Digidexo.com

HLR Revidert Prosedyrer

I 2005 gjorde American Heart Association endringer i hvordan hjerte-og lungeredning (HLR) leveres i forsøk på å gjøre det lettere å lære, huske og administrere. Tidligere HLR metoder var annerledes for voksne og barn, som kan være forvirrende og vanskelig å huske. De nye standardene gjør det enklere å gi kontinuerlig blod og oksygen sirkulasjon for et offer.

Endringer i brystkompresjoner

Før 2005 revisjon, ble frekvensen av brystkompresjoner og innblåsninger basert på om offeret var en voksen eller barn. Den reviderte HLR-metoden gjør det mulig for det samme antall kompresjoner som skal gis til voksne og barn. Nå bør du gi voksne, barn og spedbarn med en syklus på 30 kompresjoner til to innblåsninger (30: 2).

I tillegg, hvor brystkompresjoner er administrert har endret for å tillate levering av mer blod til hjertet. Dagens metoder anbefaler at brystkompresjoner leveres hardt og fort, samtidig som brystet å rygge tilbake til normal posisjon etter hver kompresjon. Dette gir bedre blodgjennomstrømning enn den forrige metoden, som ikke tillater brystet å rygge inn mellom kompresjoner.

Endringer i Rescue Breathing

Puste normalt før du gir offeret munn-til-munn i stedet for å ta et dypt åndedrag som de gamle standarder anbefalt. Administrere pusten til offeret i løpet av ett sekund og se etter en økning i brystet. Dette indikerer hvorvidt pusten var effektive.

Åpne luftveiene av at maskinen henger offeret ble tidligere utført med en kjeveløft, som trekker offerets kjeven frem og er vanskelig å mestre. Bruken av hodet tilt-haken lift brukes nå til å åpne en svarer offerets luftveier ved å plassere fingrene under offerets kjeve og forsiktig løfte opp for å flytte hodet inn justering. Dette vil bidra til å åpne luftveiene slik redning puste kan utføres og har blitt ansett som en trygg metode, selv om offeret er skadet.

For at maskinen henger voksen eller barn, sjekk for å puste ved å lytte og følelsen etter pusten fra 5 til 10 sekunder, men ikke lenger enn 10 sekunder. Hvis offeret ikke puster, én redning pust, ser for brystet stige som pusten er gitt. Hvis brystet ikke stiger, bruke hodet tilt-hake lift metode for å forsøke å åpne luftveiene. Gi en annen pusten og se for brystet stige. Denne sekvensen er forskjellig fra den gamle metoden, som ikke fokuserer på å gjøre at brystet stige var tilstrekkelig.

I tillegg, når du har gitt to innblåsninger, sjekke for offerets pulsen før du begynner brystkompresjoner er ikke lenger nødvendig.

Endringer i Response

Hvis du finner en som ikke svarer spedbarn eller barn, gi to minutter, eller fem sykluser, HLR før du ringer 911. Tidligere bare ett minutt av HLR ble gitt før du ringer 911, men for å gi barn en bedre sjanse til å overleve, lengre HLR før avbrudd var anses hensiktsmessig.