de naturlige produktene som brukes til å behandle akne. Bare fordi et produkt er funnet i naturen betyr ikke at det ikke kan være skadelig. Elementer som tea tree olje kan forstyrre hormoner, noe som kan forårsake skade på fosteret. Noen urte akne rettsmidler inneholder kraftige urter som kan etterligne hormoner og forårsake andre endringer i kroppen din. Hvis du ønsker å prøve eteriske oljer eller urter for akne, spør legen din om de vil være trygt å bruke under graviditet.

Time Frame

Hvis du velger ikke å behandle akne med over-the-counter rettsmidler, kan du fortsatt behandler i første trimester akne ved ganske enkelt å vaske ansiktet tre ganger om dagen med en mild, oljefri såpe. Bruk en myk klut, og unngå å gni huden din for strengt. For mye gni huden kan oppmuntre til å produsere mer olje, som i sin tur vil føre til mer akne. Som svangerskapet utvikler seg, er sjansen stor for at du vil ha mindre kviser på grunn av stabiliserende hormonnivåer.

Betraktninger

Unngå akne produkter som inneholder alkohol. Dette er en vanlig ingrediens i toner og snerpende, samt noen acne rensing pads. Alkohol kan gi tørr, noe som huden er allerede utsatt for under svangerskapet. Det er også usikkert om aktuell alkohol har en effekt på fosteret. For å unngå tørking og å hvile lettere om babyens helse, bør du lese pakken etiketter og unngå elementer som liste alkohol som en ingrediens.

Hvordan å massere hovne bryster under graviditet

Hvordan å massere hovne bryster under graviditet


Under graviditet, brystene utvide på grunn av økte hormonnivåer, som en forberedelse til den kommende babyen. Hevelse av brystene kan føre til stor ubehag, inkludert prikking i huden, sårhet og stor følsomhet.

Bruksanvisning

Ta din bh og noen constrictive klær.

Plasser to fingre på den ytre delen av brystet ditt. Prøv å bruke pads av fingrene i stedet for tips.

Beveg fingrene i en sirkulær bevegelse mens søknad milde press. Som brystene kan være svært øm når hoven, holde trykket veldig lett. Du kan øke det som det føles behagelig.

Begynn å bevege fingrene i et sirkulært mønster rundt hele ytre områder av brystet. Sørg for å dekke hele området, og konsentrere seg om de områdene som er spesielt sår.

Fortsett den sirkulære massasje mønster når du beveger fingrene innover mot midten av brystet. Hold masserer til du har dekket hele brystet, fra ytterkantene til brystvorten.

6. Påfør en kald komprimere til brystene hvis du fortsetter å oppleve ubehag etter massasje er fullført.

Tips og advarsler

  • Aromaterapi har vist seg å bidra til å lindre ubehag forbundet med hovne bryster under graviditet.
  • Bruk en komfortabel BH som fullt ut støtter brystene.
  • Sjekk med legen din før du bruker noen kremer, kremer eller oljer til brystene dine. Sørg for at de er fine å bruke mens gravid.

Tegn og symptomer på Gruppe B streptokokk under graviditet

Tegn og symptomer på Gruppe B streptokokk under graviditet


Beskytte helsen til sine babyer er av største betydning for vordende mødre. Dette betyr at kvinner blir nødt til å overvåke endringer i sin egen kropp for å sørge for at deres barn blir ikke påvirket av sykdom eller infeksjoner, for eksempel Gruppe B streptokokker. Gruppe B streptokokker kan føre til komplikasjoner for mor også, men kan behandles med visse medisiner.

Gruppe B streptokokk

Gruppe B streptokokker er en stamme av bakterier som ofte finnes i menneskekroppen. Ifølge MedicineNet.com, 10 til 35 prosent av friske voksne kvinner har Gruppe B streptokokker. Det er ikke den samme som gruppe A streptokokker, som er bakterier som er ansvarlige for streptokokker. Ofte er Gruppe B streptokokker ikke er aktiv i en kvinnes kropp og ikke forårsaker symptomer, men det kan begynne å skape problemer i en gravid kvinne hvis hun har et svekket immunforsvar eller har lidd av kroniske medisinske tilstander før eller under graviditet. Symptomer, som urinveisinfeksjoner og uvanlig høy feber, kan være indikatorer som Gruppe B streptokokker er til stede i kroppen.

Livmor og Placenta Infeksjon

Gruppe B streptokokker kan finnes i vagina, rektum eller i tarmen hos en gravid kvinne, slik at det er lett å passere langs denne infeksjonen til barnet dersom den ikke behandles raskt og effektivt. Morkaken og livmoren kan også bli smitte som Gruppe B strep sprer seg, noe som kan resultere i arbeid og levering komplikasjoner for mor samt dødfødsel.

Lungebetennelse

Hvis en kvinne har eller har hatt kreft eller diabetes, kan Gruppe B streptokokker føre til lungebetennelse. Lungebetennelse, som er en betennelse i lungene forårsaket av infeksjon, kan ofte behandles med antibiotika, men noen tilfeller av lungebetennelse hos kvinner med gruppe B streptokokker kan være svært alvorlig og må behandles med en gang. Ifølge Mayo Clinic, antibiotika medisiner, som Keflex og penicillin G, er trygt å ta mens gravid.

Lupus symptomer under graviditet

En lupus diagnose vil ikke nødvendigvis bety dine planer for en familie er over. En kvinne bør alltid planlegge graviditeten for når hun er på sitt sunneste, så med hennes lege veiledning, perioder med remisjon er den beste tiden å bli gravid.

Betraktninger

Lupus kan blusse opp når som helst. I noen tilfeller vil moren trenger hjelp omsorg for hennes familie. Støtte fra storfamilien og venner, sammen med alternative barnepass alternativer bør bestemmes på forhånd.

Lupus komplikasjoner under graviditet

Rundt 20 prosent av gravide kvinner med lupus vil utvikle toxemia (pre-eklampsi, eller graviditet induserte hypertensjon) presentere en økning i blodtrykk, protein i urinen, eller begge deler. Toxemia, hvis de ignoreres, kan sette både kvinnen og fosteret i fare. Leger bør sjekke barnets vekst med ufarlige sonograms, og sjekke hjerteslag, for raskt å fange og behandle eventuelle tegn på problemer.

