Digidexo.com

Hvordan kan jeg hjelpe en voksen barnet med sine Major depresjon?

Dealing med depresjon er vanskelig for alle involverte. Det er like vanskelig for de kjære på personen lidelse med alvorlig depresjon fordi ikke bare gjøre deres handlinger påvirker dem, men de føler seg hjelpeløs og ganger og vet ikke hva jeg skal gjøre for å bedre situasjonen. Major depresjon er ikke en uvanlig sykdom i tidlig voksen barndom. Mens det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, er det noen grep du kan ta for å hjelpe.

Depresjon

I tidlig voksen alder, er det mange faktorer som kan bidra til depresjon. Det er flere stressfaktorer i livet, og de kan ikke alltid kjøre med noen for å snakke om sine følelser. Årsakene til depresjon kan variere fra overgrep, traumer eller andre spesifikke Lifen erfaringer. Årsaken til alvorlig depresjon kan også være biologisk. Hvis du finner din voksen barnet har problemer med å sove, er humørsyk, er vedvarende trist eller har mistet interessen for ting han eller hun en gang likte, han eller hun kan være deprimert.

Alternativer

Mens noen ganger den personen som lider med depresjon eller alvorlig depresjon kan i utgangspunktet bekjempe hjelp fra de rundt ham eller henne, er det viktig å ikke bli frustrert og føre til mer stress. Være tilgjengelig for å snakke med dem. Hvis de har problemer med å snakke med deg, som ikke er uvanlig, kan det være lurt å ta med en psykiater inn i bildet. Mange ganger er det mye lettere å åpne opp for noen som ikke er involvert direkte. Gjør en avtale med en lege og ta din voksen barnet til besøket. På dette punktet må du være støttende, men ikke påtrengende fordi store depresjoner later mennesker med følelser av verdiløshet, tomhet og skyldfølelse.

Hvis en lege foreskriver terapi eller medisiner, være der for å bidra til å gjøre avtaler, og sikre de delta samt ta sine medisiner regelmessig. Oppmuntre barnet til å komme ut og gjøre ting de liker, støtte noen interesser de har, og prøve å få dem til å reignite sine lidenskaper. Hvis barnet ditt noen gang snakker om eller sier de ønsker å begå selvmord, bli med dem og snakke dem gjennom den. La dem få sine følelser ute og ikke vær redd for å spørre direkte spørsmål. Sørg for å ha en hjelpetelefon på fil i tilfelle kriser.