Digidexo.com

Tea for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom. Kosthold og stressmestring behandler hovedsakelig det. Flere typer av te har blitt funnet å hjelpe til med IBS.

IBS

IBS har mange forskjellige symptomer, hvorav de fleste er forårsaket av de viktigste problemene, som forstoppelse og diaré. Kramper og oppblåsthet er vanlig. Hemorroider og tretthet er ofte forårsaket også.

Green Tea

Grønn te hjelpemidler i riktig fordøyelsen. Dette reduserer tarmfunksjon, for derved å redusere IBS symptomene. Å drikke en kopp med et måltid er den beste måten å få denne fordelen.

Kamille

Kamille te har en beroligende effekt på nervesystemet. Dette reduserer stress, som fordeler mennesker med IBS. Stress er en viktig trigger IBS symptomene. For optimalt resultat, drikke denne te når du føler deg stresset eller mellom måltidene.

Peppermynte

Peppermynte te inneholder mentol og metyl-salicylate, som begge har milde smertestillende egenskaper. De er også anti-spasmodisk, noe som reduserer kramper. Du kan drikke denne te med måltider eller på tom mage.

Tanniner

Te inneholder polyfenoler som kalles "tanniner." De har anti-inflammatorisk og snerpende egenskaper. Tanniner hjelpe med diaré og forstoppelse.

Betraktninger

Koffein er kjent for å utløse IBS symptomer, så det kan være lurt å drikke bare koffeinfri te. Tanniner har blitt funnet å utløse migrene, så vær oppmerksom på når du drikker te, og hvis en migrene utvikler.