Digidexo.com

Kan Arch Støtter Hjelp Pronasjon?

Kan Arch Støtter Hjelp Pronasjon?


Pronasjon refererer til en normal funksjon av foten der buen flater ned mot bakken som foten ruller fra ytterkanten av hælen på innsiden av ballen av foten mens du går eller kjører. Det er imidlertid nødvendig for riktig bue støtte for å sikre at foten ikke overpronate, noe som betyr at den ruller for langt innover og bevirker at buen til å synke for lavt. Overpronasjon kan føre til fot, ben og ryggsmerter.

Overpronasjon

Når buen faller for nær bakken, det unormalt strekker muskler og sener i foten og leggen. Dette kan føre til felles hæl smerter kjent som plantar faciitis samt hælspore. Unaturlig gangart som oppstår når foten ruller for langt innover kan også føre til hofte og rygg smerter som rygg og hofte bein til slutt sprette ut av stilling. Bue støtter gjør akkurat det navnet tilsier: tilby støtte for dine buer for å holde dem fra å falle for lavt.

Hvordan Arch Støtter Hjelp

Riktig bue støtter gi en sterk, men polstret overflate for å hjelpe erke bevege seg normalt under gange og kjører. Mange tilpassede orthotics er laget av metall, men har en polstret topp å tillate noen bue fleksibilitet. Buen støtter bare tillate fotens bue å synke en liten mengde - ikke lav nok til å forårsake muskel eller sene skader.

Heel Cups

Mange bue støtter er fulle-fots orthotics som inkluderer hæl kopper. Heel kopper hjelpe holde foten mer stabil mens du går og gir ekstra demping for folk som lider av hæl smerter. Disse full fot bue støtte orthotics er ideell for personer som lider av hælspore eller plantar faciitis. Ikke bare tilbyr de foten den nødvendige støtte, men de gir en mykere overflate mens hælen problemer er healing.

Innleggssåler

De fleste sålene finnes på narkotika og lavprisbutikker ikke tilbyr bue støtte. Polstrede innleggssåler kan bidra til å redusere foten og hæl smerter, men de vanligvis ikke tilby bue støtte er nødvendig for å reversere muskel og sene skader i føttene. Det er noen over-the-counter bue støtter tilgjengelig, så spør din podiatrist hvilken som han vil anbefale stedet for å kjøpe en innersåle som ikke vil hjelpe dine fotproblemer. Podiatrist kan anbefale en tilpasset orthotic i stedet, som er en full-fot bue støtte som er skreddersydd for å passe foten din og designet for å lindre smerte og ganglag abnormiteter.