Lupus symptomer og graviditet

Lupus aktiviteten avtar i andre trimester av svangerskapet.
Milde flares kan oppstå etter levering.

Betyr Graviditet Årsak Lupus?

Noen kvinner først vise symptomer på lupus under svangerskapet. Andre kvinner først utvikle tegn på lupus kort tid etter levering. Ifølge Lupus Foundation, disse er bare to av mange urelaterte faktorer som kan utløse lupus.

Helsen til nyfødte

Det er en 50 prosent sjanse for at lupus graviditet ikke vil gå full sikt. Med unntak av saker av for tidlig fødsel og liten sjanse for neonatal lupus, vil helsen til barnet ikke bli påvirket av lupus.

Vil barnet Have systemisk lupus erythematosus?

Neonatal lupus vil dukke opp hos nyfødte på ca tre prosent av alle lupus pasienter. Neonatal lupus er ikke Systemisk Lupis erythematosus (SLE), og vil vanligvis forsvinne av den tiden barnet er seks måneder gammel. Sjansen er svært lav at en nyfødt med neonatal lupus vil utvikle SLE senere i livet.

Narkotika og Breast Milk

Sjekk med legen din hvis du planlegger å amme barnet ditt, som narkotika kan være tilstede i brystmelk. Narkotika, for eksempel prednison, kan hindre melkeproduksjonen. Warfarin (Coumadin), heparin og lave doser av prednison er trygt å ta mens du ammer.

Tuberkulose behandling under graviditet

Tuberkulose (TB) er en infeksjon som kan ha ødeleggende effekt på lungene, hjernen, ryggraden og nyrene. Det er vanligvis spres gjennom nær kontakt med noen som har en aktiv sak. Heldigvis er TB vanligvis kurert lett med moderne behandlinger. Under graviditet er TB en alvorlig sykdom, men ikke mer alvorlig enn i andre tilfeller. Det betyr ikke infisere fosteret bortsett fra i sjeldne tilfeller. Men hvis infeksjonen er fortsatt aktive etter at kvinnen føder, er det mulig hun vil gi det videre til hennes nyfødte, med potensielt fatale resultater.

Fakta

Tuberkulose er forårsaket av bakterien Mycobacterium tuberculosis. Det er spredt gjennom luften når en infisert person nyser eller hoster. Men du vanligvis trenger en høy grad av eksponering for å bli smittet. Du er ikke sannsynlig å få det i uformelle situasjoner, for eksempel på bussen eller på kino. Du er mye mer tilbøyelige til å bli smittet av noen du tilbringe lengre perioder i nærkamp med, for eksempel et familiemedlem, samboer eller co-worker.

Infeksjonen kan være aktiv eller latent. Aktiv tuberkulose kan forårsake alvorlig sykdom og død, men noen tilfeller er milde. Symptomer omfatter vanligvis en vedvarende hoste, nattesvette, feber, tretthet, vekttap og noen ganger, hoste opp blod. Latent tuberkulose betyr at du har bakterie, men det er godt inneholdt av kroppen. Du trenger ikke komme ned med symptomer, og du er ikke smittsomt. Det er imidlertid mulig for den latente infeksjonen til å bli aktive på et tidspunkt, slik at leger fortsatt ofte prøve å utrydde spiren med medisiner.

Behandling under graviditet

Gravide kvinner diagnostisert med TB gjennom en positiv prikktest og røntgenresultater som tyder på infeksjon bør generelt bli behandlet umiddelbart, ifølge New York Department of Health and Mental Hygiene Bureau of Tuberculosis Control. Blant de medisiner som kan brukes er isoniazid, rifampicin og etambutol. Mange andre medisiner er å unngås på grunn av mulige skadelige effekter på fosteret.

Behandling for gravide kvinner diagnostisert med latent TB bør generelt bli utsatt til to til tre måneder etter at barnet er født, sier Bureau of Tuberculosis Control. Latent TB bør behandles under graviditet i situasjoner der mor har HIV eller har vært i nær kontakt nylig med en person som har en aktiv sak --- med medisiner som skal i gang, i begge tilfeller i løpet av første trimester.

Herpes behandling under graviditet

Herpes behandling under graviditet


Herpes simplex virus 2, også kjent som genital herpes, er et virus gått person-til-person gjennom seksuell contact.Though er det sjelden (bare ca 1500 fødsler per år), kan en mor passere genital herpes til barnet sitt under fødselen. Det er viktig at en gravid kvinne beskytte seg under svangerskapet fra virus, og hvis hun har fått kontrakt med herpes simplex 2 virus, at hun bli behandlet under svangerskapet, slik at sykdommen ikke er gått til hennes barn.

Symtoms

Symptomer på herpes simplex virus 2 omfatter:
Små røde blemmer eller åpne sår på kjønnsorganer eller innsiden av skjeden eller innsiden av lårene, som kan være smertefull eller ikke
Kløende, brennende, smertefulle, prikkende følelse i genital regionen
Utflod
Fever
Muskelsmerter
Hodepine
Smertefull vannlating
Hovne lymfeknuter i lysken

Hvis en kvinne eller hennes partner, har noen av disse symptomene under graviditeten, er det viktig at en lege konsulteres.

Overføring til Baby

Herpes viruset overføres til den nyfødte primært under en vaginal fødsel når mor er å ha et utbrudd, eller er i ferd med å utvikle en. Herpes viruset overføres fra sår rundt morens vagina og lår til babyens hud, særlig sensitive områder som øyne, nese og munn.

I 33 prosent av tilfellene der barnet smittes, kan barnet utvikle sår som kan behandles med en antiviral. Rundt 90 prosent av tiden, vil barnet være fint utviklingshemmede, men kan fortsatt ha herpes utbrudd. I 33 prosent av tilfellene, vil barnets sentralnervesystem og utvikling påvirkes. I en annen 33 prosent av tilfellene, vil barnet utvikler spres herpes, noe som vil påvirke organer som lever og lunger - Ofte er denne skjema resulterer i døden.

