Digidexo.com

Diet Patch Ingredienser

Diet lapper har en kombinasjon av flere like aktive ingredienser, som er bundet på et klebemiddel firkantet lik en bandasje. Avhengig av produsenten, kan de aktive ingrediensene til hastigheten metabolisme inkluderer guarana, L-karnitin, og Blæretang; å dempe appetitten og balansere vekttap, 5-HTP, DHEA og yerba mate. Det finnes flere varianter av patcher på markedet, og det er viktig å forstå deres funksjoner og bivirkninger før du kjøper.

Ingredienser i kosten Patches

Patcher kan inneholde ingredienser spioneringen på TV og på nettet som en "mirakel" eller "hemmelige" ingrediens. Kosttilskudd som acai bær ekstrakt, eple cider eddik og grønn te ekstrakt har funnet veien inn i dietten patch markedet, selv om de patcher som liste disse ingrediensene inneholder vanligvis bare små mengder. Disse plastre inneholder generelt et større kombinasjon av standard-metabolisme økte og appetittdempende midler i tillegg. Husk at noen ingredienser ikke bør tas av personer med høyt blodtrykk eller hjerteproblemer. Hvis du lider av et stort medisinsk tilstand, må du rådføre deg med lege før du bruker noen diett hjelpemiddel.

Guarana, L-karnitin, og Fucus vesiculousis er tre av de vanligste metabolisme boosters som brukes i fremstillingen av kosthold patcher. Mens disse ingrediensene er "helt naturlig", og i tilstrekkelige mengder gjøre hjelpemiddel i påskynde din metabolic rate, er de også kjent for å forårsake høy puls, svimmelhet og / eller diaré (se referanser 3). Riktig forskning må brukes av personer med følsomhet for disse kosttilskudd.

Appetittdempende og balansere ingredienser 5-HTP, trenger DHEA og Yerba Mate ikke kommer med den samme store potensialet for umiddelbare bivirkninger, selv om Yerba Mate har vært vist i kliniske studier med det internasjonale byrået for kreftforskning for å være kreftfremkallende i store beløper seg når det brukes som te (se referanser 1). Forske disse ingrediensene er nøkkelen, som DHEA er et hormon stabilisator og 5-HTP er en stemning balansere sammensatte. Personer med stemningslidelser eller på hormonbehandling oppfordres til å forske på disse ingrediensene før bruk.

Har Diet Patches faktisk fungerer?

Diett patcher er avhengige av en laced lim plassert på huden. Siden bestanddelene ikke kan absorbere raskt inn i kroppen, må plastrene være potente. Forbrukerne har rapportert at kosthold patcher ikke gir noen langvarig effekt i å miste vekt, noe som indikerer at de aktive ingrediensene mange patcher ikke kommer i tilstrekkelig styrke til å hjelpe til med vekttap, eller at ingrediensene i patcher ikke absorberes gjennom huden .

I 2004 krevde Federal Trade Commission skaperne av en diett patch, markedsført under navnet skrelle bort Kilo, å betale over $ 1 million i en class action-oppgjør etter å finne at oppdateringen ikke hjelpe til med vekttap. I en pressemelding, Howard Beales, direktør for FTC Bureau of Consumer Protection sa "Krav som patcher, kremer og wraps kan føre til betydelig vekttap er et rødt flagg" for falskhet Markedsførere bør ikke gjøre disse påstandene,. Media bør ikke kjøre dem, og forbrukerne bør ikke kjøpe dem ".

Kosthold patcher fortsette å hevde markedsandel i vekttap industrien, imidlertid, og nye oppdateringer blir frigitt. Effektiviteten av patcher kan variere, men det er alltid av interesse for forbrukeren å fullstendig undersøke mulige bivirkninger og gyldigheten av kosthold patch krav før du kjøper produktet.