Digidexo.com

Sviske Juice Diet

Sviske Juice Diet


Sviske juice kosthold er mangelfull i essensielle proteiner og fett som kroppen trenger for å forebygge sykdom og absorbere næringsstoffer fra andre. Mens forbruker svisker kan midlertidig bidra til å avlaste forstoppelse og fremme sunne bolle bevegelser, er en diett bestående utelukkende av sviske juice anbefales ikke, ifølge Rachel Harris, RD, av Westchester Medical Center i Valhalla, NY. Selv om en flytende diett av noe slag kan føre en person til å raskt miste vann vekt, vil de pounds bare tilbake når han eller hun gjeninnfører fast føde.

Helsemessige fordeler av Svisker

Svisker og sviske juice er næringsrik mat, rikelig i antioksidanten betakaroten, som bidrar til å fjerne skadelige frie radikaler fra kroppen. Svisker har ekstremt høye nivåer av mineralet kalium, som bidrar til å kontrollere blodtrykket for noen mennesker. Svisker er godt kjent for sin generøse uløselig fiber innhold, noe som bidrar til å regulere kroppens fordøyelseskanalen når det spises konsekvent.

Men du trenger ikke å inkludere store mengder svisker eller sviske juice i kostholdet ditt for å høste sine helsemessige fordeler. Faktisk er nettopp det motsatte anbefales for en person med en allerede sunn fordøyelseskanal, siden drikker for mye sviske juice kan resultere i en ekstremt ubehagelig lakserende effekt for den personen. Du trenger bare en servering av svisker daglig (omtrent fem svisker eller en 8-unse glass på 100 prosent sviske juice), som anbefalt av Prevention Magazine bok "Nye Foods For Healing," 1998.

Svisker som en Fat Substitute

Det mange kanskje ikke vet er at svisker kan bli brukt i stedet for fett i enkelte oppskrifter. Ved å bruke svisker å erstatte smør, margarin eller olje i bakevarer, kan du redusere det endelige produktet samlede fettinnholdet med ca 90 prosent. Å lage din egen "sviske erstatning," kombinere 20 svisker med 6 ss vann og puré dette. Ved steking, hvis oppskriften krever for tre spiseskjeer olje, bare erstatte dette beløpet med tre spiseskjeer av sviske erstatning.

Når du tar din Svisker eller Juice ...

Etter å ha lest dette, hvis du likevel velger å gå videre med en alt-sviske og eller all-sviske juice diett, er det flere advarsler om å vurdere. Svisker inneholder store mengder av et sukker kalles sorbitol, som har en tendens til raskt å absorbere vann når de inntas. På grunn av dette er det viktig å drikke ekstra vann i løpet av din sviske juice diett. Svisker 'høye fiberinnhold kan føre til at du føler deg gassy og besøke badet ofte. Et kosthold som inneholder bare én type mat eller mat gruppe setter deg i fare for mangel på proteiner, kalsium og andre viktige næringsstoffer. Det er best å sjekke med legen din før du tar fatt på denne dietten.