Forebygging og behandling

Hvis en kvinne har herpes og er gravid, vil en lege ofte foreskrive en antiviral på 36 uker for å hindre et utbrudd under fødselen. Hvis en kvinne er å ha et utbrudd under fødselen, vil hun mest sannsynlig har en C-delen. Hvis en kvinne utvikler herpes under svangerskapet, spesielt i siste trimester, vil hennes lege vanligvis utfører en C-delen. Under graviditet er det viktig at en kvinne får nok hvile, unngå stress og ta vare på helsen hennes.
Hvis en kvinne partner har herpes og hun har ikke kontrakt det, er det viktig at paret avstå fra hud-til-hud kontakt under et utbrudd og bruke kondom ved all seksuell kontakt gjennom hele svangerskapet. Legen kan foreskrive en antiviral for partneren for å hindre kvinnen fra å pådra viruset.
Det er svært viktig å unngå kontrahering herpes i løpet av tredje trimester, da dette er så nær leveringsdato. I løpet av denne tiden, er det lurt å unngå all seksuell kontakt med en smittet partner.

Er fiskeolje trygt under graviditet?

Omega-3 fettsyrer er sterkt anbefalt under graviditet. Omega-3 fettsyrer kan bidra til et foster 'intellektuelle utvikling ved å bidra til å forsterke nerveforbindelser i hjernen. Dessverre, kan spise fisk eller tar fiskeoljetilskudd ikke være den beste måten å få omega-3 fettsyrer.

Farene ved Fish

Fisk, mens ellers veldig sunt, kan inneholde giftstoffer og forurensninger som kan bygge opp i et foster 'kroppen og bli giftige for sin utvikling. Metyl-kvikksølv, dioksin, PCB, bakterier, virus og parasitter kan alle bli funnet i fisk. Ferskvann og saltvannsfisk og skalldyr er alle potensielt farlig, selv om havet fisk er trolig tryggere.

Farene ved Fish Oil

Farene av fiskeolje er de samme som de farene med fisk. De forurensende stoffer og toksiner er ikke nødvendigvis fjernes fra fiskeoljen før den selges. Disse giftstoffene kan passere gjennom morkaken til fosteret.

Andre matvarer med Omerga-3 fettsyrer

Gresskar og linfrø inneholder omega-3 fettsyrer, men på lavere nivåer enn fet fisk. Omega-3 fettsyrer er også funnet i gress-matet biff og egg av høner matet spesielle dietter. Tofu, valnøtter, rapsolje, hvetekim og soyabønner inneholder linolenic olje, en type omega-3 fatty acid.

Trygge kosttilskudd med fiskeolje

Kosttilskudd som inneholder fiskeolje som har blitt filtrert eller som har hatt den farlige tungmetaller fjernet, kan tas på en sikker måte.

Trygge kosttilskudd med andre Omega-3 fettsyrer

Andre kosttilskudd er laget av ikke-fisk ingredienser som linfrø. Inntak av disse eliminerer mindre risiko for at fremdeles kan forbli i filtrert fiskeolje.

Diskutere alle kosttilskudd med en lege før du tar dem.

Er Splenda trygt under graviditet?

Under graviditet, mange kvinner finner bekymring i de fleste ting kretser rundt deres helse og ernæring. Og med så mange kunstige søtningsmidler på markedet i dag, har mye av fokus vært konsentrert om mat og drikke som inneholder dem, nemlig de produktene med de relativt nyere ingredienser som sukralose (eller Splenda). Så, den lange og korte av det, er det noen reell gyldighet til disse slags bekymringer?

Betydning

Avhengig av hvem du snakker med eller hva du leser, det spørsmålet, blant mange andre, er fortsatt slags opp til debatt. Ikke altfor lenge siden, som mange av dere kanskje husker, begynte studier for å knytte visse kunstige søtningsmidler med kreft. Noen av disse studiene ble senere avvist som falske, men det definitivt setter et spørsmål i ditt sinn, som sikkert legger vekt på alle problemer. Foreløpig FDA (Food and Drug Administration) anser sukralose, det generiske navnet for Splenda, trygt for alle å bruke, og det inkluderer også kvinner som er både gravid eller ammer.

Betraktninger

Hva betyr dette egentlig betyr for deg? Vel, hvis du er noen som bruker sukralose på en daglig basis, er det sagt å være ufarlig å konsumere mens hun var gravid. Selv om noe av en kunstig natur skal egentlig brukes i moderate mengder. Når gravide, de fleste leger vil anbefale et sunt kosthold, fylt med næringsrik, mer naturlig mat, frukt, grønnsaker, magert kjøtt, hele korn og så videre.

Effekter

I noen tilfeller, vil kvinner som er gravide faktisk opplever noen sykdom eller tretthet ved inntak av produkter som inneholder sukralose. Hvis dette skjer med deg, rett og slett fjerne det fra din nåværende kosthold. Du vil mest sannsynlig føle en endring i tilstanden din innen en dag eller to. Etter svangerskapet, kan det hende du føler behov for å bruke det igjen, men du trenger ikke å. Igjen, det er helt opp til deg.

Potensiell

Når du synes du er gravid, anbefales det, selvsagt, at du ser en lege. På den tiden, bør du diskutere med diett henne din, inkludert hvor mye av sukralose du forbruker på en daglig basis, hvis noen. Hun vil være i stand til å gi deg råd om hvor mye er et passende beløp for kroppen din.

Identifikasjon

Igjen, er sukralose (eller Splenda) ansett som trygt av FDA for å brukes under graviditet som det har ingen effekt på blodet. Det er ofte funnet i baking mikser, glasurer, sauser, sirup, drikkevarer som brus, fruktjuice, kaffe og te, godteri, meieri desserter og sukker erstatter. Hvis du prøver å unngå kunstig søtningsmiddel, gjør en vane å lese ingrediensene på boksen.

Endometriose symptomer under graviditet

Endometriose er en tilstand i hvilken endometriale celler, som normalt finnes på innsiden av en kvinnens livmor, vokser utenfor livmorhulen. Under graviditet alvorlighetsgraden av endometriose symptomer kan reduseres, men mange kvinner med sykdommen lider av ufruktbarhet så å bli gravid kan være vanskelig. Endometriose symptomer under svangerskapet kan variere.

