Digidexo.com

Hvordan Bring puls Down

Det er mange ting som kan forårsake en person til å oppleve en puls over 100 slag per minutt (bpm), kjent som takykardi. Lavt blodtrykk, hjertesykdom, dehydrering, stress og skjoldbrusk problemer er bare noen få årsaker til takykardi. Uansett hva den underliggende årsaken, er det noen enkle ting du kan gjøre for å bidra til å bringe pulsen ned.

Hvordan Bring puls Down

Diet, meditasjon og trening

•  Sjekk din diett. Unngå koffein og alkohol; begge er kjent for å øke hjertefrekvensen hos mottakelige personer. Mat sensitives og allergier kan også føre til hjertefrekvensen til å gå opp. Chemocare.com foreslår å holde en dagbok over alt du spiser og drikker, sammen med en dagbok ganger du opplever takykardi. Sammenligne de to datasettene for å avgjøre om en bestemt mat bidrar til rask hjerterytme.

lære å meditere. Meditasjon roer sinnet og kroppen. Finn et rolig sted, sitte i en god stol og lukk øynene. Fokuser din oppmerksomhet på inn og ut av pusten din. Ikke la din tanke å vandre bort fra pusten. Sitte på denne måten i minst fem minutter flere ganger om dagen.

Oppgave lett. Lette øvelser som svømming, turgåing eller lette aerobic gjør hjertet sterkere og kan bremse din hviler hjerteslag. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram.

Se legen din. Takykardi kan være et tegn på en alvorlig hjertesykdom, lungebetennelse eller infeksjon i blodet, så ta deg tid til å konsultere legen din.

Hint

  • Ikke satt av et besøk til legen din.