Digidexo.com

Hva kan jeg spise på en Fat Flush Diet?

Hva kan jeg spise på en Fat Flush Diet?


The Fat Flush Diet ble utviklet av ernæringsfysiolog Ann Louise Gittleman og er et vekttap og avgiftning program som er basert på en lav-karbohydrat og begrenset-kalori diett. Den består av tre faser, og er designet for å øke stoffskiftet, redusere væskeansamlinger og føre til tap av fett.

Foods

Dietten omfatter innlemmelse av de følgende matvarer: 8 oz. daglig av magre proteiner som magert kjøtt, egg og fisk; frukter og grønnsaker; omega-3-rik fett som linfrø olje; metabolisme økende krydder som ingefær, cayenne, sennep og kanel; den "lange liv cocktail" består av 1 ts. av pulverisert psyllium skall eller 1 ss. av bakken eller frest linfrø i 8 oz. halv tranebærjuice, halvparten vann; en gamma-linolensyre, GLA, supplement.

Regler

Regler for å følge dietten er som følger: bare ett protein element per måltid (unntatt egg); ikke kombinere frukt og grønnsaker; ikke kombinere melk og kjøtt; drikke mellom måltidene, ikke under måltider; spise hver tredje time.

Faser

Tre faser utgjør dietten. Fase 1 består av en meget restriktiv avgiftning diett som varer i to uker. Fase 2 er mindre restriktive, og fortsettes inntil en ønsket vekt er oppnådd. Fase 3 er et generelt lavt karbohydrat diett for vedlikehold og moderasjon som skal overføres inn i spisevaner etter dietten er ferdig.