Menstruasjon

Vanligvis under menstruasjon, vil en kvinne med endometriose har en økning i symptomer som smerter, blødning og ubehagelig arrvev kan danne. Mange kvinner finner at når de er gravide deres endometriose er mye mer håndterlig på grunn av det faktum at de ikke er menstrua.

Pain

Mens mange kvinner finner sine smerte nivåer gå ned hvis de blir gravide, noen finner at smerte nivåer forblir konstant gjennom svangerskapet. Dette kan være på grunn av den eksisterende arrvev som strekker seg fra vekst som svangerskapet utvikler seg.

Abort

Medisinsk fagpersonell er delt på hvorvidt endometriose kan gjøre en kvinne mer sannsynlig å ha en spontanabort.

Komplikasjoner

Kvinner som har hatt tidligere operasjoner for deres endometriose kan noen ganger lider av komplikasjoner under svangerskapet. Dette kan innebære indre blødninger fra arrvev. Noen få tilfeller av Hemoperitoneum --- blødning inne i bukhulen --- har blitt rapportert hos gravide kvinner med endometriose.

Innlegg graviditet

Noen kvinner med endometriose finne sine symptomene ikke kommer tilbake etter fødsel. For noen kvinner symptomene ikke kommer tilbake med nesten like mye intensitet som før. For andre kvinner Endometriose kommer tilbake helt og kan føre til vedvarende fruktbarhet problemer.

Leverproblemer under graviditet

En rekke leversykdommer kan skje hos gravide kvinner, som for eksempel intrahepatisk kolestase av svangerskapet (ICP), hepatitt, hemolyse forhøyede leverenzymer og lavt antall blodplater (HELLP) syndrom og andre. Effektene av disse forhold kan føre til alvorlig organsvikt basert på belastningen de satt på en kvinnes kropp. Behandlingen er ofte tilgjengelig, men ofte, og leverer babyen er en kur for disse problemene.

Intrahepatisk kolestase av svangerskapet (ICP)

ICP er en leversykdom som kan oppstå under svangerskapet. Problemer fra ICP oppstår når strømmen av galle i leveren er unormal, og en opphoping av syrer kan forekomme. Symptomer på ICP kan inkludere kløe (med utslett), angst, trøtthet, gulsott, mørk urin og blodig avføring. ICP kan også øke risikoen for Mekoniumfarging under fødselen av barnet, for tidlig fødsel og død til babyen. Behandlinger finnes for symptomene, blant dem lotion eller antihistaminer for utslett, og medisiner som hjelper i riktig sekresjon av leveren galle.

Hepatitt

Hepatitt er forårsaket av et virus, og selv om du kan trekke det når du ikke er gravid, kan det føre til økte leverproblemer hos gravide kvinner og hepatitt B-belastningen kan overføres til barnet i livmoren. Gulsott, tretthet, magesmerter og feber kan alt tyde på en hepatitt-smitte. Det er tre stammer av hepatitt (A, B og C), og noen kan behandles med medisiner, men deres sikkerhet under graviditet er ikke så veldig godt undersøkt. Vedvarende ubehandlet hepatitt kan føre til leversykdom, leversvikt og leverkreft.

HELLP syndrom

HELLP syndrom kjennetegnes ved et lavt antall blodplater, forhøyede leverenzymer og en nedbryting av røde blodlegemer. Det er spesielt en graviditet komplikasjon og regnes som en form for svangerskapsforgiftning. Det oppstår vanligvis i tredje trimester og kan også utvikle postpartum. Leverskader kan oppstå, som kan nyresvikt, slag, blødningsproblemer og død. Morkakeløsning risikoen øker med HELLP. HELLP har en veldig rask innsett, og vanligvis, trenger barnet å bli levert umiddelbart når en blodprøve bekrefter syndrom. For babyer under 34 ukers svangerskap, kan levering bli utsatt i opptil 48 timer for å administrere medisiner for å bidra til å utvikle babyens lunger.

Akutt fettlever

Denne tilstanden er svært sjelden, men kan føre til en opphoping av fett i en gravid kvinnes leverceller resulterer i lever eller nyresvikt. Symptomer er kvalme og oppkast, magesmerter, gulsott og hodepine. Symptomer bedre når barnet er levert, og typisk, kan en full gjenoppretting skje basert på alvorlighetsgraden av tilstanden.

Preeklampsi

Svangerskapsforgiftning er en tilstand som kan føre til forhøyede leverenzymer og lever hevelse i en gravid kvinne. Det oppstår vanligvis i tredje trimester av svangerskapet, og forhøyet blodtrykk er en viktigste symptomet på sykdommen. Hvis venstre ubehandlet, svangerskapsforgiftning kan føre til anfall, slag, eller til og med død mor eller baby. Hyppige urintesting og blodprøver kan bekrefte om protein fra leveren blir sølt inn i leveren. Skade på leveren kan oppstå hvis den forblir ubehandlet.

En rask guide til acne behandling under graviditet

Under graviditet, kan en kvinnes forhøyede hormonnivået forårsaker akne å blusse opp eller gjøre eksisterende akne enda verre. For kvinner som ikke er gravide, er akne behandles med resept eller over-the-counter narkotika. Gravide kvinner, derimot, er motet fra å bruke de fleste medikamenter på grunn av effekten de kan ha på det ufødte barnet. Det er flere naturlige og over-the-counter behandlinger som anses som trygt under svangerskapet, men det er alltid lurt å se en hudlege før du bruker en behandling.

Medikamenter som bør ikke brukes under graviditet

Acutane eller isotretinoin, er en kraftig oral medisin brukes til å behandle akne. Acutane har vist seg å forårsake fosterskader hos 25 til 35 prosent av barn født av kvinner som bruker det under svangerskapet. Det øker også risikoen for spontanabort og spedbarnsdød.

Hormonterapi, for eksempel østrogen har vist seg å være effektiv i behandling av akne for mange kvinner. Imidlertid er denne behandlingen ikke anbefalt under graviditet, da det kan føre til fosterskader.

