Digidexo.com

Blood Pressure Drugs List

En blodtrykksmåling høyere enn 140/90 regnes som høyt blodtrykk, en medisinsk tilstand som øker risikoen for hjerneslag, hjertesykdom og nyresvikt. Hypertensjon rammer én av tre amerikanere. For noen endringer i kosthold, økt aktivitet og bedre stressmestring er tilstrekkelig for å lindre hypertensjon. For andre kan en eller flere medisiner være nødvendig for å kontrollere tilstanden. Den følgende blodtrykk medikament listen forklarer virkningen av hvert medikament på det kardiovaskulære systemet.

Betablokkere

Betablokkere tillate hjertet til å slå saktere og med mindre kraft. Stoffet også gjør at blodårene utvider seg. Dette betyr at hjertet trenger mindre kraft for å bevege blod gjennom blodkarene, noe som reduserer blodtrykk. Ofte foreskrevet betablokkere inkluderer acebutolol, atenolol, betaksolol, bisoprolol, karteolol, metoprolol, nadolol, propranolol, sotalol og timolol.

ACE-hemmere

Angiotensin converting enzyme (ACE-hemmere) hemme produksjonen av hormonet angiotensin II, et stoff som constricts blodkar. Det bidrar til å senke blodtrykket fordi årene slapper av i fravær av angiotensin II. Ofte foreskrevet ACE-hemmere inkluderer benazepril, kaptopril, enalapril, fosinopril, lisinopril, moexipril, Perindopril, quinapril, ramipril og trandolapril.

Angiotensinantagonister

Dette stoffet har en lignende effekt som ACE-hemmere. I stedet for å hemme produksjonen av angiotensin II, beskytter det blodkar fra sammentrekning effektene av hormonet. Forskrevne legemidler omfatter kandesartan, eprosartan, irbesartan, losartan, telmisartan og valsartan.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsium er et viktig trigger i de biologiske prosesser som forårsaker pumpingen av hjertet. I eldre mennesker og andre med trange blodårer kalsium ikke flyttes så effektivt. I tillegg til forhøyet blodtrykk, dette kan også resultere i arytmier, flimringer, og angina. Kalsiumkanalblokkere gjør hjertet pumpe mer effektivt og slappe av blodkar. Forskrevne legemidler er klonidin hydroklorid, guanabenzacetat og metyldopa.

Diuretika

Diuretika forårsake mer hyppig vannlating, slik at salt og overflødig væske kan fjernes fra kroppen. Diuretika kan brukes alene eller i kombinasjon med andre medikamenter for å forbedre de positive virkninger av medikamenter. Ofte foreskrevet er amilorid, bumetanide, klortiazid, chlorthalidone, furosemid, hydroklortiazid, Indapamide og spironolakton.

Kombinasjonsbehandlinger

I noen tilfeller, blodtrykk medikamenter fungerer best i kombinasjon med hverandre. Vanlige motstandere, ifølge American Heart Association, er ACE-hemmere med kalsiumkanalblokkere eller diuretika, for eksempel. I enkelte populasjoner inkludert afro-amerikanere, ACE-hemmere og betablokkere ikke fungerer så effektivt alene, men å legge en vanndrivende bedrer ofte effekten av begge legemidlene.

Resistent hypertensjon

Når hypertensjon ikke reagerer på endringer i livsstil og kombinasjonsbehandlinger, kan ytterligere klasser av blodtrykk narkotika benyttes. Disse inkluderer alfablokkere, som minske elektriske signaler fra hjernen til blodkar og hemmer innsnevring av skip; sentral virkende midler som hindrer overstimulering av nervesystemet; og vasodilatorer, som hindrer innsnevring av blodårene ved å slappe av arterial muskler.