Digidexo.com

Hvordan Forstå Skeletal System

Hvordan Forstå Skeletal System


Den menneskelige skjelettsystemet er et fenomen studert intensivt av leger, fysioterapeuter, tannleger, atletisk trenere, personlige trenere og mange andre mennesker i helse- og vitenskap felt. Skjelettet består av alle bein som finnes i det menneskelige legeme, som tilveiebringer festestedene for de fleste av de muskler. Skjelettsystemet er rammen av kroppen, og den sentral del av legemet for å understøtte bevegelse og vektbærende av menneskekroppen.

Bruksanvisning

Hvordan Forstå Skeletal System

Lær hvordan bein dannes. For å gjøre dette, vil du trenger for å forstå både den mikroskopiske og makroskopiske struktur av bein. Dette omfatter å forstå osteoblaster (celler som vokser ben), osteoklaster (celler som kvitte seg med ben), forskjellen mellom svampaktig ben, en endosteum (indre lag av ben), og periosteum (ytre sjikt av ben).

utenat de forskjellige former av benene finnes i menneskekroppen og forstå hvor i kroppen hver type er funnet. Sammen med utenatlæring av figurer av bein, bør du også lære de ulike delene av den lange bein og hva hver del gjør for å hjelpe bein vokse og utvikle seg.

Bryt ned skjelettsystemet og lære det seksjon for seksjon. Start med å lære skallen og dets ben. Du bør lære kraniet fra alle vinkler og også være i stand til å identifisere de bein i skallen ser ned i skallen med skullcap fjernet.

Lær de forskjellige knoklene som utgjør ryggraden og brystkasse (lære hele thorax av kroppen), og forstå forskjellene mellom hvilke typer ryggvirvler og hvor mange av hver type finnes i ryggraden.

Lær appendicular skjelett neste. Det er best å lære armer og ben sammen, fordi mange av bein i den øvre og nedre ekstremitet parallelt hverandre.

Tips og advarsler

  • Ta oppmerksom på spesialiserte områder av bein hvor musklene fester. Dette vil hjelpe deg senere når du jobber med å lære muskelsystemet i form av vedlegg og opprinnelse.
  • Ikke prøv å huske alt av bein på samme tid. Arbeide med å lære dem i grupperinger. For eksempel, lære bein av lemmer, fordi det er mange likheter mellom armer og ben, og deretter gå videre til å lære beina i brystkassen, og deretter videre til hodet.