Tetracyclin er en muntlig antibiotika som brukes til å behandle akne. Tetracyclin kan føre til misfarging av barnets permanente tenner samt hemmer bein vekst. På grunn av disse faktorene, er det best å unngå disse antibiotika unntatt hvis anbefalt av en lege.

Retin-A er en aktuell akne krem. Ikke nok er kjent om hvordan denne medisinen kan påvirke det ufødte barnet. Av den grunn bør du unngå denne medisinen mindre du får beskjed om noe annet av en helsepersonell.

Akne behandlinger som kan brukes under graviditet

Over-the-counter produkter som inneholder benzoylperoksid regnes som trygge for gravide å bruke. Noen over-the-counter narkotika inneholder salisylsyre, som bør unngås, så alltid lese ingredienslisten på eventuelle akne produkter du vurderer. Og ta kontakt med en helsepersonell før du bruker noen over-the-counter akne behandling.

Tea tree olje, en essensiell olje avledet fra bladene av planten Melaleuca alternifolia, blir ofte brukt til å behandle akne. Denne behandling, som kan fremstilles ved å kombinere 95 deler vann til 5 deler te treet olje, har langt færre bivirkninger enn benzoylperoksyd. Men ikke fullt så effektiv som benzoylperoksid, er tea tree olje trygt å bruke under graviditet.

Honning er en naturlig akne behandling som også kan brukes under graviditet på grunn av sine antibakterielle egenskaper som virker mot akne. Anvende honning til ansiktet ditt kan hjelpe drepe akne-forårsaker bakterier. Honey har ingen kjente bivirkninger, noe som gjør det til et godt valg i løpet av svangerskapet. Bare bruke ren honning til ansiktet ditt, la det sitte i noen minutter, og skyll av med vann.

Er Vicks VapoRub trygt å bruke under graviditet?

Vicks® VapoRub® er en aktuell behandling som virker raskt for å lindre hoste og muskelsmerter. De aktive ingredienser - mentol, eukalyptus olje og kamfer - redusere smerte og "cool" nesegangene. Mange anser ingrediensene i Vaporub "naturlige aromater," slik det er tenkt å være trygt for bruk under graviditet.

VapoRub under graviditeten

Graviditet er en tid da kvinner følge nøye med hva de spiser, for å ivareta sikkerheten for både seg selv og deres ufødte barn. Informative nettsteder som babycenter.com oppgir at det er helt trygt å bruke VapoRub under svangerskapet. Studier viser at de ingrediensene som finnes i VapoRub kan være skadelig for små barn, men foreløpig er det ikke kjent for å være skadelig under graviditet.

Sikkerhet

Som i 2009, har sikkerhetsproblemer blitt reist om produkter som inneholder kamfer, en av de viktigste aktive ingrediensene i VapoRub. Ifølge New York City Department of Health and Mental Hygiene, kamfer produkter er giftig og spesielt farlig for små barn. Mouthing eller spise kamfer kan forårsake anfall. Påføring balsamer eller salver i store mengder, og legge det til vannet av et rom luftfukter kan også føre til at barn å gripe. Andre symptomer på forgiftning inkluderer magesmerter, kvalme, oppkast, irritabilitet og agitasjon.

Forskning

En Wake Forest University studie hevder at VapoRub kan stimulere slimproduksjon og luftveier betennelse, noe som kan ha alvorlige effekter på å puste i et spedbarn eller småbarn.

"Ingrediensene i Vicks kan være irriterende, forårsaker kroppen til å produsere mer slim for å beskytte luftveiene", sa Bruce K. Rubin, MD, FCCP, studiens hovedforfatter fra Institutt for Pediatrics ved Wake Forest University School of Medicine, Winston Salem, NC. "Spedbarn og små barn har luftveiene som er mye smalere enn de voksne, så noen økning i slim eller betennelse kan begrense dem mer alvorlig."

Hvorvidt de samme bivirkninger som kan oppstå hos gravide kvinner er ukjent.

Effektivitet

VapoRub har vært brukt i generasjoner og er en av de best selgende over-the-counter kalde produkter. The Mayo Clinic sier at VapoRub er generelt trygt når det brukes som anvist, og at dens aromatiske ingredienser kan hjelpe noen tett nese å føle seg mer åpen ved å produsere en kjølig følelse i nesen.

Konklusjon

Siden informasjon er usikkert om sikkerheten av VapoRub under svangerskapet, er det beste løpet av handlingen for å snakke med legen din før du bruker den. Følg alltid anvisningen på pakken nøye - ikke ingest; gjelder ikke for øyne, nese, munn eller ødelagt hud; Må ikke brukes hvis du er allergisk mot eukalyptusolje, mentol eller kamfer.

Medisiner for å unngå under graviditet

Generelt bør gravide unngå å ta noen forholdsregler eller over-the-counter medisiner, med mindre de er spesielt godkjent av en OB / GYN eller annet helsepersonell som er klar over graviditeten, siden medisiner kan forårsake fødselsskader eller svangerskapskomplikasjoner. Noen leger gi pasienter med en liste over medisiner som anses som trygt under graviditet på sitt første prenatal besøk, og krever godkjenning for noe annet.

Typer

De viktigste typer medisiner gravide kan ta inkluderer reseptbelagte legemidler, over-the-counter medisiner og naturpreparater. Ingen av disse typer medikamenter, inkludert en som er naturlig, nødvendigvis er trygge. Generelt, aktuell og lavdose medisiner som anti-klø kremer og sår hals spray er mer sannsynlig å være i orden enn de som er tatt internt, spesielt ved høye eller vanlige doser, men gravide bør likevel unngå dem uten legens godkjennelse . Mens noen legemidler, inkludert de som påvirker blodtrykket, slik som ACE-hemmere og mange migrene medisiner, er kjent for å være potensielt skadelig under svangerskapet, er risikoen for andre rusmidler fortsatt under debatt.

Identifikasjon

De fleste reseptbelagte og over-the-counter medisiner som inneholder advarsler for gravide kvinner på utsiden av boksen eller i brosjyren informasjon. The Food and Drug Administration (FDA) etiketter medikamenter som klasse "A", "B", "C", "D" eller "X" for bruk under graviditet. Klasse "A" narkotika har blitt bevist trygt for gravide kvinner. Klasse "B" narkotika har ikke blitt bevist trygt for gravide kvinner, men kan ha vært trygge i dyrestudier. Klasse "C" narkotika har vist seg skadelig i dyr, og har ikke blitt bevist trygge på mennesker. Klasse "D" narkotika har vist seg å medføre fosterskader eller andre skader, men deres fordeler kan oppveie risikoen i noen tilfeller. Klasse "X" narkotika er kjent for å være skadelig for gravide kvinner eller deres babyer, og bør helt unngås under graviditet.

Time Frame

Noen medisiner er mest skadelig i første trimester av svangerskapet, mens andre bare trenger å unngås i løpet av de siste ukene. For noen stoffer kan FDA tildele dem en klassifisering tidlig i svangerskapet og en annen inndeling i slutten av svangerskapet. Medisiner som Roaccutane (en resept acne narkotika) og Thalidomide kan forårsake alvorlige fødselsskader dersom det tas i begynnelsen, eller til og med kort tid før, graviditet, og Soriatane eller acitretin (en psoriasis narkotika) kan føre til fosterskader opp til tre år etter at en kvinne stopper tar det. Andre medisiner som aspirin, kan føre til overdreven blødning hvis en kvinne tar dem i timer eller dager før levering.

Effekter

Noen medisiner, som for eksempel thalidomid, er nå godt kjent for å forårsake alvorlige fødselsdefekter som manglende lemmer, hjerteproblemer og fordøyelsessykdommer. For andre medisiner, effektene er mindre klart. Legemidler som ibuprofen og naproksen (Aleve) kan forårsake hjertefeil hos barnet, særlig sent i svangerskapet, men kan være trygg på sporadiske, lave doser tidligere. Mens noen medisiner som anti-depressiva ikke kan føre til åpenbare misdannelser eller komplikasjoner, leger fortsatt er usikker på om de kan ha mer subtile langsiktige effekter på et barns utvikling.

Betraktninger

I mange tilfeller, effekten av medisiner på gravide kvinner og deres babyer har ikke tilstrekkelig undersøkt. Siden legene ikke kan si sikkert at mange legemidler ikke medføre fosterskader eller graviditet komplikasjoner for mor, de anbefaler ofte å unngå medisiner med mindre de er helt nødvendig for å være på den sikre siden. I hvert fall vil legen veie de potensielle risiko og fordeler ved et legemiddel, og eventuelle mindre risikable alternativer, før anbefale hvilke medisiner en gravid kvinne bør ta. For eksempel kan leger fortsetter å behandle kvinner som har en lidelse som gjør dem utsatt for blodpropp med daglige doser av aspirin, men anbefaler at kvinner som har mild hodepine bruke et tryggere alternativ, for eksempel paracetamol, kalde kompresser eller avspenningsteknikker i stedet.

Kan du utvikle allergi under graviditet?

Mange gravide opplever rennende neser eller nyser, og tror de har utviklet nye allergier på grunn av sin tilstand. Faktisk, allergi oppstå på grunn av genetiske faktorer (en familiehistorie med allergi), eller gjentatt eksponering for et stoff.
Allergier kan vises når som helst i livet. Mens gravid kvinne kan utvikle allergi under graviditet, er graviditet i seg selv ikke årsaken.

Symptomer

The American College of Allergy, Asthma & Immunology (ACAAI) forklarer at hormonelle endringer under svangerskapet kan hovne opp nesegangene. Dette kan føre til nysing og rennende nese. En artikkel av fødselslege Marjorie Greenfield forklarer at selv kvinner som aldri hadde allergier kan ha disse symptomene mens gravide, noe som fører dem til å tro at de har utviklet en ny allergi. Dr. Greenfield forklarer at disse symptomene rydde opp etter svangerskapet.

Frekvens

Graviditet betyr ikke alltid føre til allergilignende symptomer og ikke nødvendigvis gjøre eksisterende allergi symptomer verre. Ifølge ACAAI, noen gravide kvinner rapporterer at deres allergisymptomer bli mye verre, mens noen finner sine symptomer bedre under svangerskapet. Noen gravide aldri oppleve allergilignende symptomer eller rapportere ingen endring i sine eksisterende allergier.

Behandling

Noen kvinner kan avslutte allergi medisin når de finner ut at de er gravide. Dette kan forårsake symptomer å bli verre, og kan ikke være nødvendig. Mange over-the-counter og reseptbelagte allergi medisiner regnes som trygge for bruk under graviditet. Noen andre regnes som trygge, men bare når de brukes under en lege tilsyn. Din helsepersonell kan gi deg råd om risiko og nytte av din nåværende medisiner.

Alternatives

Hvis du utvikler allergi symptomer under svangerskapet, kan legen din foretrekker at du ikke bruke allergi medisiner på grunn av potensialet for uventede bivirkninger når du tar noe narkotika for første gang. Det er mange måte andre måter å kontrollere allergiske reaksjoner og redusere symptomer, som å gjenkjenne og unngå allergi triggere, holde vinduer og dører lukket, bor innendørs når pollen teller er høy og iført en pollenmaske når du er utendørs.

Foster Allergi

Noen bekymring finnes over om gravide kan passere allergi til sine ufødte barn ved å spise visse matvarer. Peanut allergi hos små barn har blitt vanlig, og kan være livstruende. Mange organisasjoner, blant annet den britiske regjeringen og ACAAI har frarådet å spise peanøtter mens hun var gravid. The March of Dimes, derimot, sier at disse anbefalingene er basert på utdatert forskning og hvorvidt en mor spiser peanøtter har ingen innvirkning på hennes barns risiko for en peanøttallergi.

Behandlinger for Carpal Tunnel under graviditet

Gravide kvinner ofte utvikler symptomer på carpal tunnel syndrom på grunn av hevelse i håndleddet forårsaket av væskeansamlinger. Når håndleddet er hoven, er median nerve komprimert, noe som resulterer i smerter, nummenhet og prikking i hender og håndledd. Under graviditet er det viktig å finne måter å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom uten at det påvirker din baby. Hviler håndleddene, ved hjelp av is og iført støttende splinter er alle måter å redusere eller eliminere smerter og nummenhet uten å ta medisiner som kan skade barnet ditt.

Rest

Carpal tunnel syndrom påvirker håndleddene når repeterende bevegelser som irriterer carpal tunnel er gjort. For å minske smerter og nummenhet som følge av carpal tunnel syndrom, bør du hvile håndleddene. Unngå de bevegelser som forårsaker irritasjon, såsom å skrive, så mye som mulig. Mange gravide kvinner prøver å få så mye dyktig som mulig før deres baby er født, men ubehandlet carpal tunnel syndrom kan forårsake permanent skade. For å hindre langsiktige problemer, er det best å hvile håndleddene eller hindre bøye gjennom bruk av støttende splinter.

Splinter

Carpal tunnel splinter blir brukt til å støtte håndleddene i en fast stilling, hindrer flexing av håndleddene som kan føre til irritasjon og betennelse. Under graviditet, hvis du opplever noen grad av carpal tunnel symptomer, bør du bære støttende splinter under alle aktiviteter som medfører en for stor håndleddet bevegelse. Det er også en god idé å bære din splinter om natten, siden de fleste mennesker har en tendens til å bøye håndleddene i søvne.

Is

Lagring av splint i fryseren vil gi ekstra lindring fra kulden. Når du begynner å føle smerte i hånden eller håndleddet, sette på kaldt splint. Hvis kulden ikke varer, kan du bruke en ispose for å gi mer langvarig smertelindring og veksle den med varme ved å dyppe hånden i en vask full av varmt vann.

Hvordan å lette magesmerter under graviditet

Lidelse magesmerter under graviditet er ikke den mest betryggende følelsen en kvinne kan oppleve i noen trimester, men det betyr ikke nødvendigvis at noe er galt med barnet. Det kan være et resultat av gass, halsbrann, forstoppelse eller ganske enkelt posisjonen til barnet ditt. Mens du bør snakke med legen din om noen smerter eller ubehag du kommer over i løpet av perioden av svangerskapet, så det er alltid best å veie på siden av forsiktighet, er det noen ting du kan gjøre for å lette disse typer opplevelser.

Bruksanvisning

Ta et sete. En av de enkleste ting en kvinne kan gjøre når du prøver å lette magesmerter under svangerskapet er å ta et sete, spesielt hvis smertene setter i mens på føttene. Ofte vil smerten passere etter noen minutter.

Påfør litt varme. Noen ganger kan hvile en varmepute direkte på det området av smerte eller ubehag bidra til å lette følelsen. Sørg for å holde innstillingen på varme og bare bruke den for noen få minutter av gangen.

Hold deg i form. Hvis du holder deg i form eller engasjere seg i moderat trening mens de er gravide, mange av smerter og ubehag av svangerskapet, blant annet magesmerter, vil være mindre intense.

Prøv å bøye litt mot området av smerte. Mange ganger, en enkel bevegelse, som å bøye eller skiftende mot smerte eller ubehag, kan også lette følelsen du føler. Dette kan bidra til å frigjøre en knute eller bygget opp gass.

Vær oppmerksom på triggere. Hvis magesmerter kommer umiddelbart etter måltider, bør du virkelig begynne å betale mer oppmerksomhet til hva du spiser. Noen av de matvarer du setter i kroppen din kan være årsaken halsbrann eller gass som tilskynder smerten. Når du vet hvilke matvarer som utløser de ubehagelige opplevelser, kan du begynne å unngå dem med en modifisert kosthold.

Bruk løse, komfortable klær. Noen kvinner kan oppleve magesmerter under svangerskapet fra tett montert klær. For å bøte på eller unngå denne typen problem, sørg for å holde klærne løs og komfortabel - spesielt når du sover.

Tips og advarsler

  • Hvis du lider av mer alvorlige smerter eller kramper, bør du kontakte legen din umiddelbart, som det kunne være et tegn på en mye mer alvorlig tilstand.

Tegn og symptomer på akne under graviditet

Tegn og symptomer på akne under graviditet


Akne under graviditet er ikke uvanlig. Hvis du befinner deg i den situasjonen av å være gravid og opplever akne, er du ikke alene. De hormonforandringene i kroppen din er å klandre for fet hud og akne. Det er et par ting du kan gjøre for å bekjempe akne, men for det meste, vil det eksistere i løpet av svangerskapet. Ikke la akne ødelegge selvbildet ditt. Graviditet er en viktig tid i en kvinnes liv, og bør ikke være full av frykt eller skam på grunn av en akne utbruddet.

Gravid Glow

Den gravide gløden som noen kvinner er utsatt for oppstår på grunn av stigende hormonnivåer. Som hormonnivået øker, så gjør oljeproduksjonen, noe som fører til fet, glatt hud. Under enkelte svangerskap, dette fet, glatt hud, oppfattes som en "glød," eksisterer. Dette fet hud er et fantastisk sted for akne å skje og okkupere. Du kan lide av depresjon på grunn av den nye akne og bli enda mer usikker om kroppen din i løpet av denne avgjørende fasen i livet. Men, er du motet fra å bruke noen akne medisinering, spesielt Accutane, noe som fører til fødselsskader.

Tegn på Acne

Acne vil begynne å skje i mange steder. Noen kvinner bare oppleve akne i ansiktet. Men for noen kvinner, er full-blåst akne et resultat av svangerskapet. Acne vil oppstå på brystet, ryggen og ansiktet. Kviser kan bli sår og store i størrelse. Du kan anta at dine kamper med kviser i ungdommen er over før du blir gravid, men da må du bryte ut igjen med kviser som i noen tilfeller er verre enn akne du hadde i din ungdom. Dette kan være et alvorlig slag for selvbildet ditt i løpet av svangerskapet og forårsake stress.

Bekjempelse Acne

Det er flere ting du kan gjøre for å bekjempe graviditet akne, inkludert å vaske ansiktet med en mild såpe hver kveld, klappe huden tørr, ved hjelp av vannbasert makeup og bruke en oljefri fuktighetskrem. Du rådes til ikke pop kviser eller vask ansiktet med en vaskeklut. Ikke plukk på kvisene, da dette kan føre til arr på huden senere. Du blir også bedt om å holde seg hydrert ved å drikke minst åtte glass vann per dag.

Hvordan å lindre bryst smerte under graviditet

Hvordan å lindre bryst smerte under graviditet


Brystsmerter under svangerskapet er forårsaket av kroppens hormonelle nivåer økende, noe som er vanlig hos gravide kvinner. Vevet i brystene dine er i endring, og melkekanalene produserer cellene til å mate babyen når den blir født. Dine bryster kan hovne opp, og de kan føle seg sensitiv og sår. Denne smerten starter vanligvis tidlig i svangerskapet og varer gjennom første trimester. Men det kan noen ganger vare gjennom hele svangerskapet. Det er flere ting du kan gjøre for å lindre smerter i brystene under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Bruk en BH som gir god støtte for brystene dine. Hvis du ikke bruke BH din ømme bryster kan forverres.

Øvelse daglig. Få minst 20 minutter med aktiv trening hver dag.

Rest med en varmepute i løpet av brystene. Noen kvinner foretrekker is pads. Teste ut begge typer for å se hva som fungerer best for deg.

Ta Paracetamol, som for eksempel Tylenol. De fleste smertestillende midler er ikke å bli tatt under graviditet imidlertid mange leger godkjenne bruk av Tylenol. Sjekk med legen din for å være sikker.

Slapp av på ryggen og ta dype åndedrag. Visualisere smerten går bort.

Slutte å spise salt. Salt kan gjøre ømme bryster verre ved å lede til vannansamlinger.

Drikk rikelig med vann for å skylle ut overflødig væske fra kroppen din.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du tar smerte medisin.

Øvelser for nedre ryggsmerter under graviditet

Nedre ryggsmerter er en av de vanligste plagene i svangerskapet. Med veksten av barnet, er det lagt vekt og press plassert på nedre del av ryggen, og dette kan gjøre mest normale aktiviteter som sittende, stående og sove svært ubehagelig. Selv om det ikke er noe som vil fullstendig ta bort ubehaget unntatt fødselen av barnet, er det noen ting som kan bidra til å lette den, og gjøre livet utholdelig under svangerskapet.

Årsaker

En kombinasjon av forandringer som forekommer i den gravide kroppen kan bidra til lavere ryggsmerter. Livmoren vokser til ca. 1000 ganger sin pre-graviditet størrelse, og med så mye vekst, den nedre ryggmuskulaturen blir anstrengt. Det er også en forskyvning av tyngdepunktet som fører til kvinnens stilling for å endre, særlig mot slutten av svangerskapet.

Graviditet hormoner også øke i forberedelse til fødselen av barnet. Disse hormoner føre leddbånd i bekkenet for å slappe av, noe som gjør den mer fleksibel.

Svake magemusklene kan være en annen kilde til korsryggen ubehag. Etter hvert som barnet vokser, kan magemusklene ikke være i stand til å støtte den voksende livmoren, slik at du ofte skifte holdning.

Øvelser

En av de beste måtene å hjelpe forebygge og lindre smerter i korsryggen i svangerskapet er ved å gjøre øvelser for å styrke og strekke disse musklene brukes til å støtte ryggen, beina og magen. Denne ekstra styrke ofte resulterer i bedre holdning og færre plager.

Turgåing og svømming er begge gode øvelser for toning og styrking av mage, rygg og ben samtidig gir en kardiovaskulær trening. Inkluderer også 10 til 15 minutter daglig av følgende gulvøvelser som er rettet mot spesifikke muskler som oftest brukes under graviditet.

Kegel øvelser styrke bekkenbunnsmuskulaturen som støtter den voksende magen og andre abdominal organer. Denne øvelsen gjøres ved kontrahering perineum, eller området mellom vagina og anus, som for å stoppe flyten av urin. Hold mens du teller 10, slipp og gjenta 10 til 20 ganger. Gjør dette tre ganger daglig for best resultat.

Bekken steiner eller rygg presser tone korsryggen og magemusklene og kan gjøres stående mot en vegg eller på hender og knær. Stå med ryggen rett og mot en vegg, knærne litt bøyd, og trykk deretter på korsryggen inn i veggen. Hold mens du teller til 10, og gjenta det 10 ganger. Hvis du utfører variasjonen på hender og knær, starter med en flat rygg, deretter forsiktig rundt korsryggen ved å trekke i magemusklene og curling bunnen din yngre. I en kontrollert bevegelse, bringe deg tilbake til en flat rygg, og gjenta bevegelsen 10 til 20 ganger, 2-4 ganger daglig.

Leg heiser tone lårmusklene, som støtter kroppen som hofteledd løsne mot slutten av svangerskapet. Begynn på hender og knær, ta venstre kne inn mot venstre arm, deretter i en kontrollert bevegelse, rette venstre benet ut bak deg; gjenta fem til ti ganger. Skifte side, og gjøre ytterligere fem til 10 reps med høyre ben.

Endelig trunk twists strekke musklene i korsryggen og ryggraden. Mens du sitter på gulvet med bena i kors, forstå din venstre fot med venstre hånd, plasserer høyre hånd på gulvet ved siden av høyre hofte, og forsiktig vri overkroppen, ser over høyre skulder. Hold mens du teller til ti, gå tilbake til sentrum, og gjenta på den andre siden. Gjør for totalt fem til 10 reps.

Tips

Til slutt, gjøre enkle endringer i livsstil som å ta forsiktighet ved løfting, bøying og flytting kan gå langt i å gjøre deg mer komfortabel under svangerskapet. Vær oppmerksom på hvordan du sitte, stå og gå hele dagen. Bruk milde, ikke jerky, bevegelser når man reiser seg; har god holdning når du står eller sitter; slitasje lav hæl, godt støttet sko (ingen leiligheter); og sitte i fast-støttet stoler, plassere en liten pute bak korsryggen for støtte. Aldri bøye i midjen for å plukke opp noe; alltid knebøy, holde ryggen rett, og aldri løfte noe for tung. Når du sover, alltid ligger på siden ved hjelp av en pute mellom bena for å støtte korsryggen; ikke sove på ryggen etter første trimester. Varme eller kalde omslag kan plasseres på nedre del av ryggen for å redusere ubehaget du kan oppleve. Tenk å ha en prenatal massasje.